2668
  • Pistike 007
    Győr!
    Kár hogy errefelé nincs park:(
  • szendo09
    eladó egy Mystery sapka, kb. 2szer használtam.
    érdeklődni ezen az e-mail címen lehet: [email protected]

http://i115.photobucket.com/albums/n281/szendo09/DSCF3260.jpg
  • sony94
    amúgy hova valósiak vagytok?
  • sony94
    ha belenézel az Állásokba és a Pár dologba ( ezt olvasd el vagy 2x és már valamennyire vágod is hogy na akkor milyen csapágyat tegyek a deszkába meg milyen alakja legyen ......
  • sony94
    nézd meg a ez az én oldalam majd segít valamennyit !!
  • sony94
    mert azt gördeszka pályán is használják!!!
  • sony94
    de ahogy elnézem inkább az SK310et venném
  • sony94
    Az Abec 3 nem megy nehezen mert az a 4. legjobb csapágy attól jobb csak az ABEC 5, 7, 9 az ABEC 9 az már majdnem a tökéletes csapágy!!!! de ha gyorsaságra is akarsz menni akkor vedd az ABEC 5 öset én ia azzal kezdtem annyi h az elején egy kicsit fél a trükköket benyomni
  • sony94
    tudod mit? ha van vegyél fel msn-re és ott elmondom naggyából amit tudni kell!!
    msn: [email protected]
  • sony94
    én a 2.at venném meg mert azon a kerekek csak 90 A sak és az puhább kerék mint a 99A-s
    és így a leérkezések kicsit tompulnak, és halkabb is a deszka gurulás közben
  • sony94
    na de még én vagyok az a cherry cokés csávesz
  • sony94
    visszaváltom a nevem sony94 re
  • GKA014
    Mit szóltok ehhez:
    http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8026666-18656376/
    vagy ehhez:
    http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8026657-18656256/

Szerintetek érdemes ilyet venni? Ha igen akkor melyiket?
  • GKA014
    Ja, de azér kösz a segítséget Chericoke vagy hogy hívnak, mer nemtom elolvasni:D Az ABEC 3-as csapágyon gondolkodom majd.
  • GKA014
    De így konkrétan milyen deszkát? És az ABEC 3 csapágyas nehezen megy? Jó igen az gáz, ha kiszalad alólam, de az se jó, ha nehezen tudok mozogni. Azt írták a decatlonba hogy a SK 210-et fiataloknak tervezték trükktanulásra, ez 9990 ft az SK 310-et meg utcán és parkban rendszeresen deszkázóknak. Érdemes egy SK 210 vagy 310 et vennem (vagy ha ABEC 3 csapágya van), vagy valami mást? Így egyenként nem nagyon értek a deszka alkatrészekhez, de ha valaki eltudja magyarázni, hogy hogy működik ez az egész meg mik vannak, akkor érdekel, de mondhattok ha tudtok konkrét deszkákat is.
  • sony94
    na ezzel meg is volt a mai prédikációm XD
  • sony94
    azért nem gurult neked jól mert vagy rossz fajta a csapágy kb 608 as
    vagy azért mert már régóta állt a tescoba ...
    ilyen helyekről nem szabad nagyon venni mert semmihez nem értenek!!!
    ezt deszkás boltból kell venni ahol el is tudják modani h miből van a deszka pl: mijen fából van, mijen az alakja, milyen a függő, milyen a caspágy mundjuk az rá van írva
    én a hejedbe olyan ABEC 3 as csapágyúval kezdeném mert az nem szalad ki annyira a lábad alól leérkezésnél
  • GKA014
    Helo. Kb 1 hónapja deszkázom. Tudok gurulni, meg kb 1-2 cm-re ollizni. Elég rossz deszkám van. A tescoból vettem kb 4ezerért. De ezen tanultam meg menni. Az a bajom vele, hogy nehezen megy, meg 1 lökéssel megyek 1 métert. Szeretnék venni egy új deszkát. Milyet ajánlotok?
    Decathlonban láttam SK 210 és SK 310 deszkákat. Ráálltam és elég jól mentem rajtuk. Megkérdeztem egy ismerősöm aki deszkázik, ő azt javasolta, hogy killer loop deszkát vegyek, mert az kb jó nekem még az elején, meg jók a kerekei meg minden.
    Ti milyen deszkát ajánlotok? És honnan vegyem meg? Kb 10000 forint körüli összeget szánnék rá. (15ezernél már biztos nem többet.)
  • balrog20
    jeeee :D
  • sony94
    Ohay Cherry Coke
  • sony94
    ezt hallani kell mitz találtam
    Cherry coke feeling XDXD

http://www.youtube.com/watch?v=6pm7JyeDDNg

nagyon nagy
  • balrog20
    ehh vissza kellett ma jönnöm mer elkezdett zuhogni az eső és ma nem tudtam sokat deszkázni :( :D:D:D
  • sony94
    jah de azt mondják h a roces nem gyárt vmi jó deszkákat!!
    Haveromnak is vn egy Roces Budha, de olyan furcsán van lekerekítve a vége h sztem sz*r
  • ecneb
    azé van 1-2 bolt... most néztem hervisben 4ezeré lehet ilyen roces-t venni.. most kezdésnek jó sztem..ahogy láttam alu függő volt rajta..még az bírja is egy darabig ha nagyon nem szintezel..ha meg má komoylabbat akarsz akko az drágábbis..
  • juve001
    Sziasztok!
    Kezdő gördeszkás barátotoknak (aki kb 2 éve deszkázott utoljára) tudnátok valamit ajánlani, hogy hol vegyek deszkát? Vmi jóféle kéne, de occsó is... és leginkább bp-n:D Köszii
    Szevasztok
  • sony94
    vagyis menetközben
  • sony94
    én meg csak úgy tudok
  • ecneb
    menet közben ,állóhelyzetben nemszeretek :D
  • sony94
    jah em ez én vok Sony94
  • sony94
    meg valamennyire ment a Casper Spin, meg a casper is valamennyire
  • sony94
    nekem ment az ollie, Pop-Shovit, ollie 180, meg azt a Pop- shovitot amin nem csak a deszka foedul 180at, hanem te is asszem ez valami Body Varial Pop-Shovit
  • sony94
    jáááj ráugrottam izomból a lapra és reccs kettétört de még nem fogtam fel h eltörtnembaj :) van 2 függőm, 4kerekem, 4 +1 csapágyam xD
  • GVG
    menet közben vagy álló helyzetben?:)
  • ecneb
    hát nállam eddig olliig tart a tudás
    majd honnap szkét
    förszt szkét csakvalami adni fogja
  • GVG
    és mit tanultok éppen?:)

(én csak azt gyakorlom, hogy gyors menetben minél több különböző trükköt adjak be elsőre)
  • GVG
    ti milyen trükköket tudtok?
  • Pistike 007
    Szikraeső(:
  • sony94
    mi lenne ha nem lenne benne xD
  • Pistike 007
    Na jó a deszkámban is van;)
  • ecneb
    jah hát az a másik....kell a kes hozzááá nem is hiszem h valaha lesz olyanom... már amenynit deszkázok.