101
Mortyr 2
  • ChevyG #61
    érdekes hangulata volt az 1nek
  • Creator
    Képeket maj ha hazamentem. Eddig a templom tetszett, mert a hang tényleg gagyi de pl. az ejtőernyősők álltal használt oldalttáras fegyver hangja eszméletlen, a basszláda ugy szólt majd leestem a székről, vagy ahogy a templomban visszhangzik még a lehulló lőszerhüvelyek is. A teheratók tényleg el vannak baszva, a kilőtnek is jár a motorja ua.-kor ami mögöted fékez annak meg semmi hanja nincs. A földalatti V1-es üzemanyagraktár meg azért hangulatos mert itt csak finoman lehet lőfegyvereket használni és megjelennik valami gépfegyveres páncélozott főellenség, vagy mi.
  • Tatyla
    valakit még mindig érdekel ez a sz*r?
  • nagykispeter
    Szerintem is
  • hykao #57
    dobhatnál be néhány étvágygerjesztő képet!
  • Creator
    Tényleg nem egy nagy durranás, de azért egyszer végig lehet tolni, van egy-két hangulatos pálya /kisérleti helikopter, V1-es üzemanyagraktár/. Aki a graf-ra panaszkodik az nézze meg a görög templomot belülről.
  • grebber
    Jaja és sokaknak tetszik.
  • Axon
    Arra jó volt ez a topic, hogy végigolvasva valami rettenetet várjak a program elindításakor. Nos valami nagyon rosszra számította és így már nem ért akkora meglepetés. A COD-al tényleg nem lehet összehasonlítani, de azért el lehet vele szórakozni.
  • I.C.ram
    Doomban meg a save könyvtáram 222 mbos. Pedig csak quicksavelek.
  • SirD
    Hali.

Nem értem mit kell toltogetni vagy 6 percig egy palyan ...

nalam a masodik palya neve : uninstall ..
  • galocza
    ugyanolyan rossz mint az első.

viccek:
    save könyvtár: 1mbos bmp preview képek
    bokor 5kmről zörög
    maga a játék

nem értem. az első is szörnyű volt, érdekelne mi késztette a fejlesztőket a folytatásra ahelyett hogy birkapásztornak mentek volna (vagy legalább feltalálnának 1 időgépet hogy 5 évvel korábban dobhassák piacra terméküket).

ritkán fikázok (ált. csak azt nézem meg ami gondolom be is jön) de ez megérdemli. annak idején végigvittem az elsőt (nyilván unatkoztam), vmi lemezmelléklet volt, gondoltam megnézem fejlődtek-e azóta polák barátaink. hát nem.

ps:
    míg évtizedes chip-lemezmellékletek a szekrényben porosodnak, a mortyr 1 cdt végigjátszás után gond nélkül vágtam a kukába. ez sem érdemel többet.
  • Tatyla
    Gyaj énis kipróbátam! Mi ez a gagyi? Milyen évet írunk tisztelt fejlesztök?!?Ejnye!!!
  • I.C.ram
    Cheat nincs ehhez? Mausos pálya enyhén idegesítő, nincs kedvem újrakezdeni megint.
  • Lacc
    Ahogy igy olvasgatom, ez a játék tényleg olyan fos, mint amire számitottam a képek alapján :D
  • I.C.ram
    Elég gyökér ez a játék :D

Amilyen gyökér olyan nehéz is... Azon a pályán vagyok, ahol jön a Maus, de már alig van rakétám, és lőszerem, így ki se tudom már lőni a cuccost....
  • Dynamic
    Én már a "megjelenés" napján leszedtem, de valahogy nem érzek késztetést, hogy telepítsem
  • DONGUBA
    ekkora szarfos undorito jatekot
  • Axon
    Na most jól elvettétek a kedvem a gámától. Az 1. rész anno bejött, bár az olyan régen volt már, hogy akkor még örültünk ha megjelent egy puskacső a képen és tudtunk vele lőni mint állat
    Ma azért ennél már több kell. Éppen most húzom lefelé, de a kipróbálástól már el is ment a kedvem.
  • fitutufi
  • fitutufi
    nah megnéztem én is feltettem és megvártam míg betöltötte a gamet dem ért kellett ennyit várni...lol..graf szar,hang xar , minden xar az uninstall file a legkirályabb ! a folyóig eljutottam utána kilépés és uninstall ! :D
  • Gabe18
    Én már kikapcsojtam.../uninstall/
  • Curtis
    Na még egy kis adalék: :)

