2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Tuvok #472
    Miért ?
  • Arch
    Nekem sosem volt ilyennel gondom... az összes barátom sokkal magasabb volt nálam :))))))))
  • BhangraGirl
    Szerintem gáz, hogyha egy lány magasabb a barátjánál. Ez én barátom 10 centivel magadabb mint én, de volt már aki alacsonyabb volt nálam. szörnyű volt!!!
  • Sir Quno Jedi
    Hát engem nem zavar ha egy nő magasabb (vagy éppen erősebb is) mint én, bár ez amúgy is ritka nőben. Kicsit persze fura, hogy felfelé kell néznem (ehhez általában nem szoktam), de túlélhető.
  • G_ArchAngel #468
  • Mike at home
    rajz volt
  • G_ArchAngel #466
    a mostani -20 hozzám képest, és ez pont ideális, mert ha nem kapunk Fotex-meccsre ülőhelyet, simán állhat elém, mert ellátok felette:)))
  • Match
    az igen :)))))
    szerencsére eddig én még csak olyannal akadtam össze aki max egyenlő volt velem :)
    A jelenlegi kedves meg döngeti az 160-at, tehát pont méret :))
  • G_ArchAngel #464
    sok lánynak hál'sten nem számít a magasság, nekem is volt magassabb kedvesem, pedig én 1.90 vagyok... (de hülyén is néztünk ki:DDD)
  • Match
    ez egy rajz...
  • G_ArchAngel #462
    beteg oldalakat nézegethetsz...:)
  • Match
    humoros képekben ott van :)
  • Mike at home
    ma lattam erre egy jo kepet, csak tudnam az url-t, a csaj szopja a pasit a kocsiban , a visszapillantoban meg ott himbalodzik a toke :DDDDDDD
  • Match
    170 lehet hoyg nem olyan kevés, de "magas szőke hercek fehér uazzal" 180 centire teszi a mércék körülbelül :)
    legalább is én alacsonynak számítok a 173 centimmel...tehát akkor valszeg a 170 is..
  • G_ArchAngel #458
    Szerintem csaj:)

Mi az hogy neten soha nem lehet tudni? AZ ÉLETBEN SEM!
    Nem tudom mit lépnél, ha egy bombanő csak azt kérné, hogy a csak a "csokibarlangba" rakd, majd kiderül, azért mert az összes műtétet még nem végezték elrajta és 10%-ban még Mihály:)))
  • Mike at home
    azert 170 nem olyan keves
  • G_ArchAngel #456
    Igen, asszem 170cm mély...
    persze ettől még lehet jó pasi a számodra...:)
  • Mike at home
    figylej, en is csinalhatok egy nicket lanykent, de attol meg nem leszek lany

szal neten soha nem lehet tudni biztosan semmit
  • BhangraGirl
    Milyen Tóninak? Antoniora gondolsz? Alacsony?
  • G_ArchAngel #453
    ...csak szegény Tóninak székre kell állnia, hogy az asztalról tudjon enni:)
  • BhangraGirl
    ja, hogy én. Köszönöm szépen. :)) Mike téged is úgy szeretlek.
  • Mike at home
    Én megmaradok a fiúknál

szal buzi is lehetne
  • Mike at home
    kapisgalod asszem
    ritka, hogy felfogsz vmit, de latom ez azert sikerult
  • DecenS
    Nem mindegy? A lényeg, hogy szép vagy
  • BhangraGirl
    DBoy, ezt nem értem mire írtad. ???
  • DBoy
    Hi!
    Nekem is!
    De te 10szor szeBBB vagy :)
  • Sir Quno Jedi
    Szívesen ! :DDD
  • BhangraGirl
    De a Banderas-szal nem lehet baja a "májk"nak. Féltékenység?! Szegény hapsi azzal a Melanie-val van már pár éve, pedig a nő túl öreg hozzá és nem is túl szép.Inkább az ilyen férfiakat kéne becsülni, nem a Frenki-féléket.
  • O0D:
    ez a májk humor.
  • ddd
    szvsz a banderasra irta a buzit :)
  • Cat #442
    "Fiuknak nem tetszhet meg egy jó kisugárzású fiú? :)"

erre nem azt mondjuk hogy "tetszik", hanem hogy "szimpatikus"
  • BhangraGirl
    Mike neked meg mi bajod van? Ide ne nagyon irkálj ilyen szavakat, mert ezt a topicot én csináltam és nem engedem meg. :DD A buzi mellesleg csak fiú lehet és én lány vagyok, ha nem hiszed még a képem is fent van a képtárban, de mindegy. Aranyos vagy Sir, megvédtél. :DD
  • Sir Quno Jedi
    Vagy tényleg csaj ! Vigyázz, manapság bármi megtörténhet, én tanúsíthatom !
  • Mike
    buzi
  • Sir Quno Jedi
    Pedig a szag az alapvető ! :DDD
  • BhangraGirl
    Azt mki maga döntse el, hogy kihez vonzódik. Én megmaradok a fiúknál. :DD És Antonio Banderasnál. :DD
  • Match
    ezzel kapcsolatban írtam hoyg a kinézet nem elsőrangú ilyen értelemben, de lelettem badszva hogy hülye vagyok.. :DD
    egyébként egyetértek veled.

Fiuknak nem tetszhet meg egy jó kisugárzású fiú? :)
    esetleg lányoknál ugyanilyen ferde párhuzam? :) (deszép szópár).
    Ma már nem elfogadni kell a másságot...ma már isteníteni kell úgyis...
  • BhangraGirl
    A kisugárzás belülről jön, megfoghatatlan. Még az sem biztos hogy annak van aki nektek tetszik. A kisugárzás miatt figyelsz fel egy olyan lányra (fiúk) vagy egy olyan fiúra (lányok) aki nem nagyon szép, nem modell, mégis van benne valami ami miatt mégis észrevehetetlen és ellenálhatatlan. Alig ismertem 3 ilyen embert és csak az egyikkel jártam. Nem is az hogy tetszik, csak szexi nagyon az akinek ez van. nem ér viccelődni, pl atomerőműves hülyeségekkel...
  • szando
    de ha ezt így lerendeznénk akkor nem pörögne a topikod!
    de akkor fejtsd ki! mit jelent a kisugárzás? honnan jön és mi az ami tetszik rajta, pl. neked?
  • BhangraGirl
    Jól kielemeztétek ezt a szag-dolgot... pedig a kisugárzás a legfontosabb még mindig.