2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • cyrus #272
    Ennek az ellentéte mikor sok pénzből öltözik fel valaki ocsmányul... :) PL Keletinél gyakran látni ezek mintapéldáit :)
  • Match
    Sör Forevör!
    Ez egy tény :)
    AZ meg a mostani helyezzetemhez képest milliomos életmd, ha elmegyek valahova és nem kell nézni hogy mennyit költök...e sztem napi 5-10 ezerből jól kihozható...lehet hoyg egyeseknek ez 100 ezret jelent, vagy többet, nekem ennyi bőven elég lenne msot is....
    Ráadásul ha ezt tudom minden nap, akkor elég jól vagyok.

Továbbá: Mit basztam el? :)
  • Arch
  • K.András
    Látom ezt a pénzes dolgot nem tudják sokan elfelejtni,szerintem tök mindegy hogy milliomos vagy.Az meg pláne mindegy fiatalon hogy azért tartja e oda a lány mert van pénzed.Kb tiz évvel ezelött voltam igazán bulizos korszakomban,ugy jártam diszkokba szorakozohelyekre hogy tömve volt a zsebem(100+).Kutyát nem érdekelte hogy azért kapok e meg egy lányt mert pénzem van,az igazság az hogy akkor is jol tudtuk magunkat érezni.Szorakoztunk egy jot utána kefélés aztán hali.Persze a barátaimnak nem volt ennyi pénze és mégsem maradtak punci nélkül,ugynazt járták végig mint én,szorakozás kefélés hali...Legtöbb esetben a lányok nem pénzt akarnak elsösorban hanem SEX-et,persze azért az alap hogy jol fel legyél öltözve igényes legyél stb,de az igényesség nem merül ki abban hogy felveszel egy 200 ezer forintos börkabátot.Kevés pénzböl is fel lehet öltözni igényesen.Temészetesen vannak olyan lányok akik direkt a pénre hajtanak de én nem gondolom hogy ez a jellemzö,én ennél jobban tisztelem öket.
  • Arch
    Pfújsör
  • Sir Quno Jedi
    RASZTÁT mindenkinek, merazamenő !
  • Arch
    Ööö... hát a hosszabb göndör az nekem nagyon yáy
    Ha pl fel van nyírva hátul a haj, és a fejtetőn kicsit hosszabbra van hagyva, és ott göndör kicsit, az mondjuk jól állhat vkinek ez tény. De erősen attól függ mennyire göndör az a haj :))
    Szóval nem mindnen nőnek jön be!
  • Calver
    hát nemtom, pl egy tarajos punkot, aki a 20 centis hajával igencsak kiemelkedik a tömegből azt nem könnyű nem észrevenni!
  • Sir Quno Jedi
    SZerintem csakis a fegyver kalibere számít, meg a tűzgyorsaság ! Csekkoljátok a logo-mban !
    És az a királyság fokmérője, hogy mennyi borosodit tud megvenni valaki? Hmmm... akkor én elég nagy király vagyok :))
  • Free
    Ez eléggé korlátólt látókör a részükröl már L nézést :o))
  • Narancs
    Nem tom igazán mitől tűnik sexinek 1 fiú 1 lány szemében, de a lány barátaim majdnem mind a göndör hajra esküsznek!
    Akinek nem göndör a haja azt észre sem veszik!
  • Dynamic
    Már régen volt:

• Borcsa
    jo, de nem a mekiben kell gondolkozni. számold ki hány üveg Borsodi jön ki 5000 böl
  • Borcsa
    Jahaj, Matchka akkor még kitömte az a sok péz a zsebeidet,valahogy ducibbnak néztél ki, ettöl aztán nem láttam a zerotikus tested :P
    Tetszenek a kategóriák!

Van 5 ezrem = Gazdag vagyok, milliomos életmód stb...

