47
Argentin Folytatásos teleregény. Minden nap 15:35-kor.
-
#47 hol lehetne ezt letölteni? -
sonic333 #46 LOL -
#45 igen, kellett már egy ilyen! -
#44 Jézusom... -
#43 Egyébként inkább megnézem 100x ugyanazt a részt a roadrunnerből mint akár egyet egy ilyenből.... -
#42 Bazzeg pont ásítottam mikor megláttam a topikcímet és majdnem megfulladtam :D -
#41 Még mindig megy???? -
#40 Tök jó a húgom szerint!
-
#39 -
#38 a Miami Vice helyett lesz ez a suxx:(( inkább nem mondok semmit. -
#37 Jujj Megy!!!!! -
#36 Márcsak bő 2 óra és kezdődik! -
#35 HÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!!
ÁÁHHÁHÁHÁHÁ!!!
HÁHÁ!!! -
#34 yep yep inkább mint ezt a s@rt! -
#33 Babylon 5-t nyomhatnák megint. -
#32 +t -
#31 vagy pl dragonball -
#30 Fantasyt vagy Sci-fit -
#29 Nem tudom neked mi tartalmas. Én már kinőttem a rajzfilmes korból, de attól még szívesen elnézem ezeket, és szórakozom rajtuk. Na meg gondolni kell az alacsonyabb korosztályokra is. -
#28 Ne mondd már, hogy a Tom és Jerry, meg a Roadrunner tartalmas! -
#27 te mit néznél szívesen? -
#26 nézz már körül a városban, ennél sokkal durvábbakat láthatsz -
#25 Megvan a recept!
Adj hozzá:
-tömést a csípőtájékra
-szeműveget
-fond be a haját igénytelenre (na jó ódivatú)
-viseljen divatjamúlt ruhát (jelen esetben kertésznadrág)
Amúgy megint nem egy reális sorozat. Ha így nézek ki (felső kép) akkor ruhát és hajviseletet váltok, kontaktlencsét íratok fel, és így talán a lányok körében népszerű Orestes is felfigyelne rá. :DDDDDD -
#24 Ott a dundi a kitömött ruhájával
-
#23 nem a képre gondoltam mert az nem rossz :) hanem a sorozatra -
#22 Bazd elhányom magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ilyen szarokkal van tele a t*kom!
áááááááááááááá! -
#21 Ez dundi?
Komoly... -
#20 Anyád!!Nézzük ezt:
-
#19 Utánanéztem ennek a valaminek, és úgy tűnik ráhibáztam(tudom nem volt nehéz):
" Valentina a helyes, ám igen túlsúlyos fiatal lány még gyermekkorában árván maradt. A kedves lányt mindenki szereti, ám Valentina álmodni sem mer arról, hogy a lányok körében népszerű Orestes valaha is felfigyel rá... "
Persze 500 méterről látszik erről is, hogy valójában jó nő ez a Valentina, csak ki van tömködve valami szar rongyokkal a ruhája, hogy dagatnak hasson, ennek következtében számíthatunk rá, hogy annak rendje és módja szerint lefogy a sorozat végére.
Itt a "dundi" Valentina:
-
#18 Bázzé ez a cím!Nem hiszem el hogy van ilyen:DDD
Gondolom van benne egy nő aki kicsi molett, de alapjában véve nem csúnya viszont gátlásai vannak, majd 300 részes hányattatás után egymásra talál a végtelenül sármos Donhozépedró és csupaszív Valentina. -
#17 Jó sorozat a Hazárd megye Lordjai is.
Bírom, hogy mennyit ugrattak a " Lee tábornokkal".
-
#16 ez mind ízlés kérdése, szvsz a Baywatch semmivel nem tartalmasabb, mint a Mónika show, csöcsök, bunyó, jó nők/pasik vannak mindkettőben...
a többit nem kezdem el kommentálni, mert a felét te is viccnek szántad
egyszerűen kár ezen vitázni, mert gyakorlatilag adott 100 kupac szar, és mindenki válogat belőle kedvére
az X-Aktáknak is annyi köze van a valósághoz, mint a Fókusznak
lássuk be: NAGYON ritka a jó sorozat, és a Dallas azóta is top (mai szemmel már talán az is gagyi) -
#15 Szerintem sokkal, de sokkal jobb lenne, ha reégebbi, de tartalmasabb sorozatokat vetítenének:
X-akták (tudom, hogy megy a Viasat-on, de csak pár sorozat)
Knight Rider (régi kedvencem :)
valami rajzfilm (de valami tartalmasabb pl Tom & Jerry, Roadrunner vagy Mézga család)
Magnum vagy Baywatch
vagy elkezdhetnék a Szomszédokot :)
Ha ez lenne a délutáni program lehet, hogy otthon maradnék tévézni. De kitudja, lehet hogy titkos program, hogy szarokat adnak a tv-ben és így inkább levegőre mennek az emberek tv-zés helyett. :)
De lássuk egy átlagos RTL délutánt:
13 : 05 Valamilyen ismétlés (pl Autómánia, Fókusz porté) ezzel nincs semmi baj
13 : 35 06-81-320-320 (du) - Bugyuta játékok mennek 240 Ft+áfa/perc ért, aztán ha szerencséd van akkor nyersz 10 e Ft-ot. Amúgy nézhetetlen műsor.
14 : 55 ALADDIN 25-76 - Gagyi animációs rajzfilm, a XXI. század "nevelési módszere"
15 : 20 Recept Klub - Ez végülis jó műsor. Többet érdemelnének mint negyed óra. De a Lázár egy kicsit idióta :)
15 : 35 Édes dundi Valentina - No Comment
16 : 35 Balázs show - Jók benne a viták, érdekesek a témák, de látszik rajta hogy megrendezett az egész...
17 : 25 Mónika - dettó ugyanaz, talán ez "botrányosabb"
18 : 30 Híradó - Ez van, ezt kell szeretni...
19 : 00 Fókusz - Az egyik leghiteltelenebb agyelszívó szenzációhajhász műsor!
19 : 40 Való Világ, 3 - Szintén No Comment (szánalmas volt tegnap az a focimeccs, meg az, hogy helikopterről vették)
A többi már nem délutáni, talán a VV sem...
RTL Klub powa... -
#14 akkor már inkább a most menő "elveszett ereklyék..." sokkal gázosabb, mert olyan, mintha valami történelemhű, tartalmas kalandfilm lenne, közben meg egy ZS kategóriás "Füles" képregény szintjén fexik.... -
#13 nem biztos, ha volt jobb dolgod, akkor jól döntöttél
de ha unatkoztál volna, akkor lehet, hogy téged is jól elszórakoztatott volna pár hónapig -
#12 lettem -
#11 első részt láttam, és valahogy nem lettem rá kiváncsi. Lehet, hogy az én hibám, de istenem szegényebb ettem... :) -
#10 nem jön=nem jön le -
#9 akkor meg ugyanott tartunk, mintha két (vagy több) ember véleménye különbözne mondjuk a Mátrixról
ízlés és beállítottság kérdése
pont a Bettit nem kéne fikázni, mert az a sok egyforma, csöpögős love story között legalább laza, humoros történet volt, persze ez 1 rész alapján nem jön, amikor az ember azt sem tudja, miről van szó -
#8 de, sajnos...