2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Sir Quno Jedi
    Bonyolult dolog ez, ezért hordjunk magunknál eredeti szagmintát magunkról, illetve gyártassunk egyedi parfümöt a saját "illatunkról" mintázva és használjuk !
  • tenshin
    pont ezt akartam mondani, hogy ugyanaz a parfum ket kulonbozo emberen teljesen mas karakterisztikaval rendelkezik, mivel keveredik az adott egyen termeszetes illataval. tehat mindenkeppen erzik az illatod, meg ha parfumben furdesz is, mas kerdes az, hogy konkretan nem tudod megallapitani, hogy amit erzel azert tetszik, mert tetszik az al illat, vagy a ketto egyutt...
  • szando
    sztem nem.. sokkal nagyobb szerepe van a bőr illatának, és ha az passzol a parfümhöz, akkor nyammi :))
  • Sir Quno Jedi
    Azabaj, hogy a fertőtlenítőszerek meg nemcsak a baktériumokat ölik meg, hanem büdösek is !
  • Mighty
    Persze, ha elkezdenek szaporodni a baktériumok (táplálkoznak az izzadságból, majd ürítenek), akkor a férfi illata szaggá válik.
  • Sir Quno Jedi
    Pedig ugye használhatnánk a saját "gyári" ferromonainkat is e célra !
  • Mighty
    Tegnap éjjel volt egy műsor a Discovery-n, amiben pont erről a "szagról" volt szó. A férfiak izzadással bocsájtják ki magukból ezeket a feromonokat. Nem okoz sex éhséget a nőknél, hanem inkább elernyeszti az izmokat és kellemes, biztonságos érzés keríti őket hatalmukba. Már készítenek férfi feromonokat tartalmazó illatszereket, férfiak számára természetesen, ugyanis ez a feromon nincs hatással a férfiakra (még ha meleg az illető, akkor se)
  • Sir Quno Jedi
    Ja bocs ! Akkor részben ugyanarról beszélünk, oké ! :DDD
  • Dynamic
    Miért hülyeség?Értelmezd is az olvasottakat, ne csak néhány szót láss belőle.Pont azt magyarázom, hogy van egy természetes szaga a bőrnek, de szerintem sokan amiről jó szag gyanánt beszélnek, az általában a különböző mesterséges illatok vagy "illatmaradványok".Mondom, szvsz...
  • Sir Quno Jedi
    Ez jó hülyeség, mert az emberek, akár a többi főemlős ferromonkat bocsát ki és elvileg ez alapján találják meg egymást a nemek. Az ember azonban minden létező módon elnyomja a saját ferromonjait, akár idegen ferromon alapú illatszereket használva, ezzel megbolondítva a nemi detektorait !
  • Dynamic
    Szvsz ha jó "szaga" van valakinek azt főleg a tisztaságnak, tusfürdőnek, dezodornak stb. köszönhető.Van egy természetes szaga a bőrnek, de ezt többnyire akkor érzed, ha gyakorlatilag hozzányomod az orrod az illetőhöz.Arról nem is beszélve, hogy ez a szag kellemetlen is lehet különböző táplálkozási típusoknál.(Pl. túlzott fehérje fogyasztás stb.)
  • Sir Quno Jedi
    De utána cseréltél lepedőt remélem ?!! :DDD
  • BhangraGirl
    Sajnos nem Brad Pittről álmodtam. Antonio Banderasról.
  • Sir Quno Jedi
    Szégyenlős a smiley-id !
  • Sir Quno Jedi
    Jópont, mert valójában ROBOT vagyok ! :DDD
  • Arch
    Ööö... kételkedem! :)
  • K.András
  • Sir Quno Jedi
    Király vagyok, nemigaz ?!! :DDD
  • Arch
    Nem. Most meggyőztél... ;P :))))))
  • Sir Quno Jedi
    Naugye, látod tudsz te kételkedni is ! :DDD
  • Arch
    Ok. Úgy értettem, normálisnak tűntél. Nem mondtam, hogy ismerlek! De igaz. Lehet, hogy csak nagyon megerőltetted magad, hogy azt a látszatot keltsd, hogy normális vagy, pedig nem is. Igazad van!! :))
  • Sir Quno Jedi
    Naugye, te sem ismersz engem, mintahogy én sem téged, te mondtad !
  • Arch
    Ja. Bocs.
    :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Miért, tudod ?!!!! :DDD
  • Arch
    Ha nem tudnám, hogy normális vagy... :DDDDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Tedd a naplót a párnád alá, hajtsd rá a fejed a párnára és majd érzed álmodban az isteni ferromonfelhőt, ahogy BradPitt feléd szökdell zöld alsóban és tollas kalpagban, majd mikor odaér közli veled: Szervusz ! Pán Péter a becsületes nevem, kokorékolj most már te is velem !

