2668
-
#330 Íme a mostani deszkám. Röhögjetek vagy sírjatok.
-
#329 Hát akkor az nekem bőven megfelel mert nekem első sorban az számit h még húzza egy jó darabig amig beletanulok vagy el nem törik ;) -
#328 HA osztályoznám, akkor egy erős 7 est kapna! Nagyon jó, de rengeteg jobb van tőle. (igaz az áruk is nagyobb) -
#327 Ha a B-square-t osztályoznád 1-10-ig hányast kapna, ha én hosszú távon akarom használni és azt akarom hogy ne a gagyi kategóriába tartozzon.
"A lényeg hogy ne szandálban meg papucsban:D" most egy T90-es salakcipőben nyomom XD -
#326 A lényeg hogy ne szandálban meg papucsban:D -
#325 SZia:)
Lenne néhány válaszom:
1. csak gyakorlás kérdése.
2. Feltétlenül cseréld le, mert már tuti dohos:). 7000 forint alatt csak komplett deszkákat tudsz venni, pl a miteki.hu-n (www.miteki.hu). A LIDL ben csak 1 fajta "B-square" deszka van.
3. VANS, DC, Etnies, Lakai, Osiris vagy ami jólesik:)
-
#324 Hello!
Lenne néhány kérdésem:
1. Most keztdem el deszkázni már sikerült is párszor egy kb 3cm-s ollie de a hátulja nem akar emelkedni ennél feljebb, de lehet hogy majd még sikerül . Van hozzá tippetek h hogyan csinálhatnám meg jobbra.
2. Van egy 7 éves deszkám de majd idővel szeretnék venni egy ujat ami lehetőség szerint 7000 alatt van és valami normálisabb fajta. Az is van a LIDL-ben? Vagy van ötletek milyen kéne?
3. Cipőből milyet ajánlotok?
Válaszotokat köszönöm! -
#323 De hát áz mindenkinél más, szóval szvsz ez hülyeség hogy mit mennyi idő alatt. Gyakorolni kell aztán majd egyre jobban megy:) -
#322 Gondolom a "deszkázásra" gondolt:D
Michael16: nekem volt egy hónap amikor reggeltől estig minden nap folymatosan csak gyakoroltam...
szóval ha tudsz minélt többet, ha meg akarod tanuni "azt!" -
#321 Mit?
^^' -
Michael16 #320 Császtok,
Mennyi idő kell napi 1-2 óra gyakorlássaal hogy megtanuljam.
Előre is köszi
-
#319 Rendben:D -
st1fl3r #318 elég lesz köszi holnap a lidl-ben kezdekXD -
#317 LIDL-ben nagyon jó deszkák vannak (ha vannak).
Egy tipp: amikor a deszkát megnézed, két szélénél megfogod, és a térdeddel a deszka közepét nyomkodd meg(mint amikor egy ágat akarsz kettétörni). A sokáig dohosodó deszkák kiszáradhatnak, és eldeformálódnak... emiatt majd a függők elfordulnak, vagy jobbra, vagy balra fog vinni a deszka. Rosszabb esetben úgy ecsavarodik, hogy lazán kettétörik alattad.
A recsegő hangot adó deszkák már ezeket a tüneteket fogják mutatni.
Ezenkívül még akármék közeledbe eső deszkás boltokban:), interneten (bár itt rizikós, mert kaphatsz száradt, selejt lapot, sajna:/).
Remélem ez már elegendő:) -
st1fl3r #316 jah látom köszi:D -
st1fl3r #315 ööhhm köszi de hol vehetek ??:D -
#314 Egy picit kellett volna visszaolvasnod;)
#286: Kezdőknek egyébként tökmindegy, mert lehet kezdeni egy Blind Ethernal Life-al is.
Kezdőként azt vedd figyelembe, hogy a lap legyen erős, és a kerekek nek nemmuszály annyira gurulni, mert könnyen kimehet alólad, amíg nemvagy biztos a dolgodban.
