2668
  • ranGer2
    még jó hogy nem! nah jó nem kötekszem....
  • Chaos Mad
    engem ne istenitsen senki. azért nem deszkázok már mert szerintem szar voltam igyis ugyis, mindegy nem lényeg
  • Chaos Mad
    nem vagyok sztár
  • ranGer2
    jajj HÚÚÚ a sztár olyan sokmindent tud(ott) hogy lusta leirni..
  • Chaos Mad
    most irjam le azokat amiket tudtam?
  • ranGer2
    az szép! slide ok?
  • Chaos Mad
    ja az már ment, meg néha a 360 flip is.
  • ranGer2
    akkor a varial flipet biztos küldted már!
  • Chaos Mad
    már nem deszkázok, nyáron abbahagytam, amugy kb 2001 ota.
  • ranGer2
    Mióta deszkázol?
  • Chaos Mad
    jaja
  • ranGer2
    leírtad ...
  • Chaos Mad
    ??
  • ranGer2
    jajj látom már!
  • ranGer2
    hmm nem sokat adok ennek a lapnak milyen függőid vannak? nem látszik!
  • ranGer2
    Attól függ milyet veszel! nem mindegy hogy egy MINILOGO lapot veszel vahgy egy WORLD lapot gondolom azok az eladók a legdrágábbat ajánlották neked... :( nállunk Debrecenben nagyon rendesek az EXTRÉM ben csak ott vesz mindenki a ZOnE ba csak akkor megyünk mikor csuka kell vagy v.mi cucc gatya shirt ....
  • Chaos Mad
    ház igen, ez a mai világ! részben ezért nem deszkázok már! évente 100e biztos elmegy erre a szarra. nekem egy lap 4 honapig birta, évente 3 lap=60e !!!
  • geronimo77
    Tegnap voltam a Zone-ban. Azon torom a fejem hogy ujra elkezdjek deszkázni (csak hobbi szinten) és megnéztem mennyiben is lenne most egy deszka. Ha majd leesett az állam. 20000 a lap 8000 a felfuggo/db 10000 a kerék + 4000 a csapágy + stb. Szoval kb. 50e. Amikor én deszkáztam `91-`94 akkor kb. 8-10e volt egy lap 3-4e egy felfuggo meg 4-5e a kerék
  • Lacc
    A magasságban van valami, gondolkoztam már rajta én is hogy esetleg többnek kéne lennie. Majd még meglátom. A hosszúság nagyjából ilyen lesz, max. talán az lehet hogy kicsit hozzátoldok a 25 centihez a középső egyenes szakaszból. Mindegy, még úgyis csak 2-3 hét múlva kezdünk neki.
  • geronimo77
    Szerintem a magassága nagyon kicsi. Legalább 1m kellene. Alul a hossza meg egy kicsit hosszú. Felul meg hogy állsz meg 25 cm-n, oda legalább egy 40cm kellene. De ezek csak az én véleményeim.
  • Lacc
    No eldöntöttem mik lesznek végül a méretei, fel is vázoltam nagyjából a terveket.
  • Lacc
    Most nagy dilemmában vagyok, a tanácsotokat kérem :) Szóval minirampot akarnánk építeni, de nem nagyon tudjuk eldönteni, mekkora is legyen. A neten ugye mindenféléhez vannak tervek. Van ami 5.5 méter hosszú, de csak 0.6 m magas, szerintem ez kicsit alacsony és hozzá képest túl hosszú, bár még nem volt dolgom ilyen ramppel, csak kissebbel. Meg van ami ugye 1 méter magas de 3.5 méter hosszú, ez meg kicsit talán a ló másik oldala. Szerintem a kettő közt lenne az ideális, szóval 4 méter hosszú, és kb. 0.7-0.8 magas, valami jó kis ívvel, 2.5 méteres mélységgel (mindegyiknél ez a mélység lenne).

Ti mit gondoltok? Valami tapasztalat?
  • Lacc
    Hát igen, Rodney nagy öreg a szakmában nagyon keni...
  • Ramore
    Nekem egy Powell Peralta Tommy Guerrero Irongate deszkám volt, illetve van, akorom mondani maradt meg. :)
  • Ramore
    A kilencvenes években volt egy fickó, aki 1 métert símán átvitte kidobó nélkül természetesen. Mindenkinek a példaképe volt akkoriban, Búra becenévre hallgatott és a Hősök terétől a Déli pu-n át egészen a Marcibányi térig mindenhol megfordult a csapatával, ahol akkoriban gördeszkás élet folyt. Ő volt az az ember, aki rossz helyre született.
    Ismerte közületek valaki?
  • geronimo77
    "Look at this, its unreal!"
    HALF-CAB KICKFLIP UNDERFLIP
    FINGERFLIPS
    KICKFLIP UNDERFLIP - DOUBLE HEELFLIP
    NOSE MANUAL to IMPOSSIBLE
    360 Flip to Nosemanual Kickflip Out
    A többit nézzétek meg ITT
    Ettől majd kiesett a szemem!!
  • Chaos Mad
    és még semmi baja sincs, semmi reccsenés vagy komolyacbb törés :)
  • Lacc
    Hát öregem azért látom rendesen használatban volt :)))
  • Chaos Mad
  • Chaos Mad
    itt a lapom :)
  • stil
    És ha tudtok online gördeszkás boltot de magyart!
  • stil
    Tudtok gördeszkás fórum oldalakat??
  • geronimo77
    Melyik az a casper?
    Ezt mondom annyi trükköt tud hogy a nevüket sem tudom.
  • Chaos Mad
    casper kurva jo trükk! bár Rodney-t annyira nem szeretem. és a deszkások nem hallgatnak rap zenét. legalábbis nem csak azt hallgatnak. :)
  • Lacc
    Ja Rodney az isten :) Legalábbis freestyleban mindenképpen. Nekem a casper-anticasper a kedvencem tőle, a pogo meg a hasonlók, nagyon látványosak és k*rva nehezek :D
  • geronimo77
    Téged valaki nagyon félretájékoztatott
  • Balo
    Nem szeretem a deszkásokat, mert rap-zenét hallgatnak :DDD
  • geronimo77
    A legkirályabb deszkás akkor is Rodney Mullen. Nincs nem is volt és nem is lesz mégegy olyan mint o. Csak egy pár trukk a tarsolyából (tripla flipp a második után visszafordítva a forgást, a 360 flip to nosewheel to 360 flip, backfoot impossible, olyanokat csinál hogy azt el sem lehet hinni. a trukkok nevérol meg fogalma sincs, mert tobb trukkot otvoz egybe. Meg vagy 50 trukkot o talált ki. A tízlepcsos backside 180 flip elbújhat mind mögött. Nekem míg deszkáztam az Alien Workshop deszkák voltak a favoritok. Fuggból meg Tracker volt.Bár volt Neighbourhood is az is jó volt. Nem tudom ezek a márkák vannak-e most itthon. En már 8 éve abbahagytam. Elotte 3 évig nyomtam.Sokszor átfut az agyamon hogy újra kéne kezdei, de csak hobbi szinten, de félek hogy most már a legjobb deszka is eltorne alattam.
  • Chaos Mad
    ja, nem is tudtátok? én se tudok akkorát ugrani! :D
  • Lacc
    Akkorát olliezott? Én ugrani alig tudok akkorát :DD