302
Open Beta Teszterek figyelem
  • ROLL30AbandonHo
    hellosztok én Eedetizek Areson játszok:D
    ha valaki akar jönni ROLL30 a neve-ezzen mindig szivesen segítek az ujjaknak:D
    Sziasztok
  • piccolo555
    bitefight...pfff
    ogame a király!!!
    ja amúgy nem tudja vki, hogy mi lehet a baj:
    egyes szerverekre nem enged fel, mert vmi Sorry, not-premium user bla..blaa...meg h elnézést kérnek stb.
    most nem fogok egy ingyen gamere fizetni!!!!! :@
    segíccsen vki
  • tom505
    ja es hogy kell jatszsani ezzel?
  • tom505
    Hi all!
    ezért kell fizetni vagy valmi extrat csinálni?
  • kurama
    Hi all.
    Legjobb játék: http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=30338
    :D
  • viktor9999
    játszik ezzel még vlk?ha ne mmég akkor is mondjon egy jó clánt ami magyar és van tagfelvétel előre is thx
  • tomee14
    regeltem 6 emailról (easymailról is de nem jo:S most akkor mit csináljak? help!
  • MURopi
    na ez számomra magas, hogy ezt hogy kell elinditani???
  • MURopi
    http://vinthian.game-host.org/kopanel sztem ez private :))))
  • MURopi
    Ha él még a forum válaszoljatok!!! Hogy lehet a cuccokat fejleszteni?van 1 oan küldi amivel vmien magic anivalhoz kell menni de nem találom,HELP!Craft itemet lehet fejleszteni?30 as mage vok 1.1Millióval
  • BlondeHu
    valaki meselne kicsit erol a jatekrol mert szeretnek jatszani csak nemtok regelni
  • adidas
    hello nem tud valaki 1 jo knight onlone private server-t?
  • bardocz
    nme tugyátok hogy lehet szervert csinálni mert már nem enged jáccani
  • bardocz
    ti még jáccotok?
  • bardocz
    basszus de sokáig tart míg a patcheket kleszedi:(
  • _Neo
    Nos, SP2 probléma továbbra is fennt áll? Vagy ez már egy ilyen soha meg nem oldódó probléma?
  • Goth
    menjen má sp2-n játszani akarok vele :C
  • Abordan
    hello! ugy menni fog ha egy vigyora felteszem a win98-at és ha jatszani akkarok arol butolok ugy menni fog?
  • Goth
    de én sp2 - s vagyok és eljutok az update-ig, simán le is tölti meg minden, frissíti a verziót, csak amikor elindítom, iszonyatosan tölt meg szaggat, majd kiírja hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi, és újraindul a gép.
    Nem tudom mi baja van a virtuális memóriámmal egy ilyen játéknak, amikor ettől sokkal szebb meg jobb játékok is tökéletesen futnak.
  • XazaX
    Szerintem minden második ember használ SP2-t.Remélem nemúgy fogják orvosolni a hibát hogy ha belépsz a játékba akkor egy update fomrájába letöltheted mert az updateig semelyik sp2-ős nemjut el:D
  • XazaX
    Akkor nekemis ez a baj!felraktam már 100 verziót és mindegyik hogy nemtudok csatlakozni a szerverükhöz.
  • dtk1985
    Most látom hogy a beta után is ingyenes maradt a játék. Gondoltam kipróbálom de indításkor a Hackshield kidobja, hogy unable to connect to update server. Ez akkor az SP2 miatt van, mikor fogják a fejlesztők orvosolni a problémát? Sztem sokan használnak SP2őt.
  • DarkCruiser
    ollé
    egyik gyereknek is ugyanez a sp2 es baja vót rakott fel uj particiora uj xp sp 1 el meg fat32 be és maxipro megyneki, már majdnem lefejlődött
    nemértem mérnem nyomjátok xigenonon nem lagol 1altalan...
  • Goth
    én egyszerűen képtelen voltam má 41- es szintről fejjebb jutni, mert a partyban senkio sem csinál semmit, meg mindi én vagyok az aki csaslogat, stb., és mindig én döglök meg mpedig varázlssóak vatyok
  • Myster
    Én inkább HAGYOM a picsbe ezt a játékot és inkább wowozok...
    Téllegegy kis kérdés nem hagy nyugodni:
    Mi hajt ennyi embert, hogy 1000-ek játszák ezt a játékot, iszonyatos időt beleölve, holott ez a játék semmi másról sem szól, mint kimegyek a város elé, esetleg partival vagy egyedül, és iszonyatos mennyiségű ugyanolyan állatot leölök. Eslantban még brutálisabb ennek a formája...és egy halállal pl 55-s szinten egy fél hét xptermése odaveszhet egy szar lagg miatt...NEM ÉRTEM... :D
  • Myster
    lol
  • Bucser
    Sp-2-től inkább nem szedem le... már afelrakásnál is gondok voltak:D
  • Myster
    A probléma ott kezdődik, hogy a windows service pack 2-vel van baja a játéknak. Le kell szedni a gépről, majd elindul. Eddig meg lehetett vele csinálni, hogy manuálisan felrakni a pecseket, és elindult a játék. De már ez sem műxik. HEY MEN!
    LETS UNINSTALL SP2!
  • Goth
    ilyn gondok azóta vannak mióta használnak valami hack shield-et, nekem pl. mostanában újraindul a gép amikor elindítom.
  • Yossarian
    most szedtem le, weben regeltem, aztán minden indítástól kék halál. Mi lehet a gond?
  • Bucser
    Holy ki akartam próbálni autoupdate felis tszi a 17.81-es patchet csakhogy befagy mint a szél indításkor és restart az egyetlen lehetőségem... Azután megpróbáltam 17.79-ig patchelve úgy meg nem enged belépni... na mi a megoldás (külföldi fórumokban is körbenéztem mindenki nagyon segítőkészen kurvára nem válaszol.) Mert ha nincs megoldás akkor uninstall lez a sorsa nagyon gyorsan:(
  • Goth
    akkor ajánlj egy olyat, mamin nem 1000+ a pingem mint az összes többi szaron :D
  • Myster
    lol...majd gyereolyan szerverre, amin a population az low, mert máás már televan 60-as állatokkal...
  • sweech
    már nem....újra lett telepítve a rencer :)
  • Goth
    tört szerveren... Hunhome
  • Myster
    wowon mely szerveren tevékenykedsz?
  • Goth
    ismerős :P
  • Goth
    A DIEZ szokott lagolni, de nem olyan vészes mint az ARES - on. A Beramus meg sztem nagyon jó, az még sohasem lagolt nekem.
    Igaz most egy ideig WoW-ozni fogok inkább, még ha meg is kell kínlódni vele, mert kurvajó =)
  • sweech
    háááát....néha....de nem jellemző
  • Myster
    CSÁÓ!

nektek nem kibaszott laggos dc-s a diez vagy beramus??? MERT ARES EGY NAGY SZAR!
    vanugy hogy órákig nem lehet belemenni, aztán ha bemész, van egy 9 mp-es lagg...
    aztán neekem vanott egy47healer, 38 papír firevari, 39-es íjász csákó (fullgoblinban).

Én a laggmiatt asszem abba is fogom hagyni...
    Ti hogy vagytok vele azokon a szervereken???