Az Intel csökkenteni kívánja a tápegységek fogyasztását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.) 2-3 even belul ??? miert nem vezette be a mostaniban ha ekkora a pofajuk ??
3.) ha alapvetoen tisztaban lennel a tapok mukodesevel, nem irnal ekkora baromsagot... persze, a tap folyamatosan zabalja a 400W-ot, es a ventilatorok ezt a levegobe porlasztjak ... jajistenem. Nekem a gepem idle allapotban kb. 100W ot zabal... az intel cucca csak a proci idle allapotban kozel 100W !!!
4.) lehet venni asztali gepbe centrinot ? jo mi ... egyebkent van alternativa: AMD(64). Most jottek ki az ultrakisfogyasztasu opteronok... lazan harmad/negyed fogyasztassal a presihez kepest.
Forza.
aláírás: intel.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jelenlegi gépemben se e gy prescot lenne a legnagyobb fogyasztó, hanem inkább a kurvasok winyó, meg a vid kártya(bár ez utóbiról nem sok fogalmam van mennyit eszik de feltételezem nem véletlen tették rá azt a rohadt plusz táp csatlakozót).
Én úgy emlékszem pont pár napja volt itt szó arról hogy fogyasztást kívánnak csökenteni, stb, meglehet hogy azt nem olvasta el senki aki itt szarozza ezt. Mindegy igazából, most lehet mondani, hogy jó de mira abból a törekvésbõ lesz valami addigra még sok idõ eltelik, ez így könnyen meglehet, de ez úgyanígy van ezzel a táp dologgal is szerintem. Nem kell félni attól hogy ma holnap minden második bolt polcáról ilyet vágnak hozzánk.
Nem magával a felvetéssel van a baj, mert az még okés lenne, hanem az, hogy úgy állnak neki szapulni a tápegységeket készítõ cégeket, hogy õ maga b@szik a fogyasztást csökkenteni, és a hatásfokot javítani.
Elõször gondolkodj, aztán írj.
PS.: fizetésbõl élek immár 6 éve...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Lehet most meglepõ dolgot mondok majd pár embernek, de az mad-s konfigokban is van táp, bizony ám. Sõt még áramot is felvesz. Ez esetben az okosabbak rájöhettek már, hogy az egy amd-s konfigban is jól jöhet ha kevesebbet fogyaszt a táp...
Nopersze akinek apuci meg anyuci fizeti...
ekkora gagyisagot ... persze, szolitsuk fel a RAM gyartokat h epitsenek hideg es energiakimelo lapkakat, a videokartyagyartok szegyelljek magukat a magas fogyasztasuk miatt, a gonosz hangkartyagyartok is vegyenek vissza, az alaplapgyartok bujdokoljanak el, es egyaltalan MINDENKI DOLGOZZON KI ALACSONY FOGYASZTASI TECHNOLOGIAT !!!!!
mi pedig dolgozunk a ket magos preszkotton, ami nem fogja meghaladni a 250W-os fogyasztast! ugye milyen rendesek vagyunk mi is ?
bazmeg intel, h mennetek tonkre 😞 a vegen szajtepo amd-s leszek...
Forza.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Majd ha az asztali prociknál is bevezetik a Centrino laptop-proci terhelésfüggõ sebességváltoztatást, akkor nekiállhatnak dumálni, hogy a tápegységek így-meg-úgy. Addig viszont pofa be és laposkúszás...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
egyébként #2 😊
One Vision. One Purpose.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
/*WTF?!*/
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
"Bagoly mondja verébnek..."
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"