Mortyr 2

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi
Valakinek ha van ehhez a játékhoz egy jó cd kulcsa, megdobhatna vele!
kössz!

Prince23
A 3. rész egy kész vicc, unalmas, spearhead mohaa cod keverék lett belõle, a bejátszások speciel a spearheadre melékeztettek a m3-nál, a hídnál :S
uninstall

Üdv!
Nemtom emlékszik-e még erre vki?! Én most raktam fel.
Kérdés: mikor azzal a kísérleti helikopterrel kell repülni, ott mi is a cél?

Valaki mondta alább, hogy az AI csapnivaló. Elmondanám, hogy a CoD2 és egyéb gémekben sem láttam ilyet, hogy az ellenfél ennyire taktikás lenne.
Szinte állandóan mozgásban vannak, csak egy mp-re állnak meg, hogy tüzeljenek és állandóan fedezékbe vonulnak. És szinte csak fejlövéssel lehet likvidálni õket.

Qwerty4
Már a kutyát sem érdekli ez a játék...<#levele><#duhos2>

Qwerty4

Qwerty4
Ez a WW2 játék a legrosszabb,amit 2004 óta kiadtak, pocsék grafika, szar a torténet, nem jó a mozgás.Egy óriási hiba a grafikában, hogy az egyik fegyver félig eltûnik.Ez nem hiszem a videókártyám hibája lenne, mert a Mortyr 2-nél nivósabb játékok is mint pl. a Call Of Duty 2 ment tökéletesen, hiba nélkül.

Qwerty4

Autós gamekkel hogy állsz?Én szombaton toltam ám a Need for Speed:Most Wanted-et,tök jó játék
Jóvan én nem nagyon szeretek veszekedni
CoD meg Wolf....Nem csodálkozom,hogy nem nagyon tetszik...3.-ik pályáig jutottál...
Hát ha a 5 éves Wolfhoz lehet hasonlitani,akkor a CoD-hoz is had lehessen már.
Én is találkoztam már pár fps-el de biztos nem annyival mint te,ez aból tûnik ki leginkább hogy én a Mortyr2-ben a igen kevés pozitivumot tudok felfedezni.
Az hogy nem volt pénz,meg sietni kellett,ez mind nagyon szomorú,ettõl a játék megitélése nem lesz jobb a szememben,mert ami rossz az igy is az,meg ugyis.(sok pénzbõl is csináltak már ocskaságot,és forditva)
Nem tartok benne sehol,mert asszem a 3. pályáig jutottam el benne,addigra lett elegem ebbõl a csodából.Ha visszakeresed a topic elején irtam is róla pár hozzászólást,egyre kevésbé pozitiv hangnemben.
Szerintem max az eladókat verték a vevõk a pézüket visszakövetelve...
A "Mo.-n pedig nem nagyon bírják a 2.vh-s FPS-eket,azért nem veszik" véleményed meg enyhén vicces,nem tudom mire alapozod.
Elsõ rész már nagyon régi,szerintem legfeljebb torrenten,vagy DC-n lehet rálelni még.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Most nem akarok nagyképûsködni, de azért elég sok fps-en nyomtam már.A fejlõdésrõl annyit,olvastam az egyik szaklapban,hogy a Mortyr 2 fejlesztõcsapatának nem volt elég pénze meg megrendelésre csinálták a game-t,és ezért sietniük kellett.DE legalább megpróbáltak egy jó game-t összehozni.Hol tartasz benne?Figy,meg Lengyelországban verekedés volt a játék miatt,akkora volt rá a kereslet.Mo.-n pedig nem nagyon bírják a 2.vh-s FPS-eket,azért nem veszik.Elsõ részét honnan lehet leszedni?
Figy én nem azt mondom hogy a Wolfi nem jó játék,CoD-hoz meg nem illik hasonlítani...
De érted amit mondok?A Wolf 2001 végi játék,a Mortyr 2 meg egy éves.Szerinted addig nem volt fejlõdés?A Mortyr 2-t ne a Wolfenstein-hez hasonlitsd már technikailag.Mondjuk rakd mellé a Medal of Honor Pacific Assault-ot és akkor a Mortyr 2 sirva elszaladhat.Már ha mindenáron grafikát akarsz.Ha meg hangulatot akkor a Call of Duty akármelyik része rommá veri.
Igaz,egy ilyen tapasztalt fps játékos biztos jobban meg tudja ezt itélni...