Hajaj, milyen jó is lesz neked !

Van az úgy... :DDD
  • BhangraGirl
    Majd éjszaka. Tudod, bekapcsolom a romantikus zenét, megírom a naplómba, hogy szükségem lenne egy "megfelelő testszagú" férfira és elalszok. :)) :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Áááálmodj királyláááány ! Tümtümtüm...

:DDDDDDDDDDDDDD
  • BhangraGirl
    Erre még én se gondoltam. De azért köszi a hozzászólásodat. Én azért a természetes testszagot is illatnak nevezném, mert ha már szaga van egy srácnak akkor tényleg mindegy mit mond, hogy néz ki stb... Az a legjobb ha a megfelelő illat és a megfelelő férfi találkozik. Hmm... :)
  • Sir Quno Jedi
    Hát ha keresztezték...nemistudom...MInd1, csak jó SZAGA legyen ! Bázzz !
  • Arch
    De ácsi. Ha szagra megy, akkor lehet, hogy kutya, nem? ;P :)
  • Arch
    :)))))
  • Sir Quno Jedi
    Szagra megy legalábbis ! Mit akarhat egy 17 éves lány egy 3 éves fiútól, hmmmm ! A jószagba már ! :DDD
  • Mike
    a csaj pedo?
  • Sir Quno Jedi
    Hmmmm, akkor 1xű a dolog, le kell gyilkolni azt aki már bejött neked, bedarálni és ferromon injekciókkal mimikrit létrejozni a kiscsávó mintájára ! ÉS máris véged ! Áháháháháháhá, most elszóltad magad halandó ! :DDDD
  • Borcsa
    [mindentudás rulez][okoskodik csak állandoan]
  • Borcsa
    hát, nálam ált. elsö blikkre eldöl a dolog, hogy lehet e belöle valami.
    ÉS ELÁRULOM A TITKOT ITT ÉS MOST: ha jo a szaga egy pasinak, akkor az a befuto. mindegy hogy néz ki mindegy hanyas a lába, szörös e vagy nem.
    Szeretném, ha nem lenne nagy vicceskedéd a 'szag' szo helyi használatát illetöen. az az illat, amit akkor érezn az ember, ha a pasi a közelében van, és nem a dezodor vagy az arcszesz vagy az edzés utáni párducketrec szag, hanem a test természetes bigyója.
    Tehát tök mindegy milyen szöveget ereszt le az illetö, szerencsétlenkedik e vagy nem, milyen ruhában van, vagy ilyesmi.
  • Sir Quno Jedi
    Megadnád annak a másik galaktikának a koordinátáit ! Csak mert azt is szívesen leigáznánk ráérő időnkben ! Békés felfedezők vagyunk bla-bla szöveg, aztán BLITZKRIEG !
  • O0D:
    Ilyen elmaradott a technológiátok ?!
    Másik galaktikus rendszerekben már a tudat vezérlésű szörzet logisztikát is megoldották.
  • Bucser
    Kedvesem nekem így írta le, hogy már amikor megjelensz ahogy sugárzik belőled valami.. Ahogy megszólalsz ahogy mozogsz és hogy ezek ne mondjanak ellent (tehát nagy pofázal csajozol és közben összeakad a két lábad), valamint ahogy esetleges helyzetet kezelni tudsz. Azt mondta, hogy nőknél nem csak a külső számít,hanem azegész lényed ahogy érvényesülsz... Ezért van az, hogy a legtöbb nő más pasit tart sexy-nek..:)