Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Nem találtam vulkánkitöréses smilet 😊)

Sir : Akkor jó ha nem kell, de nálatok nem elterjedt, ahogy olvasom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi
KI kell maradnom ?!! KIMONDJA ?!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

repro
a végén miért lövöd le te perverz állat? 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Csacsi
Igen....szerencsére mondhatni majdnem mindennapos 😊)

Sajnálom, hogy ilyenbõl ki kell maradnod 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Persze igény szerint többször ismételhetõ program 😊)

Sir Quno Jedi
Ez elterjedt a fajodnál ??? 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ez elterjedt a fajodnál ??? 😄DD

Arch
Pfújcigi! Amúgy jó program... 😊

Csacsi
Elõször egy kis , aztán jöhet a , aztán folytatjuk egy kis
majd a végén és aztán jöhet a jól megérdemelt .

Breki33
na lássuk milyen ha egy csacsi szupercsacsi

izé szuperpasi
Arch
Mutatod? 😄D ;P

Csacsi
Hát ahhoz most le kéne lépnem melóhelyrõl....és meglátogatni...és .....(úriember ilyenrõl nem beszél) 😊))

Arch
Én nem merem, mert még elszólom a dolgot aztán jaj... 😊
Legyen úgy, ahogy jó nektek 😊

Csacsi
Nem lehetett kihagyni 😊))

A lényeg csak annyi, hogy azért jól megvagyunk...és imádom. Remélem még sokáig fog tartani.

Az Áment, mondja ki helyettem vki más 😊)

Arch
Kötözködõs!

Csacsi
Ez a moziünnep idején érdekes lett volna, mert míg én két jegyett vettem 600 ft-ért addig a kukorica, és egyebek kerültek 1200 ft-ba 😊)

Arch
Ja.

Arch

glillu
vagy õ meghiv moziba de a kukoricát meg üditõt én veszem😊

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Arch
Nálunk ez úgy mûködik, hogy egyszer én hívom meg mondjuk moziba, egyszer meg Õ. De ez bármire vonatkozhat.

repro
Igazi férfi!

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nekem ennyiben kicsit könnyebb, mivel mi már vagy 3-4 éve közöskasszán vagyunk 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Csacsi
Köszi a bíztatást.

Egyébként nem hinném. Valhogy megérzem azt, ha egy lány a pénzre bukik, azokkal meg én vagyok a szemét...elhúzom amézesmadzagot, amíg me nem kapom, amit akarok aztán mehet máshova.

glillu
nahát igen, de azért a lányoknak is nehéz sztem h mos mikor mondja h maj fizet õ meg stb...

Sadun Tryst

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bandew
ÁHHHÁÁÁÁ!!!!
MEGTÉVESZTÉS!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Csacsi
Az én barátnõmõn mondjuk látszik, hogy nem érdekli, hogy kocsim, pénzem, lakásom van. Moziba is csak akkor tudunk elmenni, ha õ fizetheti a saját részét. Ha nincs pénzze, akkor csak 2-3 nap könyörgés után.

Vacsorázni is csak úgy tudtam elvinni, hogy ismerõs éttermébe, ahol nekem nem kell fizetnem, mert különben nem engedte volna, csak akkor, ha Õ is fizethet.

Nem mondom, hogy minden lánynak így kéne viselkednie, mert azért néha engem is zavar, hogy nem hívhatom meg csak úgy, de azért örülök, hogy nem a pénzem miatt szeret.

repro
hmmm.. akkor ezentúl mind1iktõl megkérdezem... hátha szerencsám lesz

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadun Tryst
szerintem elõbb vetnék magukat le 1 szikláról, minthogysem bavallják 😄

glillu
nem. de rajta látni fogod. vagy abból h h néz ki, vagy abból h h beszél. az ilyenek általában agyban is karcsúak. sajna ismerek párat. szerencsére nem jól😄

"tegyük fel", hogy léteznek olyan lányok, akiket az érdekel, hogy a fiúnak milyen kocsija van. Szerinted bevallja, ha rákérdezek?

glillu
Nah a kocsis témáról.... szal hát én lány vagyok, és sztem teljesen mind1 h kocsival csajozol e vagy se. De az igaz, h ugy rendes csajt nem lehet felszedni. Amúgy meg nekem pl teljesen mind1 h milyen kocsija van a barátomnak vagy a szüleinek, mer egyáltalán nem érdekel. Csak az a fontos h szeressen és én is szeressem õt. A kocsi annnnnnyira utódlagos dolog. Nah ez csak egy vélemény. 😊

Sir Quno Jedi
Ez biztos.

Match
cseréljen zárat 😄
az olyan "burkolt célzás" 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Csacsi
Miért engedted, hogy odaköltözzön? Én a mostani Kedvesemnek nem engedtem még meg, hogy odaköltözzön hozzám. Majd talán egy pár hónap múlva. Nem kell semmit elkapkodni. Ha meg zavar a jelenléte, akkor régen rossz a kapcsolat sztem.

Arch
Akkor küld haza a szüleihez ha zavar

repro
az õ lakása ki van adva, tehát nem megy haza 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Arch
Én elég sokat vagyok a barátomnál. Egy héten mondjuk ha 2x otthon alszom, akkor az néha már soknak számít. Szóval rám is lehetne mondani, hogy a barátoméknál lakom... 😊
Pedig elvileg nem. Így értettem.

Arch
Nem csak a nõk csinálják, de én sem szeretem. :/

repro
mit nem értesz azon, h nálam lakik???

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
neeem csak gonosz voltam, mint mindig. Õ úgy hívja, h 'gonyi'.

tényleg miért becéznek minden lufszt a nõk?
frigó, fregi,... najó most csak ennyi jutott eszembe 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Arch
Amúgy mindig, vagy csak sokszor van ott, és sokszor alszik ott?

Arch
Mondd meg neki 😛 😊

repro
engem csak az zavar, h a barátnõm nálam lakik 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Arch
Engem egyáltalán nem zavar, hogy a barátom a szüleivel lakik. És legalább megismerem Õket, és Õk is engem.

Arch
? Egy szóval nem mondtam, hogy az én barátom ilyen! 😛PP 😄DDD Na jó, azért elõfordult már, de elég ritka, hogy nem figyel rám.
Én csak azt mondtam, hogy sok figyelmetlen van.

Breki33
komolyan szóbaálltok ilyen csajokkal?

ezeket úgy elhajtanám
....az elõbb nem ment vmi miatt a fórum😞
Mit szóltok a motorhoz? Na arra teljesen be vannak izgulva a csajok...még bukóban is úgy néznek, mintha valami csodát látnának....Persze itt is csak a moci ami számít😞
Sadun Tryst
😊)))))