21
  • galocza
    #21
    1. 13mb igenis sok, sokaknak, sokhelyen (első vinyómnak 1/3át foglalta volna el).
    2. az én vinyómon nem nagyon van kosz (mániám régóta), ezért is nem akarok ilyesmit feltenni.
    és újra hangsúlyozom: az elvről van szó - ne legyen kötelező! szvsz a pluszcdn hozzáférhető/letöltető kellékek a járható út. ez mért nem megfelelő neked és az msnek?
  • galocza
    #19
    sokakat (sokunkat) nem az zavar, hogy van wmp, hanem hogy kötelező (nem a használata, a telepítés). nekem baxxa a csőrömet, hogy egy rakás kacatot felrak a win amit SOHA nem használok (ie, wmp - újabb winek, még több marhaság, winxp - teljes telepítőkészlet: lol). legyen szépen opcionális: aki akarja telepítse, aki nem, ne. mért kellene nekem felraknom (kötelezően, és az mindenben büdös) a csomagoltan 13mbos wmpt, amikor a kicsomagoltan (tokkal vonóval sub és dvdtámogatással stb stb) is még mindig 1mb alatti mpc mindent lejátszik amit használok?
    ms támogatók: lehet hogy paranoid vagyok, de én nem akarom, hogy az életemet bg vezérelje. igenis akarok alternatívákat, és a piac mesterséges beszűkítésével pont ezek fognak megszűnni (vagy szűntek meg). nem akarok szép új ms világban élni... ennyi.
  • davos80
    #9
    Én sem tudom mi a bajod a media player-rel.Nem hiszem, hogy tudnál valami értelmes érvet mondani ellene, azonkívül, hogy a mikrofos terméke.Lehet jó terméke is!
  • Pepito
    #8
    Csak hogy egy hulye hasonlatot mondjak... Ez az egesz olyan, mintha az uj VW tulajdonosa beperelne a gyarat, mert nem donthette el, milyen gyartmanyu izzoval szallitsak az autot. Es o pont masmilyet szeretett volna.

    Ha az oprendszer Mediaplayerrel jon, akkor azzal jon. Tessek csendesen masikat hasznalni.
    Vagy Linuxot.
    De ha valaki Windowst akar, akkor ne panaszkodjon.

    Egyebkent olyan nincs, hogy "europai szoftver", meg "amerikai szoftver". Meg europai onallosag sincs. Az europai szoftverfejlesztok is a vilagpiacon ertekesitik portekajukat. Ha meg nem, akkor vessenek magukra.
  • HuAn82
    #6
    "hát aki media playert használ meg is érdemeli "

    Mi vele a problémád? Persze azon kivül, hogy csuklóból M$-t kell szídni...
  • [HUN]PAStheLoD
    #3
    hát aki media playert használ meg is érdemeli .. amugy meg mért nem azzal jönnek EU sok hogy a windoz .. drága .. ellehetetlenít másokat .. blablblabla