Wolfenstein az nem jó,szinte semmi történet nincs,grafika meg 3-as szintû.Sokkal jobb a Mortyr 2,mert VAN TÖRTÉNETE!!!Wolfenstein-nek meg nincs.Anno áttoltam a Wolfensteint,kihívás az van,de történet és grafika terén borzalmas,Mortyr 2 grafikája 1000x jobb,Wolfi-nak a karakterarcai csupán elmosódott foltok még közelrõl is, magasabb felbontás esetén se nagyon láthatóak,Mortyr 2-t én 1024x768-as felbontásban nyomom,semmi baj nincs a grafikájával,csak mûmagas felbontásban kell játszani vele.Vagy nem tudsz háborús FPS-eken nyomni mert olyan gyengus az FPS-tudásod?Mortyr 1-tõl elkezdve a Call of Duty 2-ig majdnem minden FPS-t végignyomtam már,nekem te ne dumáljál arról ,hogy melyik milyen játék.
Hát szerintem akadnak itt olyanak akik esetleg látták a Wolfensteint...Esetleg végig is játszották...
Egy napon nem lehet vele emliteni a Mortyr 2-t.Legalábbis igen nagy gyalázat ez a Wolfenstein irányába.
Aztán esetleg figyelembe kéne venni a Wolfenstein 2001-es játék,mig a Mortyr 2 2005-ös ugyhogy talán elvárható lenne hogy SOKKAL jobb legyen,amirõ viszont szó sincs.
Ha viszont a 2005-ös játékokal hasonlitjuk össze a Mortyr 2-t,hát akkor igen gyenge lesz a végeredmény.
Ha neked tetszik,azzal semmi gond,de hogy a Wolfenstein ne lenne nála jobb,hát...

A Return to Castle Wolfenstein az nagyon .::IQfighter::. játék,történet szinte semmi,grafikáról és a fegyverek kidolgozottságáról inkább ne is beszéljünk!!!Jármûvek kidolgozottsága:pfúj....Én áttoltam ezt a játékot,csupán két jó tulajdonsága van: izgalmas,kíhívás van,de felejthetõ...
Szerintem ti azt se tudjátok mi az a Wolfenstein!
Az se jobb!
Mennyi idõt játszottatok vele???Grafika terén mondom lehetne jobb is de én meg vagyok elégedve a grafikán kívül minden tulajdonságával a játéknak.Szerintem te nem játszottál vele 5 percet!ÉN diícsérem lengyel haverjainkat,hogy megpróbálkoztak egy JÓ játék megalkotásával,több-kevesebb sikerrel.Az MI kicsit butus,a grafika picit csúnyácska,de ÉN MEG VAGYOK ELÉGEDVE VELE!Kicsit nehéz,sok kihívás van,akciódús,története is van,és van egy sajátos hangulata ami jóvá teszi a játékot.Én nem vagyok kezdõ az ilyen témában,láttam már sok FPS-játékot, tudok mondani ennél rosszabbat,jobbat is!Szóval:Mortyr 2 FOR EVER!!!!!!!<#vigyor3>
Már el is lett felejtve...

Hát inkább ne rugjál te semmit,mindenki ugy véleményezi ahogy akarja.
Nem tudom mit akarsz te ezen dicsérni,mikor egy rakás szerencsétlenség az egész.

datango
mikor jön ki ?

Aki azt meri mondani rá hogy fos annak lerúgom a száját, inkább dícsérni kéne lengyel barátaink igyekezetét affele,hogy ej jó játékot készítsenek, én a Mortyr 2-re 89%-ot adnék!
Szerintem jó játék,izgalmas,kihívás is van habár grafika terén kicsit edzettebbnek kéne lenni,én a helis pályán tartok
andriska
Azon a pályán vagyok ,még nagyon az elején,ahol meg kell semmisíteni a helikopter prototípust\ami mondjuk teljesen irányíthatalan\. Hogy kell megsemmísíteni?Még kiszállni se tudok belõle...

andriska
Mondjuk szar,de el lehet vele szórakozni...

rorr
rettenetes! a sam and max2 és társai a kukában végzik ilyen mocskokat meg kiadnak... félelmetes !ki az aki ezt tesztelte?

nagykispeter
Sikerült megtalálnom,rossz úton is égtek a piros lámpák!Egyébként nem 1 COD.,de játszottam már sokkal szarabbal is.A második fele egész tûrhetõ volt.Aki a demora akar alapozni attol1-2 fokkal jobb a többi pálya!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Akinek sikerült eljutni a végéig ott az 5 perces témánál eljutok a végéhez ahol már nincs több piros lámpa de kész tovább nem lehet menni ott hogy kell megállítani a rakéta kilövést!

