101
Mortyr 2
-
#21 játszottam vele 5 peret, nekem elég is volt. ott van nekem a cod, elvagyok én azzal. 1ébként graf szép, irányítás szar, zene vicces, hangulat szódával, semmi új nincs benne -
#20 Probáltad már?? -
#19 sztem nem lesz valami nagy szám, de remélem nem a próféta szól belőlem :) -
#18 Na milyen a game?? -
#17 kijött a demo, én most szedem, kíváncsi vagyok. bár nem hiszem, hogy letaszítaná a codot a trónról :) -
#16 Mortyr 2 októberben
A hányattatott sorsú Mortyr 2 kálváriája idén októberben végéhez érkezik, ekkora tûzte ki a lengyel Mirage a II. világháborús lövölde megjelenését. A felemásra sikeredett elsõ rész után az urak 2002 telén láttak neki az akkor még roppant ígéretesnek tûnõ folytatásnak, ám a sorozatos halasztások miatt mára kissé megkopott az alkotás fénye. Ez persze nem veheti el a játék iránt élénken érdeklõdõk kedvét a második rész által kínált 11 missziótól, melyek Svédországból Lengyelországon át egészen Görögországig vezetik fõszereplõnket.
info: 576 online -
#15 Nagyapó is Berlinben
[2004-03-27 @ 20:26 - Mantis]
Volt, valamikor. Ami ennél sokkal fontosabb és kellemesebb, hogy szépen csendben fejlesztgetik a Mortyr 2-ik részét is. Az FPS nagy újítási hullámot vonultat fel elődjéhez képest, melyben számunkra a legérdekfeszítőbb dolog az nem más, minthogy be tud-e kapcsolódni a Mortyr 2 a mai "nagy" FPS-ek táborába. Az előzetes képek segítenek nekünk ebben egy véleménykezdetet kialakítani:
Info : Gamestar!
-
#14 kár, hogy grebber nyitotta a topicot, pedig jó játék lesz -
#13 gagyi a képek alapján -
#12 -
#11 csak nem GS-en voltál megint? :D -
#10 -
#9 -
#8 -
#7 Ez hülyeség. Ha "úttörő" lett volna a maga műfajában, akkor is gagyi lett volna. Az egésznek semmi hangulata nem volt. -
#6 Dukenál ... -
#5 Nem volt gagyi, csak akkor jött ki, amikor már története és cselkménye is volt egy FPS-nek és nem csak az agyatlan gyilok volt a menő, mint egy Dukál vagy Doomnál.
Itt, ha jól tudom nem lesz semmi baromság. -
#4 Hát az első rész valami ultragagyi volt. -
#3 Features :
characters run around with proper shadows.
limbs animation corrected (heads are now in proper place ;)
bullets leave smoke tracks.
grass and rocks improved.
mesh building now fully converted to 'carmack' method.
shadows optimised.
particle animation optimised (blood splats - whoa!)
extra trash implemented (makes the enviroment look more 'messy' like it should be)
models tracks fully implemeted with their AI.
Képek itt:
Infok -
#2 Szerintem feküdj le, pihenj, ne dolgozz, gondolj békés dolgokra, esetleg pár nyugtató stb. -
#1 2093-ban járunk, amikor is Nazi féle irányítás folyik a Földön, a II. világháború sikerre vezető győzelmeit követően. Az időgép, az 1944-es dátum, melynek történelmét meg akarjuk változtatni és egy végzetes hiba, amik vázlatpontokban összefoglalják a történéseket.