453
ITT SENKI NEM ANYÁZIK!! ÉRTEEEM?
-
peet69 #250 Én sem utálok senkit =re -
#249 Neked is van egy kettő, de igenis beszóltál, és akkor koczkáztalak le! :D
Tulajdonképpen nekem sincs veled bajom.
Kezd megbocsátós topic lenni, fúj! :D -
#248 Én ugyan nem szóltam be neked mégis lekockáztál :)
Nekem semmi bajom nincs veled, csak néha volt egy-két fura megnyilvánulásod. -
#247 Worldpeace meg stb ... mikozben egy forumban is utalkoznak az emberek ... ssss ... Hate me ;) Im luvin it ;) -
#246 Mondjuk zakit bírom. -
#245 Egyet kell értenem veled, de nem kockázok állandóan ok nélkül, csak ha valakinek kedve van beszólni, akkor nem hagyom magam. Te se hagynád magad az igazi életben, ahol az ilyen emberek nem is mernének rád nézni! -
#244 most már csak azt kéne tudni, ki az a selwik -
#243 juppi, felsoroltak engem is
felsőbbrendű vagyok!!!
szuper -
#242 Lehet, hogy én lekezelő vagyok, de válaszoltam a kérdésére. -
#241 Most ezt mér nekem írtad? -
#240 nem utálok senkit mert nem is nagyon ismerek senkit. max van aki nem tunik szimpatikusnak az itt hangoztatott velemenye alapjan -
#239 Lekező az pont te vagy :)) Nem bántásból, de ez a kockázás elég lekező stílus.
Én senkit nem utálok, mert életben teljesen mások az emberek, mint ebben a Mátrixban.
Szórakozás: Én a kultúrált szorakozás híve vagyok, azaz tojásdobálás, kutyszarba petárda rakása, stb :) Najó ebből a korszakból már kinőttem, de azért nem vetem meg ezt sem :) Tehát ezeket a fajta "bulizásokat", hogy csak azért megyek kocsmába, hogy jól bebasszak, és végighányjak mindent, ezek a dolgok nekem nem jönnek be. Ha menetközben jön a részegedés, az más :) -
#238 Nem, nem kell semmi!
Én egy rendes ember vagyok, úgy segítek, ahogy kérik. Ha ezzel segíthetek Neked, akkor megteszem, hogy ki nem állhatlak. :D -
#237 De nem kell csinalnom semmit erte?
Beszolni, vagy ilyesmi? Csak igy siman, ismeretlenul is mehet? -
#236 Szívesen! :D -
#235 Valoban megtenned a kedvemert? :))) -
#234 Ha gondolod, én utálhatlak. -
#233 Engem nem utal senki? -
#232 Nezzenek oda, mar ilyen topik is van? -
#231 én se bírtalak téged, de már ok. :)) -
#230 :D -
#229 politika, ö-ö-ö -
#228 minden személyeskedés nélkül. akkor melyik rendszer fekiszik? gondolom nem a királyság... -
#227 Hát nem egy ROHATT!!!??? :DDD -
#226 :D -
#225 htxy -
#224 Téged azért mert olyan lekezelő vagy. -
#223 Kiváncsi voltam csak, meg elindítottam a letöltést. Most meg leállítottam. :) -
#222 Én a Harakirit úútálom a legjobban, mert egyfolytában a neten lóg és csak az ilyen értelmes topikokba ír, mint ez itt. :) -
[Walaki]D`Lair #221 Nem vagyok kommunista, csak a kapitalizmust nem szeretem... -
#220 Én ugyanezt tartom rólad, annyi különbséggel, hogy te a jópofi helyett bunkózol.
Ennek dacára nem utálok senkit, mert én nem az a fajta vagyok, aki utálkozik... -
[Walaki]D`Lair #219 ??? -
#218 nem, nem az egy másik játékos... nézd meg az ubb-s gumi topigot... akarom mondani szemétdomnbos most már... ;D -
Ramza #217 she-male? -
#216 traXion neve régen nem he-man volt?
:D -
#215 azért érdekelne, mi rosszat tettem...(biztos van ilyen :D) -
Ramza #214 beleestél a szórásba -
#213 engem miért?
[EGYÉBKÉNT ÖRÜL] -
#212 hát ez nagyon nagy: reggel 6:56-kor a gép előtt ül, és lekockáz mindenkit :D -
#211 ja a listabol kimaradt:
- Kata : nem birom hogy olyan sokat kepzel magarol, es mindenhol jopofizik