2668
-
GVG #210 :D:D
én gurulásra használom:O :D -
#209 Én a csapágygolyókat csak verébírtáshoz szoktam használni:D -
GVG #208 jaja, a kerámia csapágyak mennek úgy mint az állat:D De 15-20k-ért nehogy már ne legyenek gyorsak... -
ecneb #207 és még akkor nem álltál igazán fasza speciális csapágyas verdán.... nah az megy mint a majom .. ráállsz kicsit lendulette ( semmi ráugrás semmi) és gurulsz... egy lökés 10-20 méter úgy hogy gyorsan mész...am én jobban preferálom azokat a csapágyokat amik olyan közepesen szarok szal nem megy olyan gyorsan... igaz h lökni kell megad de legalább nem fosol h beleérkezésnél kimegy alólad vagy szimplán meghlasz egy lejtőnél.ű
am hervisbe valami 3-4 ezer egy aluminiumfelfüggős deszka... olliezgatni elején azisjó...tánmág kickflip is belefér... nekemis ittvan planb lapom olliezgatok még csak meg flippekkkel barátkozom ... és már elég ramaty -
#206 -
sony94 #205 hát ez egy kicsit gyors lesz mikor először ráálltam egy abec5 ös cspágyú deszkára a boltba majdnem kigurult alólam XD -
#204 Kemények vagyunk!
:)) -
balrog20 #203 Pisti ezt jól megmondtad :D -
#202 Nem.
:DD -
#201 valakinek nem kell egy emerica cipő ? :D -
Vercsa84 #200 Sziasztok!Ti kezdőként hányszor takartatok egy nap?:) -
Primavera #199 ja és vki nem tudna segíteni h ollienál hogy emeljem fel a hátsó kerekeket? nagyon nem akar összejönni. -
Primavera #198 action dayz nagyon ott volt! :D -
balrog20 #197 Cairo Foster, Pj Ladd, Rob Dyrdek és persze az oldschoolosok :D:D -
#196 én igen :D lehet rávernék xd -
GVG #195 ja hát Rodney alap:D nem hívnám ki SKATE-re...még:) -
#194 Rodney Mullen , Rob Dyrdek vagy hogy kell írni xD meg haverom :D -
GVG #193 nekem Andrew Reynolds, Rodney Mullen, PJ Ladd, Chris Cole, Mike Vallely
vertben Bob Burnquist, Bucky Lasek, PLG -
GVG #192 na pörögjön a topic!:D
Kinek ki(k) a kedvenc deszkása(i)? -
#191 Ár?:) -
rics88 #190 deszka anyaga: kanadai juhar 9 rétegben
deszka alakja: analóg konkáv T48 alak
méret: 31"x7,5" (79cm x 18cm)
csapágyak: ABEC5
felfüggesztés: alumínium 356 X
kerekek: 52x30mm 99A
griptape: normál fekete
nehézségi fokozat: haladó
modellcsalád: Revolution
modell: Black Power
garancia: 1
Ez szerintetek egy kezdőnek jó? -
balrog20 #189 am GVG neked milyen deszkád van? :) csak kérdezem :) -
GVG #188 én ma nem tudtam kimenni:( -
balrog20 #187 huh ma egy nagyon jót deszkáztam :) :) -
GVG #186 na ma beadtam a full cab-et:D marha jó trükk csak még sokat kell gyakorolni mert nem mindig jön össze
nollie is megy már de elég alacsony:S nem baj tetszik egy botot sikerült is átvinnem vele -
balrog20 #185 hát nekem néha szóltak már :) egyszer mikor estem egy jó nagyot de akkor csak azt kérdezték h jól vagyok e meg nem törött e el semmim :D másik esetben meg elzavartak minket a haverommal mer szerintük rongáltuk a betont.. jó eset az nem volt :P -
GVG #184 amúgy nektek szoktak beszólni nyugdíjasok? mert nekem már sokszor megjövendölték, hogy el fogom törni a lábam/karom/gerincem stb.
Csak azt nem értem mennyi közük van ahhoz, hogy mit csinálok...én sem megyek oda pl. a kutyát sétáltatókhoz, hogy te figyelj lábon fog harapni vagy a biciklisekhez, hogy elesel és eltöröd a bordáidat...egyáltalán sztem mindenki saját felelősségére csinálja azt amit szeret és nem hiányzik neki, hogy valaki elcsessze a napját ilyen beszólásokkal...
De azért vannak jófejek is, de ők általában unokáik/gyerekeik miatt valamelyest értenek hozzá...
-
GVG #183 hát manualozz sokat az javítja a lábmunkát:) meg az olliet gyakorold -
balrog20 #182 ööö... pontosabban milyen tippekre gondolsz? :) -
EA #181 helosztok kezdö vagyok nem tudtok tippeket adni?
-
sony94 #180 aha -
GVG #179 nem emlékszem már milyen trükköt próbáltam, de elestem és kézzel tompítottam azóta is fáj a csuklóm:S sztem nem tört el mert mozgatni tudom és csak ha ránehezedek nyilal be -
sony94 #178 Ki milyen trükköt tud? és mit nem kellett volna -
balrog20 #177 *mondj :) -
balrog20 #176 nem :) mond vmi témát akkor majd biztos írnak :P :):) -
sony94 #175 Mivan kihalt mindenki? -
GVG #174 kösz:) -
GVG #173 próbálj meg valamit átolliezni, pl. egy deszkalapot, vagy műanyag flakont, egy padkára fel
egy idő után menni fog csak sokat kell gyakorolni -
balrog20 #172 hja nekem meg még mindig nem megy rendesen az ollie :D:D vagyis megy cdsak néha túl hamar leteszem a deszkát nem hagyom "szállni" :D:D -
sony94 #171