2668
-
Chaos Mad #50 nekem Tacker Axis függöm van, a lap meg Powell (Dany Wainwright Pro Model, Dany ollie-zta a világon a legmagasabbat, 113cm)!!! -
#49 Talán ha elolvasnád pár posttal lejjebb... Nem vagyok pesti csak a Zone-t ismerem. -
stil #48 scythe hol lehet olyan lapot és függőt venni pesten?
meg ha tudsz mondjál már néhány gördeszka boltot pesten! -
stil #47 soulfly szerinted jó a kryptonics urban vagy a core deszka??? -
#46 Toymachine lap, Destructor függő én erre esküszöm most, a kerék annyira nem fontos milyen szvsz akár noname is lehet, azt csak nem lehet elrontani... Ua. griptapeel is. -
Kou #45 Kompletten soha az életbe ne vegyél deszkát, vagyis úgy hogy mint ahogy a Killer Loopokat árulták pár éve, egy nagy kartonban benne kerék felfüggő minden. Alkatrészenként vedd meg, lehet hogy olcsóbb a killer loop, de hidd el szarabb is.. és ez tapasztalat. Igaz ma már nem deszkázom de régen szívtam a fogam miatta.. -
Chaos Mad #44 zsir! -
#43 -
Chaos Mad #42 az gáz!:) amugy sztem mindenkinek van hozzá tehetsége! ezt nem lehet nemmegtanulni.:) -
#41 Nincs hozzá tehetségem. Meg a fejem búbján van a súlypontom:D -
Chaos Mad #40 inkább deszkázz te is:) -
#39 Már nem de régebben megcsináltam:) -
Chaos Mad #38 régen még fociztam is bakker! de ahhoz aztán nagy tudomány kell, mit ne mondjak! "Attól hogy valaki bele tud rúgni egy sutát a zsugéba még nem tud focizni:) Majd ha 20 méterről külivel háromból kétszer eltalálod a kapufát dumálhatsz:D " mert te biztosan eltalálod! -
stil #37 ez egy gördeszkás topic nem pedig foci összehasonlítás a gördeszkával -
stil #36 haggyuk má -
stil #35 mi van most a focit és a gördeszkát hasonlítsuk össze? -
#34 Muszáj lesz -
#33 Naa nemááá -
#32 Ezé beírlak a legjobban utált fórumozók topicba -
#31 Nahát itt egy focista. Én sem szeretem a focit (nem mondom hogy ki nem állhatom de közel állok hozzá), és attól sem fogom jobban megszeretni ha idejössz és vered a nyálad hogy te mennyire vágod a focis szlenget :P -
#30 "mert ez egy nehéz sport, megtanulni is nehéz, nehezebb mint a szar foci!!"
Attól hogy valaki bele tud rúgni egy sutát a zsugéba még nem tud focizni:) Majd ha 20 méterről külivel háromból kétszer eltalálod a kapufát dumálhatsz:D -
#29 Nem tartom magam ilyen elfajzott kölöknek :)) De azt persze elismerem hogy igen sok f@szkalap van köztük. De attól még nem szabad általánosítani. -
Chaos Mad #28 téglán nem is lehet nyomulni! mit kezdek én egy téglával? semmit! ha meg tégla kell akkor kérek a szomszédtol. igen, vannak igénytelenek is, de tisztelet a kivételnek! -
#27 "mert ez egy nehéz sport, megtanulni is nehéz, nehezebb mint a szar foci!!"
elismerem, biztos nehéz megtanulni, azért a focit én is rühellem!.
de akkor is van egy két olyan igénytelen deszkás gyereke, bazz épület oldaláról verik le a téglát hogy azon nyomulhassanak.. aztén meg egyre csak újabb kell nekik. Szemetelnek. Stb.. -
Chaos Mad #26 én csak a Zone-ba jártam, meg néha itt Veszprémben a Stégbe. -
Chaos Mad #25 na ez a 21-re ment -
Chaos Mad #24 jol teszitek! mi is épitkeztünk! :) -
Chaos Mad #23 hát nem tom. én nekem 2 killer loop-om volt. azokhoz legalább normalis függöt adnak. -
#22 Én BP-n csak a Zone-t ismerem :P Itt lent van 2-3 ilyen bolt, de nagyon vigyázni kell velük mert olyan mint a piac, alkudni kell velük meg igen meg kell nézni nehogy valami szart sózzanak az emberre... -
#21 Én nyáron kezdtem el, most télen sajna szüneteltetnem kellett mert k*rva hideg volt (van...). Itt Miskolcon van 1-2 kissebb skatepark oda el lehet járni de elég cigányul néznek már ki a dolgok rajtuk mert hagyják őket megrohadni. Ezért is kezdtünk neki egy miniramp építésébe a haverokkal a hátsókertbe :) -
stil #20 Most ezeket néztem ki mit gondolsz róluk?
-killer loop bank robber
vagy
-choke-től a fly és az earwing
vagy
-kryptonics urban és core
Szerinted melyiket érdemessebb megvenni? -
Chaos Mad #19 komplettet sosem vettem, mindig csak olyan alkatrészt ami kellett. mennyit szánnál a deszkára??? -
stil #18 nem, komplett deszkát,mert már a függőim is ramaty állapotban vannak. -
Chaos Mad #17 volt már egypár lapom: sorrendben:
-killer loop
-aztán megint killer loop
-aztán powell mini logo
-status
-shortys muska
-powell danny wainwright pro modell van most -
Chaos Mad #16 kb 2 éve, csak lapot akarsz ugye? -
stil #15 mióta gördeszkázol???Én csak múlt nyáron kezdtem el.Most szeretnék venni egy új deszkát mert az első már eltört.Tudsz valami jó deszkát ajánlani?(15000ft-20000ft között) -
Chaos Mad #14 miert, hol laksz? -
stil #13 Most még nem dölt el hogy hova vitték de gondolom nyárra kiderül. -
Chaos Mad #12 a köcsögök!! elvitték? ezt a pofátlanságot! aztán ök pofáznak amikor az utcán toljuk!!! mi is csak a saját erönkböl épitett elemeken toltuk/toljuk! -
stil #11 Igazad van CHAOS MAD!Én is utálom a focit!Nekünk sincs skateparkunk.Pedig volt nyáron csak elvitték úgyhogy most nincs!