2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#232 élvezed, de nem vgy boldog... nem mind1. de ha téged az nem zavar, hogy ÉRDEKBÖL van mindenki melletted, akkor úgy kell neked... -
#231 Persze, egyszer veszek a Singeni-autószalonban egy Lamborghinit. ( már ki is néztem, hehe)
és tapadnak majd rám a csajok,
mint legyek a légypapírra.
És cseszek rá, hogy a csajok mit gondolnak
csak élvezem az életet -
#230 tehát ha kicsit össze van görnyedve a srác mert fáradt akkor mínusz pont? :) -
#229 az arcát, a szemét, a kezét,a mosolyát (ha mosolyog) a tartása egyből hat, anélkül, hogy tudatosulna -
#228 ...
mondjuk Ö bajuk... -
#227 pl.? mit nézel meg elöször 1 fiún? -
szando #226 hidd el, az ilyenek akiknek audi tt-jük van, észreveszik.. de nem izgatja őket :DD -
#225 Szők, mint az atom
Lol! -
#224 ezt vehetitek úgy mintha én mondtam volna! -
szando #223 valahogy így, igen, maga a pénz nem sokat számít, de ha van, akkor könnyebben tudsz boldog lenni -
#222 szóval szerintem ,hogy a topik címnél maradjunk, az összbenyomás és a pozitív kisugárzás számít a férfiak esetében,
az hogy vonzónak találok- e valakit az általában hamar eldől,
persze először külső jegyek alapján, és kisugárzásból, azután ezt erősíti vagy gyengíti,az illető személyisége, viselkedése...
-
#221 sajnos sok csajnál ez megy... szegény faszi meg vagy nem, vagy nem akarja észrevenni, hogy miért is van vele a nöje... szegény ördögök... -
szando #220 ehhhh na igen, nekem az egyik osztálytársam volt a miss universe hungaryn, hááát na, az ilyen pl.. de akkora szőke az is mint az atom -
#219 A Pénz nem boldogít de a boldoguláshoz pénz kell.....
A Pénz nem boldogít de nagyban megkönnyíti az életet ha van -
#218 Jól beszélsz.
Egyik volt osztálytársammal beszélgetek:
Kérdezem: Van barátod ?
(csaj)- Igen, képzeld Audi TT -je van.
És vagy öt percig beszélt arról, hogy hol dolgozik, milyen a háza, autója.
De magáról a barátjáról egy szót sem tudtam meg. -
#217 jeah! osztom! de azér az se utolsó ha tele a zsebed és boldog vagy! mert szegényen nem sok ember tud boldog lenni... :( -
#216 azért vannak olyan emberek is a világon akiknek a boldogság nem egyenlő a mindent megtehetek és megvehetek kategóriával -
#215 jah, csak én a kocsis dologra reagáltam... sorry... :) -
#214 nade azért nem minden nő ilyen számító, és különbenis nem az volt a topik címe, hogy mi kell ahoz, hogy sok pénzéhes liba lebzseljen körülötted, hanem, hogy mitől szexi egy pasi...
a kettőnek nincs köze egymáshoz (szerintem) -
#213 meg gondolom szívesebben rakod a feneked be a 1 kényelmes luxuskocsiba, mint 1 trabiba... -
#212 a csajok azér tapadnak a jó kicsikra, mert ahol jó kocsi van, ott sok pénz is akad, és ahol sok pénz van, ott úgy tudják tartani az illetö hölgyet, mint 1 királylány... -
#211 egyébként én úgy tudom, hogy általában a pasik vannak oda az autókért
(ez már egészen kiskorban kiütközik) -
#210 engem ez tökéletesen hidegen hagy, ettől biztos nem lesz vonzó, aki addig nem volt! -
szando #209 :DDD -
#208 Jóvanna!!! -
szando #207 hányszor fogjátok még ezt elsütni??? -
#206 Vagy ettől:
-
#205 Hát én nem tudom mitől szexi egy férfi,
de ettől biztosan az lesz:
-
szando #204 akkor ne a billentyűzetet ütögesd hanem menjél el csajozni! :))
tavalyelőtt nyáron nagyon rá voltam állva a dark age of camelotra (egy mmorpg), azóta is sajnálom hogy elbasztam azt a nyaramat.. szal nehogy így járj, nyomás csajozni -
#203 Nem ott hanem itt :o))
Tudod már rég se nő se pénz se semmi se önbizalom se magabiztosság :o)))) -
szando #202 milyé? nem megy az AAO? ;) -
szando #201 ehh, csak vicceltem, ott vannak a szmájlik. nem vagyok beképzelt, csak, khm, egészséges mértékben :DDD -
#200 Köcke :o))
A Magabiztosságom az meg L tünt már rég:o))) -
#199 Én meg büszkén vállalom h. egy fokkal randább vagyok az ördögnél.
Inkább egyek ilyen, mint beképzelt. -
szando #198 főleg abban a cuki kis tangában tetszel nagyon :DDDDDD -
szando #197 még jó hogy nem csak magamnak :DD
jah, Free: a magabiztosságod neked is megalapozott
aki meg olyan rohadt szűk látókörű hogy egyből lebuzizik mindenkit ainek van véleménye azonos nemű társáról, az tuti hogy egy zsíros hajú pattanásos kötsög :)) -
K.András #196 Tetszel magadnak nagyon?:) -
#195 Jó neked :o) -
szando #194 nekem is szép szemem van :)) kék és naggggyon szexi vagyok :D -
#193 Mit zabálsz? Zöldséget?:D