Édes Dundi Valentina

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
hol lehetne ezt letölteni?

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

LOL

aki elolvassa fasz

RangeR
igen, kellett már egy ilyen!

Shaman
Jézusom...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Eye-scream
Egyébként inkább megnézem 100x ugyanazt a részt a roadrunnerbõl mint akár egyet egy ilyenbõl....

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Bazzeg pont ásítottam mikor megláttam a topikcímet és majdnem megfulladtam :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Voltan
Még mindig megy????

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

EOX
Tök jó a húgom szerint!

Retteketet

Voltan

FrezeR
a Miami Vice helyett lesz ez a suxx:(( inkább nem mondok semmit.

Balo
Jujj Megy!!!!!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Balo
Márcsak bõ 2 óra és kezdõdik!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Jano
HÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!!

ÁÁHHÁHÁHÁHÁ!!!

HÁHÁ!!!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Adam5
yep yep inkább mint ezt a s@rt!

Punker
Babylon 5-t nyomhatnák megint.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Adam5
+t

Adam5
vagy pl dragonball

Adam5
Fantasyt vagy Sci-fit

Balo
Nem tudom neked mi tartalmas. Én már kinõttem a rajzfilmes korból, de attól még szívesen elnézem ezeket, és szórakozom rajtuk. Na meg gondolni kell az alacsonyabb korosztályokra is.

Voltan
Ne mondd már, hogy a Tom és Jerry, meg a Roadrunner tartalmas!

FREAK
te mit néznél szívesen?

Riszpekk

FREAK
nézz már körül a városban, ennél sokkal durvábbakat láthatsz

Riszpekk

Balo
Megvan a recept!
Adj hozzá:
-tömést a csípõtájékra
-szemûveget
-fond be a haját igénytelenre (na jó ódivatú)
-viseljen divatjamúlt ruhát (jelen esetben kertésznadrág)

Amúgy megint nem egy reális sorozat. Ha így nézek ki (felsõ kép) akkor ruhát és hajviseletet váltok, kontaktlencsét íratok fel, és így talán a lányok körében népszerû Orestes is felfigyelne rá. :DDDDDD

Dynamic
Ott a dundi a kitömött ruhájával

Adam5
nem a képre gondoltam mert az nem rossz :) hanem a sorozatra

Adam5
Bazd elhányom magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ilyen szarokkal van tele a t*kom!
áááááááááááááá!

Esrohnoil
Ez dundi?
Komoly...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Dynamic
Anyád!!Nézzük ezt:

Dynamic
Utánanéztem ennek a valaminek, és úgy tûnik ráhibáztam(tudom nem volt nehéz):
" Valentina a helyes, ám igen túlsúlyos fiatal lány még gyermekkorában árván maradt. A kedves lányt mindenki szereti, ám Valentina álmodni sem mer arról, hogy a lányok körében népszerû Orestes valaha is felfigyel rá... "

Persze 500 méterrõl látszik errõl is, hogy valójában jó nõ ez a Valentina, csak ki van tömködve valami szar rongyokkal a ruhája, hogy dagatnak hasson, ennek következtében számíthatunk rá, hogy annak rendje és módja szerint lefogy a sorozat végére.

Itt a "dundi" Valentina:

Dynamic
Bázzé ez a cím!Nem hiszem el hogy van ilyen:DDD
Gondolom van benne egy nõ aki kicsi molett, de alapjában véve nem csúnya viszont gátlásai vannak, majd 300 részes hányattatás után egymásra talál a végtelenül sármos Donhozépedró és csupaszív Valentina.
LittleL
Jó sorozat a Hazárd megye Lordjai is.

Bírom, hogy mennyit ugrattak a " Lee tábornokkal".

