998
-
Kepek #998 Dua Lipa -
#997 Arról van vkinek infója, h ha most éjjel vége a bulinak, akkor holnap délelőtt lehet kimenni a csőcsúszdákhoz vagy kell egy-két nap, míg kipucolják a terepet?
Amúgy amikor vége egy ilyen rendezvénynek, akkor az embereket (értsd: a vendégeket, akik nem előadók voltak) elküldik vagy addig maradnak míg jólesik?
Előre is kösz! -
#996 Remélem megpusztúl ez a szemét Gerendai. Marha unalmas, hogy már 1 hete még éjjel fél kettőkor is ezt hallom mintha 3 sarokkal odébb buliznának. Franc ki van ezzel a szar szigettel.... -
Grenzjager #995 -
#994 közben megtudtam, hogy ez egy szakmai ottalvós hetijegy + VIP szalag. Csak a jegyet 30-35 környékén hirdetik sok helyen, én VIP szalagot mellédobva adom 25-ért.. -
#993 sziasztok, kéne egy kis help.
Kaptam egy ilyen belépőt, de nem tudom, hogy ez egy napra jó, vagy végig?
-
#992 50 fokos melegtől nem kell félned. A hétvége az utolsó nyári nap (napok). Jövő héttől jön az eső meg a hűvös. -
#991 Valakit esetleg érdekel VIP heti jegy?
privátban keress! -
iowa19 #990 Deftones. -
#989 Minél korábban érdemes lesátorozni, lehetőleg már 0. vagy -1. napon, azokon is inkább délelőtt, mint délután. Nagyon hamar elfoglalják a legjobb sátorhelyeket, ezért inkább szenvedjetek a napon sátorállításkor, mint utána egy héten keresztül minden reggel. -
#988 sziasztok! idén megyünk le a barátaimmal szigetre. sátorral tervezzük a mókát, de nem tudjuk, mikor lenne érdemes lemenni. nem akarunk se túl korán, se túl későn (értsd: hogy a tűző napon kelljen nyalókázni az 50 fokos sátorban) érkezni. vkinek vmi tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
blackswan #987 Sziasztok!
Már csak kevesebb mint egy hónapig lehet féláron hozzájutni a Sziget hetijegyekhez!! Aki nem szeretne lemaradni:
Részletek itt: http://www.facebook.com/event.php?eid=141305359272908
Csatlakozás itt: http://sziget.meex.hu/csapat/KMFRFA -
ElectricalTech #986 Sziget Csoport Jelentkezés Facebook oldala
Javítottam a linket. -
ElectricalTech #985 Sziasztok!
Idén is él a 50%-os bérletvásárlási lehetőség. Csoportot szervezünk, szépen gyűlünk és kellene még pár ember, h minél több kedvezményünk legyen!
A hivatalos jelentkezés a csoportokba a jövőhéttől lesz lehetséges, addig is egy facebook csoporton belül gyülekezünk, ahol le van írva minden információ:
https://www.facebook.com/event.php?eid=211809488834941&ref=ts
Ha a következő hibaüzenetet kapod:
Event Unavailable
We're sorry, but this Event is currently unavailable. Please try again later.
Akkor ez tök normális, fogalmunk sincs, h miért csinálja a facebook. Később tessék próbálkozni :)
Üdv,
Tech -
Grenzjager #984 Sziget 2011 Vs fővárosi vezetés -
#983 4 -
#982 SÍROK!!!!! :'(((((((((( -
#981 hát, sajnos az egyetlen várt esemény, a Deadmau5 buli elmarad, mivel tegnap összeesett set közben, és orvosi utasításra a következő 3 hét 9 buliját ki kell hogy hagyja. -
#980 Tudtommal csak bérleteket lehet kedvezményesen venni csoportos akcióban. -
ElectricalTech #979 Sziasztok!