-Garfika: például itt az intró: Borzalmas. Villognak az árnyékok, csúsznak az emberek a talajon (anélkül, hogy mozgatnák a lábukat), fű nő ki a kőből, sőt, ahogy megy a kamera talajközelben, a fű is megy vele keresztül mindenen. (jajjjjj!) Már egy átlagos FPS-ben is megvan, hogy a kéz/fegyver követi a környezeti fények színeit. Na ez itt is megvan azzal a különbséggel, hogy egy pl.: lámpás mellől átsétálunk egy égő hordóhoz, fegyverünk színe minden átmenet nélkül átvált sárgáról pirosra (jajjjj!). Néha olyan, mintha villogna. :) A poligonok elnagyoltak, a látómezőn lévő köd egy hatalmas sima 2D textúra, ami úgy fordul, ahogy mi fordulunk ( mint a 2D-s sprite szörnyek a Doom 1-2-ben :) De mivel ez hatalmas, és noha több 100 méterre kéne csak lennie ködnek, az előttünk 2 méterre lévő dombot/fákat is keresztülszeli ahogy forgolódunk. (borzalom)
    -a hangokat lentebb már leírtam (habár lehet, hogy később vanna jó trackek benne.
    -Irányítás átlagos
    -Gépigény baromi nagy. Athlon 3000 + Radeon 9700Pro 1 Gb DDR 400-ason 1024x768x32, full detailon (antialiasing: off) erősen szaggat!!! És ezen a beállításon csúnya a játék! (A FarCry ezerszer szebb volt és még sokkal gyorsabb is!) (Habár az összehasonlítás már eleve felháborító :)) Kérem kapcsojja ki.
  • Gabe18
    Egyetértek.
    Nekem olyan volt hogy meghaltam egy helyen,mentem ujra,egy fedezék mögött tudtam hogy lesznek ketten,ezért külön figyeltem hogy másfelől kerüljek mint az előbb.Na de most nincs ott senki.Megyek közelebb,egy résen folyamatossan beláttam a fedezék mögé,senki.Aztán egyszer csak amikor már alig 2-3 méterre voltam,a SEMMIBŐL megjelent a fedezék túloldalán a 2 ember,hogy aztán tüzet nyissanak...
  • Curtis
    Hali,

Véleményem: rossz. Elszenvedtem magam a második pályáig, hátha csak az első ilyen sz*r. De nem. A második is sz*r. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem játszottam még túl sokat vele. (de szvsz nem is fogok). A gépigény baromi magas, de a grafika csapnivaló. A hang borzasztó (pl.: befarolt mögém egy teherautó, de erre csak akkor jöttem rá, amikor megfordultam és megláttam, mivel nem volt hangja :)
    Olyan, hogy AI nincs a játéknak. A faszi bebújt egy hordó mögé, de a lába kilógott. Addig lőttem, míg meg nem halt. A mellette lévő társa meg állt tovább egy helyben. Uninstall.

Curtis
  • fitutufi
    megpislantom én is , lehúzom , de engem a men of valor izgat... :D
  • Gabe18
    No belepillantottam egy pár perc erejéig.Nem is olyan rossz,...mintha kétszer olyan rossz lenne.A grafika közepesnek mondható.Hangok igen gyengék szerintem,főleg amikor bemegyünk valami száraz ágak közé,hát az az effekt igen gány.Na arról nem is beszélve,amikor emberünk felvesz valami elsősegély csomagot,hát azt nyögést vagy mit...
    Pozitiv hogy az ellenfeleken van valami fizika ha lelőjök öket,ám ennek megvalósitása,hát fura.Van amelyik lassitott felvételként esik el,de a legfurább ha a fekvő testbe belelövünk,azon mintha "áthullámzana" a találat.Mondjuk még mindig jobb mintha semmi nem történne...
    AMD 2500+,512 ram,Ati 9600 videokártya mellett nekem 1024-ben megy medium beállitás mellett,de a speciális effekteket már jobb nem erőltetni,mert ugynézem meg tud zuhangatni.

