2668
  • csgery
    Hátööö itt nézegess utána
  • Pistike 007
    Nem tudjátok véletlenül mi a neve annak az Element cipőnek ami ilyen zsiráfmintás? Egyik Offlineban volt hirdetésben, és akarok venni, de fogalmam sincs mi a neve:D
  • csgery
    Igen, jól gondolod:)
    A trükkök többmint 80%-ának az alapja az ollie. Eleinte ne is próbálkozz mással, csak az olliedat gyúrd ki jóra! Először helyből, majd utána menetből is. Trick-tips- ekett nézegetel jutubon ott leírják, hogy mit hogy kell, hanemmegy segítek:)

Könyű trükkök még pl a shove it, pop shove it, ezeket is lehet szép magasra gyúrni, de tanácsos az ollieval kezdeni, mert azzal érzed igazán a lapot, hogy mit és hogyan kell vele.
  • acsati
    értem. köszi, egy olyan lidl deszka jo is lesz az tetszik árban is :D
    ha tudok menni kanyarodni akkor milyen trükkökkel kéne kezdeni? gondolom az alap az ollie
  • csgery
    A Killer Looop kb. olyan mint az Area... vékony, hajlékony, gyenge. SIkerült egy Area lapot 3 nap alatt kikészítenem (kölcsönbe kaptam), egy Killer Loop meg 2 hét után eltört egy ollieban... szóval ezek a "deszkák" nem hogy nem olyan rosszak, de egyenesen rémálom mind.

Kezdőknek egyébként tökmindegy, mert lehet kezdeni egy Blind Ethernal Life-al is.
    Kezdőként azt vedd figyelembe, hogy a lap legyen erős, és a kerekek nek nemmuszály annyira gurulni, mert könnyen kimehet alólad, amíg nemvagy biztos a dolgodban.

Kezdőknek tökéletesen jó egy LIDL-ben kapható B-square deszka. 4 k ért beszerzed, és meg leszel vele elégedve, mert azt eltörni egy hónap alatt (ha úgy deszkázol) lehetetlen! (nemtúlzok).
    Rocs 112 is elég jólenne, felépítésben ugyanez, és 3400+1200 a miteki.hu-n.

• balrog20
    csááá:D sztem egy kezdőnek jó egy speed demons vagy egy angelboy komplett. vagy killerloop bár az nem a legjobb de kezdésnek az is megteszi ;) nekem ezek közül angelboyom meg killerloopom volt és azokkal kezdtem, nem olyan rosszak sztem.:)
  • acsati
    hali
    egy kezdőnek milyen deszkát ajánlotok?
    el kéne kezdenem :D
  • Pistike 007
    http://zoneshop.hu/
    :P
  • Wolkare
    Ha jót akarsz akkor itt nézd htt://zoneshop.hu ha meg nem olyan vastag a tárcád akkor elsőre 1 dechatlonos is megteszi.
  • Róka2007
    Sziasztok! Akarok venni egy gördeszót csak nemtoom hogy milyen fajta a jó mivel fingom sincs ezekhez a dolgokhoz XD megadhatnátok esetleg pár címet hogy honnan lehet rendelni valami normálisabb cuccot. Előre is köszi a segítségeket :D
  • mathe76
    Ja és még eladó 2 csomag bontatlan doh-doh-s pogi (sárga)
  • mathe76
    Érdekel vkit egy nagyon jó állapotban lévő cliché JJ Rousseau lap?
    Vagy 4db Kryptonics kerék vagy 8db PIG Speedstar ABEC7-es csapágyszett amihez ajándékba jár 6db Minilogos + 2 noname csapágy (de jó:D)
    Akit érdekel az vegyen fel MSN-re ([email protected]) vagy írjon mailt ([email protected]) Képet is tudok küldeni!
  • laurella
    Nem tud vki párban olcsó függőket?
    Az se baj, ha használt, csak ide-oda gurulni kellene.
  • sony94
    csá
    haveromnak Roces biddhája van!
    nem olyan jó ...
    mondjuk azért se mert hülyén van lekerekítve a vége és ilen szarul néz ki!!!!
  • laurella
    http://209.85.135.104/search?q=cache:dKxROgjuK7gJ:www.sportszert.hu/includes/showpic.php%3Fpic%3DPumpkin_gordeszka+pumpkin+g%C3%B6rdeszka&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu&client=firefox-a
  • laurella
    Melyik jobb?
    Help.
    www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Pumpkin_gordeszka

