131
Erős vs Spigiboy
-
#51 ja és te mit értél be? bebírtad írni a profilodba hogy kezdő dj vagy? ez az amit te letettél az asztalra...? -
#50 miért kéne csinálnia bármit is? a zenét nem az alapján kell megítélni, hogy tud-e annál jobbat csinálni, hanem az alapján hogy tetszik-e vagy nem tetszik. nem igazán értem, mit akarsz ezzel... -
#49 holy te szedsz vmi gyogyszert?? erösen ajánlom.
gondolom rokk zenéket hallgatsz mer a stilusod alapján arra tippelek.. ehehe na téma befejezve, nem alacsonyodok le a szintedre mer elég sokat kéne merülni hozzá. -
#48 kisse?:oo -
mstummer #47 Zeneileg elmegy....de az ének...miért nem haszálta fel az eredeti vokált.Úgy jobb lett volna.Persze a hozzánemértõknek igy is tetszik...úgy látszik Cikiboy nevével már bármit el lehet adni.Õszintén én azt sem értem honnét szerzett magának hírnevet,mert semmi extrát nem tud nyújatni,amit más neves DJ-k igen.A másik,ha egy DJnek már ekkora neve van,az ne CD-rõl játszon!Ok hogy a magamfajta kezdõk nem engedhetik meg maguknak azt hogy bakelitrõl nyomják,de aki már ennyi éve játszik...
Mindenesetre jól csinálja a dolgokat,mert megél belõle,más kérdés hogy kissé lejáratja a magyar DJket. -
Holy #46 ebben egeszen biztos vagyok :)
Dani20 te kis szanalmas csotany, ki beszelt ezekrol a zenekrol ? olvasd mar el mielott kommenteled hulyegyerek
mutass mar fel valamit az eletben, utana pofazz masnak arrol, hogy ingyenelo
kritikazni azt tudsz rendesen, viszont te nem viseled el.. vagy hogy is van ez ? hozz ossze egy hasonlo zenet, majd annak leszek en a kritikusa !
barki innen, akinek nem tetszik ez a zene, <b>csinaljatok jobbat, es meghallgatjuk</b>
masok munkait leszolni mindig konnyebb, mint barmi sajatot osszehozni -
#45 igy igaz -
RadeoN #44 Tessék hallgatni az EREDETI Bonanza Banzaios + Ákos (szóló) verziókat, azok köröket vernek erre a nagy kalap szarra... -
mstummer #43 Szánalmas ez a feldolgozás amit Cikiboyék csináltak.A csákónak abszolút nincs hangja...egy hörgõs metálzenekarba talán beférne.
A dalnak viszont van egy jó remixe...mármint az eredeti BB számnak.Anrewboy csinálta,és nagyo üt. -
#42 most igy melléfogtál... neked ezekhez a zenékhez semmi közöd.. te ingyenélö kis szar,ahogy te fogalmaznál. -
#41 -
#40 te hordod naksiek lemeztaskait??? :ooo
-
#39 hurrrááááá -
#38 ebben nem lennék olyan biztos a helyedben -
Holy #37 elhiheted hogy a zenekhez tobb kozom van mint Neked ;) -
#36 spinspin sugaaaaar
:DDD -
#35 Álmogy, hogy vakít a fény...tombol a nyál ...
ejejejeieieieeiejejeje... -
#34 és megrázkodik a tááj vmi véget ééért vmi fááááj
.DD -
#33 Fojjóóó betonyon hasalok.... :) -
#32 rebirth -
#31 ha lesz idom, olyan zenet csinalok neked szimpla rebith 1.0-ban, magad ala fosol:**** -
#30 nem tom mit képzelnek magukrol az ilyen holy félék.. közük sincs az egész témához,de azér szivesen belepofáznak.. hát kb szánalom határán mozognak. -
#29 hehe... mekkora fos balhék kerekednek... Valaki megtudott valamit a topic megnyitása óta a klipről? nem hiszem... egyébként vannak olyan előadók akik amatőrként is jobb zenéket csinálnak mint ezek ketten! A legújabb felfedezett pl Soliquid! -
#28 honnan jön le hogy ingyenélők? :) -
Holy #27 nagypofaju csicskagyerekek
csinaljatok jobb zenet
idiota ingyenelo kis szarok vagytok -
#26 -
#25 elmentek ti a kurva anyátokba, rohadt faszszopó mind! -
#24 muhahaha -
#23 hattal, mi? -
#22 meghajolok vinyl elött
eheheh -
#21 lehet...de legalább normális zenét hallgatunk, nem igénytelen szarszágot :))
-
Holy #20 nevetsegesek vagytok... -
#19 Utánanézem, csak gondoltam, lehet, hogy más jobban informált mint én és tud olyanról amiről én nem! ennyi -
#18 :DDDD -
#17 szambol vetted ki...mar a szot, azt eheh
-
#16 "Dani20: kit erdekel a velemenyed spigiboyrol ?"
ez egy forum bazmeg itt azt irok ami nekem jolesik.. ugyhogy ezen te ne lovagoljál itt. -
#15 annyi idő alatt, amíg megnyitotta ezt a topicot ennek a két szánalamas haknihuszárnak, ő maga is utánanézhetett volna a klippnek. -
#14 nagy slágerzene...pffffff......10 éves sutyók ugrálnak rá, a Bankban, meg a Zeklábban....ez a szánalmas, te kis hüle...
Ja és de...
Eros + Spangliboy FOS NYÁLZENE
-
Holy #13 szanalom....
1 ember segitseget kert, es a sok suttyo csak flegmazni meg basztatni tud
gyokerek, inkabb vettetek volna a faradtsagot es utananeztetek volna a klipnek.. kb annyi ido lett volna mint beirni a gyoker dumatokat
Dani20: kit erdekel a velemenyed spigiboyrol ?
erdekes barmit mondasz, megis nagy slagerzene.. valszeg nem azert mert egy fos nyalzene
de ok, lehet hogy neked nem tetszik, akkor viszont szepen elkerulod ezt a topicot es ennyi...
-
#12 Akkor bocs a külön topicét!