2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Kata
    Majd észreveszed...
  • Carlos
    Nemnem!!!
    Olyan nincs... :)
  • Borcsa
    ha nem, max egy honapig nincs szex...:P
  • Carlos
    Nos kérdés.
    Kedvesem szereti, ha borotválom a hónaljamat és a mellkasomat (szeritem is sokkal szexibb úgy).
    Ezzel a felfogással mérve akkor az is tetszeni fog neki, ha ott lenn is csupasz vagyok. Vagy nem?
    (amúgy meglepetés lesz a dolog)
  • Borcsa
    ezt találtam, na:) majd holnapra csinálok ilyen magyarzászlos nickképet is. vagy inkább árpádzászlosat. vagy lelkiismeret88osat. :P
  • geronimo77
  • Sir Quno Jedi
    A jó szittya életbe !
  • Borcsa
    Ősi rövid haj: :D

• Sir Quno Jedi
    Namost a látvány fontosabb, vagy a bökés ?!! Persze, bármikor meg lehet frissen borotválkozni, ha szükséges, de természetes borostát nem lehet produkálni fél perc alatt !
  • Kata
    Mondjuk max. 2 napos még oké. De utána már bök, és azt nem szeressem. :)
  • Sir Quno Jedi
    A borosta ! Az király, főleg a háromnapos ! Persze embere válogatja...
  • Kata
    Én feszes has és rövid haj párti vagyok. "Egy férfinek legyen rövid haja, a nőnek meg hosszú" ősi felfogás híve vagyok.
  • Kata
    Mármint melyik?
  • Borcsa
    nekem tetszik a szakáll. meg a borosta :)
    meg a sörhas, amig még olyan kezdödö.
    meg a hosszu haj.
  • Sir Quno Jedi
    Pedig az olyan mácsós ! :DDD
  • Kata
    Kivéve az arc, természetesen. A bajuszt, szakállat, és a soknapos borostát nem kedvelem.
  • Kata
    Én jobban szeretem, ha nem borotválja a férfi. Nem csak ott, sehol.
  • Borcsa
    közepesen. normál állapotban férfiasabb, de borotválva... na a lényeg hogy jol néz ki ugy is, csak akkor egy kicsit olyan izém tudod amikor egy fiu igy szépitkezik, meg mittudomén, keresem a szavakat... olyan nyálas.
  • Carlos
    Borotvált eszköz mennyire izgató?
  • Kata
    Engem nem érdekel, mennyire vastag a pénztárcája, én mindig megkerestem magam, amire szükségem volt, utálok függeni anyagilag mástól. Szerintem attól szexis egy férfi, ha van kisugárzása, sármja. Ez nem kézzelfogható dolog, de erősen érezhető. Ha még ehhez kiderül, hogy hűséges, őszinte, és szeximádó, akkor én kérem meg a kezét. :DDDD
  • Cat #292
    a leggazdagabb rockefeller ugy nevelte a gyerekeit, hogy már 6 évesen kaptak zsebpénzt, de MINDEN kiadást fel kellett irniuk egy kockás füzetkébe. Nem foglalkozott vele hogy mire költik (csoki, stb.), de megkövetelte hogy felirják, és tudatában legyenek hogy mennyi bevételt kapnak, mennyi kiadásuk van, tehát tanulják meg beosztani, kezelni a pénzt.
  • Match

• Mars
    Ja
  • SinClaiR
    Te a lányokról beszélsz?:)
  • Mars
    Sztem jól szájba ke elégíteni, azt kész is. Utána meg megy utánad négykézláb, oszt skandájja: MÉÉÉG, MÉÉÉÉG!
  • Free
    Azt hiszem a téma eléggé ki lett vesézve :o)
  • K.András
    Örülök hogy más is igy látja :)
  • Arch
    #280 #282 #284
    Teljesen egyetértek.
  • K.András
    Egy a lényeg,attol nem lesz sexi egy fiu a lány szemében mert pénze van,ahogy attol sem ha a lányokat kurvának nézi...
  • Davidus
    Mondjuk ha ott sírna a gyerek hogy vegyem meg neki a mobilt meg a barbit/robotot úgyis megpuhulnék:D
  • K.András
    Az nem tesz jot ha nem "szoktatod" a pénzhez,ha jol van nevelve akkor nem lesz gond a pénzböl,ha viszont nem adsz neki és tudja hogy sok van,akkor amikor te nem leszel nagy valoszinüség szerint el fogja szorni.Nem azzal lehet jol nevelni valakit mert nem adok neki pénzt,lehet hogy takarékos egyböl,ha nem akkor jobb ha minél elöbb kiderül annál könyebben lehet korrigálni,hiszen amiröl nem tudsz azon segiteni se tudsz.Persze többféle látásmod van,a tied is egy meg az enyém is.
  • Davidus
    A gyereknek nem tesz jót ha a nyakába öntik a milliókat...
    Ha én full milliomos lennék a gyerekem kapna egy jó iskolát meg egy házat nászajándéknak azt csókolom.
  • K.András
    Az jo lenne ha elutazgatnád,gyereked meg majd kezdhetné utána a nullárol.Akinek nagyon sok pénze van az már nem a pénz miatt csinálja,egyszerüen értelmesen probálja eltölteni az idejét,az értelmes idötöltést pedig a munkában látja.
    Azért, mert ami van és nem növekszik az fogy. Egyre kevesebb pénzed lesz. Az élet hosszú, ki a fene akar szegényen megdögleni? Van az a pénz ami már elég, de azt nem 100millióban mérik. Nem beszélve a család, gyerekek, stb...
  • Davidus
    Egyet nem értek... Ha valakinek van X 100 millió forintja az minek hajtja tovább a pénzt? Szerintem ez a pénzcsinálás is olyan lehet mint a drog:) Nekem lenne pár 100 millóm én tuti hogy itthagynék mindent és életem végéig utazgatnék.
  • K.András
    Igen,amikor irtam még nem volt ott :)
  • Davidus
  • K.András
    Ez is hülyeség,ha faiatal vagy és van pénzed akkor szorod...
    Amikor már komolyabb vagy akkor már nem,csak azt veszed meg amire szükséged van,de ez nem szarrágás...
  • Davidus
    Nem véletlenül lett milliomos:D Persze a milliomos csemetékre ez nem vonatkozik.
  • Davidus
    Mondjuk egy miller nem fog napi 100 ruppót elküldeni. A legtöbb milliomos szarrágó:)