2668
  • sony94
    nézz tricktipp videókat
    meg leírásokat!
    tudom nem sokat segítettem!
    www.youtube.com
    itt érdemes videót nézni ha nem ismernéd
  • sony94
  • sony94
  • ecneb
    RNR :)

nemtudtok valami ötletet kickflipre tudom h minden hülye eztkérdezi de am énis má elég régóta szopok vele... most őssze ráálltam az olliera az már megy akárhonnan akárhova elég magasatis
    szal azzal nincsgond.. de kickflip kikészít... ismerek egy srácot és ő mondta, hogyha már kickflipbe is beleérkezek simán akkor többivel se lesz gond a beleérkezésnél... csak azabaj félek h összetöröm magam :(
  • sony94
    nem rossz
  • balrog20
    hát én offspringre toltam még kicsit régebben :))
  • sony94
    szerintetek deszkázás közben milyen zenék a jóók?
    mármint előadó meg szám
  • sony94
    hát ja
  • Rockynhooo
    lol :D
    én aki deszkást ismerek egysem azt hallgat az a vicc :D
  • sony94
    és jobbulást GVG......
    újra kellene éleszteni a topikot!
  • sony94
    ,,Nem szeretem a deszkásokat, mert rap-zenét hallgatnak!"
    Nem tom ki írta,régi komment(2004) DE azt üzenem hogy a skate nem zenefüggő!! ki mire zúzza
  • GVG
    amúgy erről a földre hozzáérésről már leálltam:D csak addig kellett még nem ment reflexszerűen az ollie meg shove-it
  • GVG
    na ma voltam kint (így betegen) és sikerült a manualból shove-it, pop-shovit a másik irányba, nosehook impossible-t pedig már ki tudom pörgetni de pont az egyszerűbb műveletet végző lábammal rontom el mindig:(

a kickfliptől meg egyszerűen megőrülök:(sajna nem sikerült még ráéreznem de majd eljön az ideje
  • Pistike 007
    Tavaszi szél deszkást áraszt!
    [vár]:)
  • GVG
    Nagyon leállt a topic:(
    Ilyenkor ti a GodSpeed-en kívül hova szoktatok menni, vagy deszkáztok egyáltalán?
  • Pistike 007
    Laza:D
  • Rockynhooo
    van
  • Adacs
    Valaki nem tudja hogy debrecenben van-e pálya??
  • GVG
    5 hónapja deszkázom és megy az ollie, pop-shoveit, manual, nose manual, fs 180 ollie, oldschool kickflip

Az amúgy gond ha gurulásból pattintás elött pár méterrel kissé hozzáérek a földhöz a kezemmel?(mármint nem egész tenyérrel, csak éppenhogy, hogy érezzem jól álltam be)
  • ecneb
    hát attól már sokkal szélesebbet nemtalálsz asszem.. lehet jobban pattan vagyis sztem minilogo azért az jobb egy kicsivel mint angelboy.. bár az se olyan szar.. talán az hogy már régebbi a tied vagy megázott párszor stb...
  • balrog20
    hali

én elég kezdő vagyok és csak annyit kérdenék, hogy egyszer egy másik srác deszkájával ollieztam (Mini-logo, enyém Angelboy) és sokkal jobban éreztem hogy ugrik velem a deszka. Meg az ollie is nagyobb lett. Na szóval ez miért van? Jobb lenne nekem szélesebb deszka (mostanim 7.5 inch-es)? Válaszoljatok pls! Köszi!
  • ecneb
    höh hollaksz?
  • szendo09
    Eladó komplett deszka!
    Flip lap (ali boulala), thunder függők, angelboy kerekek.
    Jó állapotban van, alig használtam.
    13ért adnám. Érdeklődni itt lehet: [email protected]
  • istvan3
    am nekem is nagyon birja a függő, tesco-s:D de a lap eltört, meg a csapágy szétment...
  • Rockynhooo
    hát én vettem egy yoo fajta lapot , csak függőre nem volt pénzem, és haver adott 2 tescosat ráraktam , és 3 nap volt mind 2 D:D:D egy sima olliba elrepett, h hogy azt ne kérdezd :)
  • csgery
    Sokan írjátok, hogya teszkós deszkában hamar törik a függő.
    Egyébként hi all:D
    Nekem is egy teszkós deszkám van /volt, 2 hónapot bírt, és a függő még mindíg jó... 5050ztem bele, 1 méterekről próbáltam olliezni le, és a lap ment tönkre ....:D nemtom, nekem jól bírja.
  • Rockynhooo
    magadtól fogsz rájönni ! nézzél Tricktipp videjooot!
  • Belliar
    Háj..Tegnapvettem egy deszkát.. jutányos áron.. egy doboz cigiér.. gondoltam ha már van akkor kezdjek is vele vmit.. olliet gyakorlom videokbol néztem hogy kell meg spanok mutatták de vhogy nem megy még mindig olyan magasra meg a dobbanto lábamat vhogy mindig leteszem a földre és nem hagoym a levegőbe a deszkán.. tippeket pls.. nagyon akarom má hogy menjen addig nem nyugszom amig minimum tony hawk szinten nem nyomom :D

• Pistike 007
    Itt nagyobb sikerrel járnál
  • szendo09
    eladó egy CT AS Leather X-Hi 42-es converse cipő, nagyon új állapotban. Kb. 5x használtam. 21ért vettem 15ért eladnám. ha érdekel ezen a címen lehet elérni: [email protected]
  • Pistike 007
    kössz...
  • homeless
    igen leér
  • homeless
    Szar, bár kezdésnek akár jó is lehet.
  • homeless
    Nem az határozza meg a keménységet hogy mint gurulsz. A kemény kerék hangosabb, jobban kopik, de néhány trükköt könnyebb vele és valamivel jobban is gurul. A puha kerék halk és nem is kopik annyira.
  • Pistike 007
    Ollie-nál leér a deszka vége pattintáskor? VÁLASZOLJATOK!!!
  • Pistike 007
    Vélemény?
  • Pistike 007
    üdv! Aszfaltra milyen keménységű kereket ajánlotok?
  • matyi08
    na jó, nem akarok kötekedni, vedd úgy, hogy nem mondtam semmit. egyébként sztem használd a google-t, meg keress valami olyan oldalt, ami kifejezetten gördeszkás, mert itt az sg-n a sport topikoknak nem túl nagy a forgalmuk. máshol hamarabb kapnál választ.
  • Max Cool
    Vagy ha valaki fel venne msn-en ugy is jo lenne!!
    [email protected]
  • Max Cool
    Még most szeretnék venni. (és szerintem seni sem ugyszületett hogy mindent tudott a gördeszkákrol...)