2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • FtranX
    akkor most nyeljünk plutóniumot? :D
  • O0D:
    Csernobili szorzet ?

loal$
  • Sir Quno Jedi
    Nos én nem hiszem, hogy valaha ebbe a hibába esnék, a sűrű szőrzetet ha borotválod, csak erősíted, vastagítod és szúrós lesz, egy bizonyos sűrűség fellett meg reménytelen epillálni, gyantázni, lézerrel kiégetni, vagy tudomisén, anélkül, hogy szétcsesznéd a bőrödet örökre !
  • BhangraGirl
    Még mindig érdekesnek tartjátok a témámat, nagyon örülök. :) Egy ember attól válik érdekesség, ha van benne valami plussz, amit úgy hivnak hogy kisugárzás. :) Szerintem.
  • szando
    áz
  • Dynamic
    Ha már a tetszési indexet nézzük, olyan előfordul, hogy szőrös férfi borotválja, gyantázza magát, de hogy "csupasz" akarjon szőrös lenni, az lényegesen ritkább.Én pl. határozottan jobban érzem magam egy hónalj műtét után.A dzsungel, legalábbis nekem férfi szemmel eléggé broáf.
  • szando
    látjátok? minden csajnak más tetsziK? (Borcsa <-> Kata)
    szal azt csináljátok ami nektek tetszik, ha zavar a szőr (v a nődet) távolítsd el, ha nem akkor hagyd..
    én naggyából mindenhol elviselem a szőrömet, egyedül a dzsungelt nem igazán :D
  • Sir Quno Jedi
    Ja, néha még kültakarót is cserélünk, tetszés szerint...
  • Arch
    És a szőrt azt robotízlés szerint ragasztjátok egymásra?:)
  • Sir Quno Jedi
    Mi is élünk nemi életet, tudod, az álcázás mesterei vagyunk, csak náluk a férfibot is színlel emiatt ! :DDD
  • Arch
    Fura ezt hallani egy robottól... :)
  • Sir Quno Jedi
    A szakállas nő az nagyon faja, mer jól lehet bele kapaszkodni ! Meg franciázás közben olyan jól csikiz !
  • Arch
    ha egy nő mellkasa olyan szőrős hogy bele lehet borotválni ilyeneket, az már télleg egzotikus...
  • Sir Quno Jedi
    De akkor azt gondolnák, odalent milyen fájin kis puncust találnak és ugye ezt nem akarja !
  • O0D:
    ha egy nő mellkasába van bele borotválva :DD
  • Arch
    Háttőőő... kinek egzotikusabb? :))))
  • Arch
    :PPPP :))
  • O0D:
    egy pina ekzotikusabb lenne!
  • Sir Quno Jedi
    Nincsmit, te kis fantáziálógép, te !
  • Arch
    Nem mertem beírni... :)))) Úgyhogy köszi :)
  • Sir Quno Jedi
    Vagy egy nagy bráhnert, hogy tudják mire számítsanak lejjebb !
  • FtranX
    és mit? talán egy szívecskét? :D
  • Sir Quno Jedi
    ÁZ !
  • Arch
    :)))))))))))
  • O0D:
    vágjál bele mintát!
  • FtranX
    nekem meg 1,5 éve még egy szőrszál sem volt a mellkasomon, mostmeg már elég szép takaros dzsungel van rajta, ami egyre csak sűrűsödik.
    Lányok most ez akkor jó vagy nem? Csak mert már gonodolkoztam rajta, hogy legyantáztatom.
  • Carlos
    :)))))))))))))
  • Sir Quno Jedi
    Nemnagyon...
  • magnum
    Erről sodit kérdezd!
  • Borcsa
    mondjuk az nem árt ha nem oylan irto szörös. félre ne értsetek az a szép, de nyaltatok már végig olyan giazi, nagyonszőrös férfihasat?
  • Kata
    [egyetért] :)
  • Carlos
    Ez meg a másik véglet. :)
  • Sir Quno Jedi
    Persze akinek egy-két kókadt szál árválkodik a mellkasán, az nem csodálom ha szégyenli és zavarja... Broáff...
  • Sir Quno Jedi
    Hát én ebben szakértő vagyok. Nem szúr, egy bizonyos hossz felett selymes, mint egy lány haja, csak nyilván nem olyan sűrű, kiváló simogatnivaló !
  • Carlos
    Simán nől.
    Amúgy nincs olyan sok, hálistennek.
    Nem vagyok tarzan... Azt utálnám!!!!!!!!!
  • Borcsa
    a szőr?
    egyébként milyen amikor nö a mellkasodon? nem szúr? vagy az nem borostás? vagy?
  • Carlos
    Engem idegesít...
  • Borcsa
    igen. Igen. IGEN.
  • Borcsa
    akkormeg?
    vnnmégötlet!!! ha nem jön be neki, mondjuk keress vmi szép parókát.
  • Sir Quno Jedi
    Ez azért gáz...jómagam nem borotválnáma mellkasomat (na jó biztso van aki rá tudna venni), még csak az kéne ! AZ a férfi egyik ékessége !