453
ITT SENKI NEM ANYÁZIK!! ÉRTEEEM?
-
K.András #170 Szerintem nem zárja egymást a kettö, nem értem meg miért ne lehetne egy nap ezt is meg azt is összehozni...Lehet ez már tul bonyolult... -
#169 Iszik, mint a kefekötő. -
[Walaki]D`Lair #168 4...;) még 3 nap és 4...;) -
#167 Nem kár egyáltalán :) -
#166 Akkor jó, én is téged!
-
#165 na jó szted melyik a jobb: a doboz vagy a haverok? -
#164 Dehogynem, Pest?
Rocktogon vagy mi a fasz, igénytelen putri. Az kb olyan hely lehet. :) -
#163 Itt nincs olyan. -
#162 Nem erről van szó. -
K.András #161 Mindennap egy rock klubban mitöl lenne már jobb, vagy a kocsmában??? -
#160 Mert csak én merem kimondani a véleményem? Meg zaki, meg egy páran.
Az egész azzal kezdődött, hogy elmondtam, kit nem bírok, erre letámadtak. Meg lehet nézni, nem én kezdtem. Én csak a topic-hoz szóltam hozzá. -
#159 megvan -
#158 miért is lett ő kitiltva?? -
#157 :) -
#156 Hát, kicsit formázni kellet volna a szöveged, de egyet kell értenem veled. :) -
#155 most mit tett érte? -
#154 Bocs, Pentát -
#153 kár, hogy Mentát kitiltottam, most itt említhetne -
#152 Kijavítottuk már traXion vs enemies-re :)
Téged bírlak. -
#151 dehogy nincs! pl lemenni a rock klubba (itt szegeden) vagy vmi jó kis szórakozóhelyre - ezerszer jobb mint a gép elött punnyadás, ott emberekkel vagy körülvéve, és lehet minden szép dolgot csinálni, bagózni, inni, dumálni, smárolni, minden szép és jót! -
#150 Hmmm.... Ahogy visszaolvasok, az egész topicról csak a gumi jut eszembe "Kit utál traXion" címmel... -
#149 Én a gép előtt ülök, de nem vagyok kocka szerintem, mert nincs jobb ilyen téli délutánokon. Ebben a témában Andriska 144-es üzenetével értek egyet. -
#148 Én ezek közül ricsi1-et nem bírom, de ott van a másik jómadár is, adam5. Ő se jobb :) -
#147 A monitor nem kocka, hanem szabálytalan térbeli test :) -
#146 MEGALOL! -
#145 Ez egy fórum, nem a Magyar Tudományos Akadémia. [nyes] -
K.András #144 Lehet fiatal vagy azért nem vágod a dolgokat :)))
Arrol beszélek hogy miért nézné valaki a tv-t vagy a fehér falat ha van nekije netje...Ha meg nem nézi a tv-t vagy a falat akkor az mán kocka???Szerintem inkább a gépet nézze falaki mint a falat vagy a tv-t... -
#143 Csocsót sem nagyon bírom -
#142 Én nem csináltam veled semmi rosszat :) -
#141 Mike-ot sem csípom -
#140 Championship Manager topicból: Kisficegét, Dongubát nem csípom
ricsi1-et a debil kérdései miatt
RYAN MCKEAN no comment :D
breki33-at sem csípom
sok ember van még, de most nem jut eszembe semmi, majd holnap -
#139 NEm kell leszarni, hisz magyarul beszélünk.
Ha megfigyeled, minden értelmes embernek hellyel-közzel nyelvtanilag helyesek a hozzászólásai. Ezzel nem traXiont védem, csak mondom. -
#138 Várjál... Ez gyors..
1. Érdekes
2. Nem érdekes, de ha van valami jó film, megnézem a TVben, vagy a moziban.
3. Mivan? -
K.András #137 És te mit keresel a gép elött?Miért nem nézed inkább a tv-t vagy a falat?Mert hülyeség lenne ha van internet is nemde?? -
#136 Nekik ez a munkájuk! -
#135 -
#134 akkor szinte az össze diszpécser, informatikus kocka ? -
#133 tár.hu-s weboldalon a szines kategóriában van még néhány, de most eléggé lassú -
#132 Moncsife = kocka, legalábbis én így értelmezem. -
#131 Szép, ezt megtartom magamnak. :)