Kezdőknek tökéletesen jó egy LIDL-ben kapható B-square deszka. 4 k ért beszerzed, és meg leszel vele elégedve, mert azt eltörni egy hónap alatt (ha úgy deszkázol) lehetetlen! (nemtúlzok).
Rocs 112 is elég jólenne, felépítésben ugyanez, és 3400+1200 a miteki.hu-n.
Remélem ez megfelel:) -
st1fl3r #313 Sziasztok elakarok kezdeni deszkázni.Szerintetek milyet vegyek(és hol?),olyan kéne ami nem túl drága köszi.:D -
#312 -
#311 Köszönjük EmeseXD -
#310 Középen Töky promómatricáit, baloldalon az MTV aids elleni programját népszerüsítő matricáit, jobboldalon pedig egy Vans matricát láthattok:D -
#309 Utolsót nem ígérem:D -
#308 minden elismerésem, nagyon jó a kollekció:) Aztán balesetmentes közlekedést;):) -
#307 Közkívánatra:D
Nemrég törtem lapot, ígymost egy eléggé ratyi van rajta. Mondjuk még nem volt rá panasz... Majd ha eltörik:D
-
#306 Az lesz, most majd megyünk haverokkal. -
#305 Én sem vagyok olyan nagy deszkás (most lesz 1 éve h tolom:D), de én pl olyn ember vagyok, akinek a kickflip nehéz... első fliptrükköm a heelflip volt, és én kb azt tudom 40 centire is felhúzni, de a kickflip meg talán 10 esetből 2x ha sikerül...
ha olyan fajta deszkás vagy, akinek a kickflip nehezebb, mint a heel, vagy fordítva, akkor úgy gyakroloj!:D Könnyen megtudod állapítani, hogy meelyik megy jobban, csak mindakettőt próbáld ki! -
#304 Nekem van harminc is, de kickflip csak egyszer sikerült majdnem, de az tripla volt:D Szal a késztetés bennem van csak gyakorolni kéne:D -
#303 Hiába az ollie az alapja, a kettő egy picit külömböző dolog:)
Az ollie egyszerűen csak tapasztalatot ad, hogy miként kell felhúzni magad alá a lapot. Ha magasabb lesz az ollied, magasabb lesz a flied is (persze gyakorlással).
A kickflip gyakorlása már akkor mehet, ha az ollied legalább 10-20 centi.
-
#302 Hát, sztem tökmindegy, próbáld meg vele a kickflipet, aztán ha nem tudod teljesen kipörgetni, akkor vagy gyorsabban pörgess vagy gyakorold az olliet hogy nagyobb legyen;) -
balrog20 #301 na most lenne egy kérdésem:) sztetek mekkorának kell lennie az ollienak legalább, hogy elkezdjem gyakorolni rendesen a kick v heelflipet? csak azért kérdezem mert már elég nagy az olliem csak nemtom hány centi a megfelelő:D:) -
#300 Okok;) -
#299 Ja! Leesett:D
Ok, majd csinálok. Meg a deszkámról is;) -
#298 Mármint élőben:) [rajtad] -
#297 Belinkelted:) -
#296 Képt:) -
#295 Na, a második végre talált:D
Megvettem. Nemrossz. Kurvajólnézki -
#294 Amihez pipellőt is adnak az ez:).
Továbbá átnyálaztam vagy 30 oldal guglival, és őt találtam:)
Megspórolok Neked egy kattintást:
Ő az?:) -
#293 Hát sztem deszkás mert kiadtak hozzá egy lapot is amin ugyan az a minta mint a cipőn.
Igen, element...(: -
#292 Biztos, hogy element cipellő volt? Ésöö, ez rendes deszkáscipő vagy lifestlye shoe?:) -
#291 Ezt már 100szor megnéztem és másik ilyen gyűjteményt is de nincsbenne sehol.