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

FREAK
ez mind ízlés kérdése, szvsz a Baywatch semmivel nem tartalmasabb, mint a Mónika show, csöcsök, bunyó, jó nõk/pasik vannak mindkettõben...

a többit nem kezdem el kommentálni, mert a felét te is viccnek szántad

egyszerûen kár ezen vitázni, mert gyakorlatilag adott 100 kupac szar, és mindenki válogat belõle kedvére

az X-Aktáknak is annyi köze van a valósághoz, mint a Fókusznak

lássuk be: NAGYON ritka a jó sorozat, és a Dallas azóta is top (mai szemmel már talán az is gagyi)

Riszpekk

Balo
Szerintem sokkal, de sokkal jobb lenne, ha reégebbi, de tartalmasabb sorozatokat vetítenének:

X-akták (tudom, hogy megy a Viasat-on, de csak pár sorozat)
Knight Rider (régi kedvencem :)
valami rajzfilm (de valami tartalmasabb pl Tom & Jerry, Roadrunner vagy Mézga család)
Magnum vagy Baywatch
vagy elkezdhetnék a Szomszédokot :)

Ha ez lenne a délutáni program lehet, hogy otthon maradnék tévézni. De kitudja, lehet hogy titkos program, hogy szarokat adnak a tv-ben és így inkább levegõre mennek az emberek tv-zés helyett. :)

De lássuk egy átlagos RTL délutánt:

13 : 05 Valamilyen ismétlés (pl Autómánia, Fókusz porté) ezzel nincs semmi baj
13 : 35 06-81-320-320 (du) - Bugyuta játékok mennek 240 Ft+áfa/perc ért, aztán ha szerencséd van akkor nyersz 10 e Ft-ot. Amúgy nézhetetlen mûsor.
14 : 55 ALADDIN 25-76 - Gagyi animációs rajzfilm, a XXI. század "nevelési módszere"
15 : 20 Recept Klub - Ez végülis jó mûsor. Többet érdemelnének mint negyed óra. De a Lázár egy kicsit idióta :)
15 : 35 Édes dundi Valentina - No Comment
16 : 35 Balázs show - Jók benne a viták, érdekesek a témák, de látszik rajta hogy megrendezett az egész...
17 : 25 Mónika - dettó ugyanaz, talán ez "botrányosabb"
18 : 30 Híradó - Ez van, ezt kell szeretni...
19 : 00 Fókusz - Az egyik leghiteltelenebb agyelszívó szenzációhajhász mûsor!
19 : 40 Való Világ, 3 - Szintén No Comment (szánalmas volt tegnap az a focimeccs, meg az, hogy helikopterrõl vették)

A többi már nem délutáni, talán a VV sem...

RTL Klub powa...

FREAK
akkor már inkább a most menõ "elveszett ereklyék..." sokkal gázosabb, mert olyan, mintha valami történelemhû, tartalmas kalandfilm lenne, közben meg egy ZS kategóriás "Füles" képregény szintjén fexik....

Riszpekk

FREAK
nem biztos, ha volt jobb dolgod, akkor jól döntöttél

de ha unatkoztál volna, akkor lehet, hogy téged is jól elszórakoztatott volna pár hónapig

Riszpekk

Balo
lettem

Balo
elsõ részt láttam, és valahogy nem lettem rá kiváncsi. Lehet, hogy az én hibám, de istenem szegényebb ettem... :)

FREAK
nem jön=nem jön le

Riszpekk

FREAK
akkor meg ugyanott tartunk, mintha két (vagy több) ember véleménye különbözne mondjuk a Mátrixról

ízlés és beállítottság kérdése

pont a Bettit nem kéne fikázni, mert az a sok egyforma, csöpögõs love story között legalább laza, humoros történet volt, persze ez 1 rész alapján nem jön, amikor az ember azt sem tudja, mirõl van szó

Riszpekk

Balo
de, sajnos...

FREAK
sok mûmájer

mit vártok? ha minden nap Twin Peaks szintû sorozatok mennének, akkor az számítana gagyinak, és azt fikáznátok

merem állítani, hogy pl. a Betti fikázói egyetlen részt sem néztek végig

Riszpekk

fifi
No de így lehet legolcsóbban szórakoztatni a mélyen tisztelt nyárspolgárokat.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LittleL
A magyarok se normálisak, hogy pénzt adnak ilyen sorozatokért.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Tuvok
pfpfpfpfpfpffffff loál

SaVaGe
Micsoda címe van :DDDD

It\'s not my fault you suck.

Aki megcsinálta és aki nézi az egyaránt NEM NORMÁLIS.

Balo
Ismét egy szánalmas dél-amerikai sorozat. Azt hittem, hogy a Betti a csúnya lánnyal leáll ez a tendencia, de hát nem.
Úgy látszik, ez kell az embereknek, Magyaro. ilyen csökevényes. Azt hiszem továbbra sem fogok délután tv-zni...