524
2004/05 felvételi ponthatárok
-
#84 nekem 3 órás lesz... -
#83 jah ebbol 2 óra volt a doga. Azóta ittam ;) -
#82 gyors volt :) -
#81 na megjöttem -
#80 na mentem felvételizni -
#79 minek? :) -
#78 én pénteken megyek Debrecenbe ! -
#77 oszt az milyen város? :D
nekem elég gáz hoyg 3x kell felmenni pestre...csak az út több mint 5 rugó.... -
#76 he holnap magyarra jössz? -
#75 én meg holnap.
írásbeli...
30.-án meg szóbeli meg erőléti...
ZMNE -
#74 UP!
megyek 25-én, 2-án meg 5-én...
ELTE mind...
első írásbeli, a tbbi szóbeli...előre várom :D -
#73 ZMNE-be jön valaki ? -
TZoli #72 Én a Debreceni Tanitőképző Fősulira.Asszem reggel 8ra. Te? -
#71 én is 25-én megyek...
te hova? -
#70 nemtudom de nem is érdekel... infos vagyok és sztem kellőképpen vágom a témát... max előtte olvasgatok egy kis tételt. -
TZoli #69 én 25-én irok egységes számtech-et.Szerinted mi várható? -
#68 hmm... én egységes számtechet írok jun.29én :D -
joe69 #67 nekem 28v29 pontos lesz a matekom a tanarom szerint!! -
#66 Főleg azért, mert még mindig azt hiszi az emberek többsége, hogy érdemes továbbtanulni.
Érdemes is. Diploma nélkül egy rakás szar az ember.
Ha valakinek 30 éves korára minimum egy diplomája sincs, az azért már egy kicsit égő.
Pedig szerintem nem így van.
Na jó, anyagilag nem éri meg.
A jólét, a pénz és a diploma között nincs semmi összefüggés.
Ez igaz.
De miért baj ez? Miért kéne, hogy legyen összefüggés?
Túl sok a diplomás.
Elmaradott Afrikai országokhoz képest biztosan. -
#65 wíhá angol központi 100/71
a legjobbnak 89 pontja volt :D
SUCK ON THIS! :D -
#64 mesélte: sux :D -
#63 GG volt angol központi :D
pityu? neked? -
#62 A neten mikor lesz fent a 2004-es biosz ill. kémia központinak a feladatsora?
Kezdés után nem rakják egyből fel? -
szando #61 nekem is kiírja a vizsgákat, pedig csak a '99 előtt érettségizetteknek kell vizsgázni.
a vizsgákat ott szervezik, ahol jelentkeztél, és onnan is hívnak be vizsgázni, szal erről az ofi nem tud semmit, ezért írja ki az osszes vizsgát, ami lehet sztem
(amúgy is nonszensz hogy közöset is meg sajátot is írnál) -
szando #60 én most kaptam a levelet meg az sms-t, most nézem -
#59 senki más nem nézte még meg a sajátját? :( -
#58 Egy olyan szakra jelentkeztem, ahova nem kötelező a felvételi, így lehet hozott pontok pontok duplázásával is jelentkezni.
Nem sokkal ezelőtt kaptam meg SMS-ben a Fesőoktatási Irodától, hogy a "Jelentkezéseit a xxxxxxx itatószámon regisztráltuk....ezeket megtekintheti és ellenőrizheti a felvi.hu-n"
Beléptem, hogy megnézzem, de egy kicsit elcsodálkoztam, mert a táblázatban, a választott vizsgáknál ez van:
fizika közös írásbeli 100-20
fizika saját szóbeli 1-1
matematika közös írásbeli 100-20
matematika saját szóbeli 1-1
Most nem tudom, hogy itt mindenkinek kiírja a lehetséges vizsgákat, vagy akik pontduplázással jelentkeztek, azoknak nem?
-
#57 jah. Ennyi. semmi ördöngősség :P
CSak nekem nem jön ki 120 pont :D csak vagy 91 :D -
TZoli #56 Na a végső verzió:
Fogod a 2 évi jegyeket és összeadod (max 50 pont) ehhez hozzáadod az érettségi átlag 2szeresét (max 10 pont) és ezt megszorzod 2-vel és kijön a 120 pont ha OKOS GYEREK vagy! Erre még rájön a nyelvvizsgapont ha van. -
#55 TZoli úgy érti, hogy jegyek összegéhez az érettségi átlagot add hozzá (ne a kétszeresét), majd az egészet szorozd meg kettővel, lényegében ugyanaz az eredmény, mint ahogy én ítram, kettővel elötte. :)) -
#54 még mindig nem :D
de ezt minden hónapban megkérded. AMugy kaposvárra megyek
fotóriporter /képszerkesztő szakra :P
pszihóra sehova nem lenne elég a pontom :/ -
#53 Te már nem az agykukac tanszékre jársz? -
#52 HÁH pont időben adtam be a felvételi lapokat :) kicentiztem de sikerült :) -
[Walaki]D`Lair #51 Így van! -
#50 De akkor sem lehet 30+5-8 pont. Ez olyan marhasokat számít egy 120 pontos felvételi követelménynél? -
#49 Bocsi, tényleg, igazad van! -
TZoli #48 Szabina!
Rosszul irtad le a pontszámítást!
A félévi és évvégi eredményre rájön az éretségi átlaga és utána kell 2-vel megszorozni! -
#47 Ha kiderült, hogy viheted a hozott pontokat, akkor a B lap belső oldalán fell kell tüntetni, hogy kéred a vizsgamentességedet a hozott pontok alapján, különben behívnak felvételizni. -
#46 Persze, bárki duplázhat, elöbb írtm, hogy ezt az intézmény köti ki, hogy az adott helyre bekerülhetsz e pontokkal, vagy felvételizni kell, és akkor nem számítanak a hozott pontok. Ha kinyitod a felvételi tájékoztatót valamelyik sulinál, akkor a "Vizsgamentesség" cím alatt olvashatsz erről. -
#45 Matek, magyar, töri, egy nyelv, meg egy választott tárgy... Pontduplázás roolz.