A szigetre van ez a csoportszervezős dolog, hogy 11+ főt kell összeszdni egy csoporthoz és akkor marha jó mindenkinek, mert nagy kedvezmény van a jegyre. a Kérdésem az volna, hogy van a neten valami oldal, ahol összeszervezik ezeket a csoportokat ill. az, hogy a kedvezmény arra is vonatkozik, ha csak a 6000Ft-os Kispálra akarok menni ill. az utolsó napra Billy Talent ill. Musera.
Szóval, ha 1 napra megyek papiron 12ezerért, akkor az egy ilyen csoporttagsággal feleződhet mondjuk 6000re vagy valahogy így? -
bcrics #978 igazábol akinek van 1-2-3 feles napja az sztem így menjen be,este 10 után féláron és akkor addig maradjon benn amíg tart a jegye és utána amíg ki nem rakják,még 1-2 napot így simán ki lehet huzni benn,persze nem árt ha ott vannak a haverjaid és elfetrengsz melletük.
1 egész hét allatt a jegyünk érvényességét 1gytelen egyszer ellenőrizték!
simán benne van az 2-3 nap.nyilván nem tudsz kimenni,ezért kellenek cimbik hoyg behozzák neked ami kell,azt ennyi.
-
#977 és mennyi az a félár :) -
#976 napijegyet lehet mindig venni .. és idén is van asszem h 11 v éjfél után féláron belehet jönni.. többet fejből így nemtudok
-
#975 Üdv!
Csak külön a Deadmau5 koncertre, vagy annak a napjára lehet jegyet venni? köszönöm! -
akhork #974 Szerintem én is kipróbálom, nem igazán vesztek vele semmit... -
AgyAnnnnnna #973 Hajrá hajrá -
fiorobolo #972 Dejó, ezt be kell próbálni. -
hulloreka85 #971 hát ezeknél álmomba is jobb képet csinálok magamról xD -
vassildiko86 #970 oh köszi így könnyebb -
akhork #969 Igen, keresgélhetsz is vagy ha gondolod akkor segítek, itt nézheted http://www.snickers.hu/mg -
vassildiko86 #968 a snickersnek van ilyen nyereményjátéka ?
akkor rákeresek neten... -
akhork #967 Jah, de segíthetek is kicsit, snickers :) -
#966 minden évben van valami nyereményjáték csak szét kéne nézni...rinyálás helyett inkább keresgélnél.. -
vassildiko86 #965 jó lenne valahogyan szerezni egy ingyen jegyet ! -
ZsaniC #964 ingyen kimennék, de nem szívesen adok ezért pénzt, koszos, már kiöregedtem ebből XDXD -
#963 ez a meex-es sziget mizéria már kezd az agyamra menni...egymás után beírják egymás után 6an ugyanazt kb ugyanazzal a szöveggel és elhiszik,hogy fognak csatlakozni hozzájuk....hihetetlen. -
chipman #962 Gyere féláron szigetre! Csatlakozz és megvan a biztos bázisod az 50%os jegyre! Szólj a haveroknak és gyertek együtt bulizni a legnagyobb koncertekre! csapatkódot, nevet e-mailben, Infó és jelentkezés: [email protected]
3630/974-20-80 -
#961 Hello lenne két vip jegyem ami eladó egész hetes céges nyakbalógos cucc. Ismerösöm szerzi csak sajnos nemtudok elmenni és elszeretném adni. A jegyekhez Sziget elött két héttel fogok hozzá jutni. Árban megy egyezhetünk érdeklődni itt topicban válaszban vagy privátban írjanak rám. -
FarkasÁron #960 Sziasztok!
Tavaly is mindenki féláron ment szigetelni a csapatomból, idén is így lesz! Csatlakozz a sziget.meex.hu/ oldalon az alábbi adatokkal: Csapatnév: farkasaron Csapatkód: KVFN75
vagy küldj egy emailt meghívóért!!! [email protected]
már facebook-on is: http://www.facebook.com/group.php?gid=113074452050247 -
buBa0 #959 Csatlakozzatok hozzánk, hogy elérjük az 50%ot és ti is meg mi is olcsón szigetezzünk:) Muse rajongók sört is kapnak:)
csapatnév: Cydonia lovagjai
kód: K7CC45
előtte mailt ide dobj: [email protected]