Glpetyus
Hagyd a picsába,...én is eljátszom minden szarral amiben lõni kell :D,de ez ...pfff...<#levele>

Seth
ez mekkora fos...atyaúristen

PSN ID.: Beegabor

BBird
Pedig én a moslékoknak is szeretek egy esélyt adni. Ha már (beképzelten beállós pozitúra felvevõs): túl rég óta játszom így a játékok minden egyes ágával... ;-)
BBird
Pedig annyira tetszett, hogy csak egycödö. :-((
Most akkor lehet maradok a mégbénább hl2-nél? ;-D
Inkább ne hagyd magad elcsábitani,most amikor az utóbbi idõben olyan minõségi fps-ek jöttek mint HL2,Painkiller kiegészitõ,és a Chronicles of Riddick,akkor az ilyen borzalmakkal még próbálkozni is kár.

Glpetyus
Akkor úgymondom=ennél az is jobb volt :)

BBird
Ha az egy jó volt Neked... akkor atyagatya... :-D
Pedig a trailer elég csábító volt. :-)
Glpetyus
Aki ki akarja próbálni = NE TEGYE!
Ekkora szart,úristen :(
Az 1 jobb volt...

Mindenhova néztem, kivéve arra nem gondoltam, hogy a szentély mögé is néznem kéne mivel azt hogy fal van ott.
Köszi a segítséget, így sikerült végigvinnem.
A játékkal szerintem érdees volt szenvednem, noha a játék nem üti a Call of futy színvonalát vagy az igazán jó játékok szintjét.
Persze ha lesz folytatás, érdekelni fog, de van mit fejleszteni rajta.
Baggio73
Lejössz a könytõl a lépcsõn, és rögtön a nagy terembe érve jobbra a kis szentély mögött alul találod meg.

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Nem sikerült megtalálnom. A fölszint mely részén keressem? Ez a kõlap a földön van vagy ajtómagasságban? A templom elején van, ahol a lépcsõn feltudtam menni menni vagy a templom végén, ahol két kötél és a kulcs volt?
Baggio73
A földszinten található elrejtett kapcsolót nyomd be,(egy kõlapot)

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Elakadtam a görög temlomban. Mit kell ott csinálni? Az elején még megtaláltam a kulcsot és az egyik ajtót kinyitottam ami egy könyvhöz vezetett. Utána animáció, aztán kinyírtam a lent lévõ 4-5 embert. Ez után viszont fogalmam sincs mit tegyek.
ChevyG
érdekes hangulata volt az 1nek
Creator
Képeket maj ha hazamentem. Eddig a templom tetszett, mert a hang tényleg gagyi de pl. az ejtõernyõsõk álltal használt oldalttáras fegyver hangja eszméletlen, a basszláda ugy szólt majd leestem a székrõl, vagy ahogy a templomban visszhangzik még a lehulló lõszerhüvelyek is. A teheratók tényleg el vannak baszva, a kilõtnek is jár a motorja ua.-kor ami mögöted fékez annak meg semmi hanja nincs. A földalatti V1-es üzemanyagraktár meg azért hangulatos mert itt csak finoman lehet lõfegyvereket használni és megjelennik valami gépfegyveres páncélozott fõellenség, vagy mi.
Tatyla
valakit még mindig érdekel ez a sz*r?<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nagykispeter
Szerintem is

hykao
dobhatnál be néhány étvágygerjesztõ képet!
Creator
Tényleg nem egy nagy durranás, de azért egyszer végig lehet tolni, van egy-két hangulatos pálya /kisérleti helikopter, V1-es üzemanyagraktár/. Aki a graf-ra panaszkodik az nézze meg a görög templomot belülrõl.
grebber
Jaja és sokaknak tetszik.

Next PC upgrade: 2022

Axon
Arra jó volt ez a topic, hogy végigolvasva valami rettenetet várjak a program elindításakor. Nos valami nagyon rosszra számította és így már nem ért akkora meglepetés. A COD-al tényleg nem lehet összehasonlítani, de azért el lehet vele szórakozni.

I.C.ram
Doomban meg a save könyvtáram 222 mbos. Pedig csak quicksavelek.
Hali.

Nem értem mit kell toltogetni vagy 6 percig egy palyan ...

nalam a masodik palya neve : uninstall ..

Oldal 1 / 3Következő →