www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Roces_gordeszka

www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Roces_gordeszka_4315719

Köszi :)
  • laurella
    A Pumpkin deszka gáz?
  • csgery
    Roces deszkám volt 3 hónapig bírta, és én megvoltam elégedve vele
    A yashima-t szerintem jobban jársz ha kerülöd:D
  • mateto7
    nekem british knights cipőmvan az jó? BK
  • Pistike 007
    Yashima-t én nem vennék, de attól függ mire kell.
    Ha csak bohóckodni, "gurulni", akkor bármelyik jó. Ha viszont komolyabban szeretnéd csinálni, sportolni, akkor érdemesebb jobb márkát venni, persze nem egyből elementet meg ilyeneket, hanem pl. area, stb cuccokat. Azt az abec7-es minilogot meg baszhatod (:
  • laurella
    Sziasztok!
    Olcsón vennék komplett deszkát. Vettem a bolhapiacon 1000ért egy mini-logo-t(Abec7, stb), 5000ért eladtam (de már megbántam)...
    Most akarok venni másikat. Láttam Rocest meg Pumpkint, meg vmi Yashima-t is a miteki.hu-n. Melyik jobb ezek közül? Vagy tudtok-e vmi más helyet?
    Köszi Mindenkinek..
  • GVG
    az régifajta deszkás cipő:)
  • Pistike 007
    Tony Hawk is kondicipőben nyerte sorra a versenyeket :)
  • Rockynhooo
    sztem DC sokkal megbízhatóbb mint az előtt említett kettő.. :) bár én spec mind a 3 márkát utálom :D csak 4 márka van amiket szeretek:)
  • ecneb
    am tökmind1 ezeket a vanst meg az etnies DC cipőket asszem mind a soltech gyártja szóval minőségben ugyanolyanoknak kell lenniük.. de lehet rosszul tudom...am én mindig vettem 6ezeré valami szart és az bírta vagy 2 hónapig kidobtam csá...vagy ha már ratyiul nézett ki az eddigi cipőm akkor
  • csgery
    Vmi ADDNICE pipellővel nyomogom (kb 3 hónapja vettem) és frankó, szal jólbírja:D
    Am hello mindnkinek:D
    Egy éve deszkázom kb, jelenleg lapom nincs, szal nagyonjó...:D
    Mini Logo lapot szeretnék venni, ha úgyvan, sztetek jau?:D8havernak olyanvol 2 hónap alatt eldarálta, de végülis nemnagyon vigyázott rá...)
  • Pistike 007
    Pedig még deszkázom is (:
  • Rockynhooo
    durva hogy nálad yol bírja, nekem gyors szétmen a vansem, meg a haveroknak is de hát akkor tényleg kinek mi.. :)
  • Pistike 007
    Nekem ez a harmadik Vans cipőm amim van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Kényelmes és jól néz ki. Nálam bírja is, pedig nem csak homokozni járok benne. Nem azt mondom hogy a Circa, Element meg DC ratyi, de ha a többihez képest olcsó cipő kell, ami jó is, akkor Vans. Persze van belőle drágább darab is.
    De hát kinek mi...
    :)
  • Rockynhooo
    jaja, de a márkák közt is válogatni kell sztem, senkinek sem ajánlom a VANS cipőket :\
  • Pistike 007
    Nem fontos, de a deszkás cipő valamennyire védi a lábad, vastag és ráadásul a márkásabbja kurrva kényelmes. Ja és természetesen azért lett kialakítva hogy deszkázz vele, ergo szvsz könyebb vele a lapot kezelni!
  • sony94
    nem nagyon használsz szakszavakat xD
    milyen ugrás a gördeszkáról le vagy ollie xDxD
    mondjuk már tudom
  • Bala10
    hát! benne van a nevében is
  • Rockynhooo
    vki rendelt már a skateamerica.com-rol ?
  • mateto7
    Fontos a DESZKÁS CIPŐ az ugráshoz???
  • Pistike 007
    Én is most vettem egy Choke Fly lapot!
    Egész jó.
  • Pistike 007
    XD
  • Pistike 007
    Köszönjük szépen Balának a bannert!:)
  • Bala10
  • mateto7
    nekem choke apophis deszkám van! szerintem jó