Windows XP Service Pack 2 - beépített vírusirtóval
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És rendszeresen frissítenek, ha nem lenne havi 200 MB-os "korlátom"!!! (VodaNet)
Szal szerintem jó lett ez az OS! és csak örülni tudok az ilyen SP-eknek, meg update szolgáltatásoknak!
Na csa!
Nekem néha bizony eldurran az agyam, és szóva is teszem ezt. Legtöbbször persze megkapom, hogy vagy MS-bérenc vagy faszfej (illetve gondolj ide bármilyen más pejoratív jelzõt) vagyok. No comment.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Kíváncsi lennék, hány szélessávú nettel rendelkezõ júzernél van pl. kikapcsolva az automatikus frissítés? Nem, nem arra az opcióra gondolok, hogy letölti és szól telepítés elõtt, hanem arra, hogy egyáltalán megnézi, van-e fontos frissítés és szól, hogy le kéne tölteni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Maguk a fejlesztõk kezdenek egyre komolyabban odafigyelni alkalmazásaik biztonságosságára" -- tette hozzá Goodhew, továbbá rámutatott, hogy az interneten nem terjedtek volna el a férgek ilyen mértékben, ha minden felhasználó rendszeresen frissíti operációs rendszerét a rendelkezésre álló javításokkal. A NIMDA például olyan biztonsági rést használt ki, amit a vírus megjelenése elõtt 331 nappal már megszünetett egy kiadott Windows javítás.
A hülye felhasználókat miért nem fikázza soha senki?
és AVG-t nem ismerem ezért nem mondok semmit .. de NOD 32-t használom .. a teszteken jobban szerepelt 😛
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Amíg nem lesz probléma a többi vírusirtó futtatásával addig szerintem nem lehet õket perelni.
A Norton tûzfalat végre lecserélhettem mikor kijött az XP, remélem a vírusirtójuk is elég jó lesz, hogy az AVG antivirus is mehessen a fenébe :o)
Y
biztos õszül
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Nem a lényeg, hanem a fontos!