• Gabe18
    MINIMUM CONFIGURATION

- Windows XP, Windows Me, Windows 2000,
    Windows 98, Windows XP (Windows 95 and NT are
    not supported)
    - 800Mhz Pentium III or AMD Athlon processor
    - 128 MB RAM
    - CD-ROM/DVD-ROM drive
    - 300 MB free hard disk space plus space for
    saved games
    - 16 MB 3D TnL Accelerated video card using
    a DirectX 8.1 compatible driver
    - DirectX 8.1 compatible sound card
    - Keyboard
    - Mouse

RECOMMENDED

- 1.2 GHz or faster Intel Pentium III or
    AMD Athlon processor
    - nVidia GeForce 3 3D graphics accelerator card
    or similar
    - 512 MB RAM
    - 3D accelerated sound card
  • Gabe18
    Hát nekiálltam letölteni,sokat nem várok,akkor talán nem lesz akkora csaoldás...
  • nagykispeter
    Márhogy eldöntse az ember hogy megveszi vagy nem
  • nagykispeter
    Szeretem a II.vh-s játékokat de a demo nem igazán ragadott magával lehet a full az jobb lessz dehát erre való a warez
  • grebber
    Zsír,majd szedjük.Szerintem nem volt katasztrófális.
  • Gabe18
    Kijött,ha valaki kiváncsi rá a katasztrófális demó után.Mérete nem nagy,lehet egy gyors próbát megér azért./hátha.../
  • Glpetyus
    A demó qrva szar szvsz: /
  • grebber
    Mai dátummal 3 új kép
  • grebber
    Mortyr 2: For Ever Az Időgép

Sogun, 10:53 - Játék: Akció

(Worthplaying) 2093.-ban vagyunk. A nácik megnyerték a második világháborút és ellenőrzésük alatt tartják a Föld lakosságát. Úgy tűnik, időgéppel dolgoznak, amely abszolút hatalmat ad nekik a népek felett. Összeesküvők csoportjának tagjaként elvállalod azt a küldetést, hogy visszamész 1944.-be és megpróbálod megváltoztatni a háború kimenetelét. Sajnos a célállomás kiszámítása közben hiba történik és az időgépet tartalmazó terem helyett a hóval borított kastélyon kívül találod magad...
    Fejlesztő: Mirage Media
    Kiadó: még a hó alatt bujkál
    Megjelenés: idén..
    Főoldal: Mortyr 2.

Képek:1.2.3.4.
  • nagykispeter
    Sikerült-e végigvinni valakinek a demot?Mikor felrobbantottam mindent és kikell mászni a nyílt terepre legalábbis szerintem csak úgy tudok eljutni a célhoz,akkor hogy lehet eljutni vagy merre mert vagy lebombáznak vagy lelőnek?!
  • grebber
    Na kiprobáltam nekem tetszik.
  • grebber
    Szedem a demót azt majd megcsekkolom én is.
  • hykao #23
    Szerintem, ha kijön a teljes (és nem lesz COD meg MOHA épp...) akkor nem lesz ez olyan rossz.
    Az első rész is egész érdekes volt, a grafika meg teljesen korrekt ennél is, csakúgy mint az előd esetében!
    Hmmm, az a nagy léghajó - talán a Zeppelin - szépen festett a játékban, na meg a márványpadló!
  • M@TriX
    ja, de amúgy a demó csak 0.3-as verzson szóval nem bizti, hogy a véglegeset tükrözi...