Szerintem attól, hogy van pénzed 3 menüre a Mekiben, még nem az a nagyságrend, amire tapadnak a csajok :)))
  • Breki33
    akkor kérem aki tudja szóljon hozzá P
  • Free
    Pássz nem tudom
  • Breki33
    Amit az elején írt a csajszi róla és Edmundról
  • Free
    Mármint konkrétan mire is gondolsz ???
  • Breki33
    Ez a Görög Zitás dolog tényleg komoly?
  • Sadun Tryst
    anorexiás?! ki beszélét itt anorexiáról?! :DDDDDDDDDD
  • Mike at home
    de te elbasztad

:)
  • Match
    Apropo....nem szídni az anorexiás botsáska barátot :))
  • Match
    ellenpélda (áz vagyok én :)):
    Régen (kb cirka fél évvel ezelőttig) eléggé tömve voltam lóvéveal...nem vol szinte nap hoygne úgy mentem volna el itthonról hoyg egy 5 ezres nincs minimum a zsebembe...persze nem 1 ötezressel jártam mindig :)))
    Natehát a lényeg hoyg akkor milliomos életmód, ami kellett megvettem...nő viszont nem volt...
    most egy sörre nincs már hónapok óta pénzem, és van barátnő...
    A pénz nem minden...viszont ingyen nem adnak semmit...nem mondom hogy "a pénz nem boldogít".
    Aki milliomos az is megtalálja a maga normális párját, esetleg barátjait, akik nem csak kihasználni akarják.
  • FREAK
    ez nem igaz

ismerek(-tem) pár milliomos lúzert, akit bottal se nagyon piszkálgatnak a nők, ha kúrni akarnak, mehetnek kurvázni (vagy olyan "érdekes" nőjük van mint Quasimodo)

egy pasi legyen pasi, és lesz nője, de ezt egy másik topikban kb. másfél éve letárgyaltuk elég hosszasan
  • Free
    Látod nekem már jó ideje nincs barátnőm és mégis mindig csak arra tudok gondolni hogy velem van a hiba :o(
  • harakiri
    csak sajnálni tudom, hogy egy kivétellel sem találkoztál, egyébként jó kifogás azoknak a pasiknak, akik nem találnak maguknak barátnőt: Persze mert nincs tömött pénztatyóm, biztos azért!
    aztán el van intézve a dolog, fel sem merül, hogy esetleg az ő készülékében van a hiba
  • Al Bundy23
    mind1 mit mondopk de egy nönek az lesz a "sexi pasi" aki tele van dellával. Hiába mondtok bármit is :) ilyen világban élük...
  • Sir Quno Jedi
    Görögdinnye kenyérrel és csokival ! Tuti módszer ! Hivatalos dagasztótáborokban is alkalmazzák !
  • Adi
    Nekem azt mondják, hogy szép... zöld. :)
  • Adi
    25 csapdáját ismered?:)
  • Free
    Valami hasonló :o))))

• harakiri
    lásd 233-as hsz :)

amúgy valószínüleg életvidám vagy,aki szereti a társaságot, és elégedett önmagával (nem önelégült!)
  • Sadun Tryst
    MEGALOÁL! a tangás képedre gondolsz? :D
    biztos bejössz majd neki! :)
  • Sadun Tryst
    dicséretes tulajdonság! :)
  • Free
    Akkor engem a képeim apalján milyennek itélnél???

Azt hiszem ott láétszik a tartásom is meg a mindenem is :o))

http://tagok.sg.hu/
  • Sadun Tryst
    extrém estek? ha szerelmes vagy és nem érdekel a személyisége, csak az, hogy melletted legyen, hiába 1 bunkó? mert ez sztem extrém estet... :D
  • harakiri
    nagyon nehéz, ugyanis a külső alapján a személyiségre következtetni, úgy hogy az helytálló is legyen (extrém eseteket leszámítva)
  • harakiri
    mondtam az összhatás számít, de egyébként az úgyis csak az első benyomás, nem szokásom kapásból megítélni embereket