2668
  • kikix12
    Íme a mostani deszkám. Röhögjetek vagy sírjatok.

• kikix12
    Hát akkor az nekem bőven megfelel mert nekem első sorban az számit h még húzza egy jó darabig amig beletanulok vagy el nem törik ;)
  • csgery
    HA osztályoznám, akkor egy erős 7 est kapna! Nagyon jó, de rengeteg jobb van tőle. (igaz az áruk is nagyobb)
  • kikix12
    Ha a B-square-t osztályoznád 1-10-ig hányast kapna, ha én hosszú távon akarom használni és azt akarom hogy ne a gagyi kategóriába tartozzon.

"A lényeg hogy ne szandálban meg papucsban:D" most egy T90-es salakcipőben nyomom XD
  • Pistike 007
    A lényeg hogy ne szandálban meg papucsban:D
  • csgery
    SZia:)
    Lenne néhány válaszom:

1. csak gyakorlás kérdése.
    2. Feltétlenül cseréld le, mert már tuti dohos:). 7000 forint alatt csak komplett deszkákat tudsz venni, pl a miteki.hu-n (www.miteki.hu). A LIDL ben csak 1 fajta "B-square" deszka van.
    3. VANS, DC, Etnies, Lakai, Osiris vagy ami jólesik:)
  • kikix12
    Hello!
    Lenne néhány kérdésem:
    1. Most keztdem el deszkázni már sikerült is párszor egy kb 3cm-s ollie de a hátulja nem akar emelkedni ennél feljebb, de lehet hogy majd még sikerül . Van hozzá tippetek h hogyan csinálhatnám meg jobbra.
    2. Van egy 7 éves deszkám de majd idővel szeretnék venni egy ujat ami lehetőség szerint 7000 alatt van és valami normálisabb fajta. Az is van a LIDL-ben? Vagy van ötletek milyen kéne?
    3. Cipőből milyet ajánlotok?
    Válaszotokat köszönöm!
  • Pistike 007
    De hát áz mindenkinél más, szóval szvsz ez hülyeség hogy mit mennyi idő alatt. Gyakorolni kell aztán majd egyre jobban megy:)
  • csgery
    Gondolom a "deszkázásra" gondolt:D
    Michael16: nekem volt egy hónap amikor reggeltől estig minden nap folymatosan csak gyakoroltam...
    szóval ha tudsz minélt többet, ha meg akarod tanuni "azt!"
  • Pistike 007
    Mit?
    ^^'
  • Michael16
    Császtok,
    Mennyi idő kell napi 1-2 óra gyakorlássaal hogy megtanuljam.
    Előre is köszi
  • csgery
    Rendben:D
  • st1fl3r
    elég lesz köszi holnap a lidl-ben kezdekXD
  • csgery
    LIDL-ben nagyon jó deszkák vannak (ha vannak).
    Egy tipp: amikor a deszkát megnézed, két szélénél megfogod, és a térdeddel a deszka közepét nyomkodd meg(mint amikor egy ágat akarsz kettétörni). A sokáig dohosodó deszkák kiszáradhatnak, és eldeformálódnak... emiatt majd a függők elfordulnak, vagy jobbra, vagy balra fog vinni a deszka. Rosszabb esetben úgy ecsavarodik, hogy lazán kettétörik alattad.
    A recsegő hangot adó deszkák már ezeket a tüneteket fogják mutatni.

Ezenkívül még akármék közeledbe eső deszkás boltokban:), interneten (bár itt rizikós, mert kaphatsz száradt, selejt lapot, sajna:/).

Remélem ez már elegendő:)
  • st1fl3r
    jah látom köszi:D
  • st1fl3r
    ööhhm köszi de hol vehetek ??:D
  • csgery
    Egy picit kellett volna visszaolvasnod;)
    #286: Kezdőknek egyébként tökmindegy, mert lehet kezdeni egy Blind Ethernal Life-al is.
    Kezdőként azt vedd figyelembe, hogy a lap legyen erős, és a kerekek nek nemmuszály annyira gurulni, mert könnyen kimehet alólad, amíg nemvagy biztos a dolgodban.

Kezdőknek tökéletesen jó egy LIDL-ben kapható B-square deszka. 4 k ért beszerzed, és meg leszel vele elégedve, mert azt eltörni egy hónap alatt (ha úgy deszkázol) lehetetlen! (nemtúlzok).
    Rocs 112 is elég jólenne, felépítésben ugyanez, és 3400+1200 a miteki.hu-n.

Remélem ez megfelel:)
  • st1fl3r
    Sziasztok elakarok kezdeni deszkázni.Szerintetek milyet vegyek(és hol?),olyan kéne ami nem túl drága köszi.:D
  • Pistike 007
  • csgery
    Köszönjük EmeseXD
  • Pistike 007
    Középen Töky promómatricáit, baloldalon az MTV aids elleni programját népszerüsítő matricáit, jobboldalon pedig egy Vans matricát láthattok:D
  • Pistike 007
    Utolsót nem ígérem:D
  • csgery
    minden elismerésem, nagyon jó a kollekció:) Aztán balesetmentes közlekedést;):)
  • Pistike 007
    Közkívánatra:D
    Nemrég törtem lapot, ígymost egy eléggé ratyi van rajta. Mondjuk még nem volt rá panasz... Majd ha eltörik:D
  • Pistike 007
    Az lesz, most majd megyünk haverokkal.
  • csgery
    Én sem vagyok olyan nagy deszkás (most lesz 1 éve h tolom:D), de én pl olyn ember vagyok, akinek a kickflip nehéz... első fliptrükköm a heelflip volt, és én kb azt tudom 40 centire is felhúzni, de a kickflip meg talán 10 esetből 2x ha sikerül...
    ha olyan fajta deszkás vagy, akinek a kickflip nehezebb, mint a heel, vagy fordítva, akkor úgy gyakroloj!:D Könnyen megtudod állapítani, hogy meelyik megy jobban, csak mindakettőt próbáld ki!
  • Pistike 007
    Nekem van harminc is, de kickflip csak egyszer sikerült majdnem, de az tripla volt:D Szal a késztetés bennem van csak gyakorolni kéne:D
  • csgery
    Hiába az ollie az alapja, a kettő egy picit külömböző dolog:)
    Az ollie egyszerűen csak tapasztalatot ad, hogy miként kell felhúzni magad alá a lapot. Ha magasabb lesz az ollied, magasabb lesz a flied is (persze gyakorlással).

A kickflip gyakorlása már akkor mehet, ha az ollied legalább 10-20 centi.
  • Pistike 007
    Hát, sztem tökmindegy, próbáld meg vele a kickflipet, aztán ha nem tudod teljesen kipörgetni, akkor vagy gyorsabban pörgess vagy gyakorold az olliet hogy nagyobb legyen;)
  • balrog20
    na most lenne egy kérdésem:) sztetek mekkorának kell lennie az ollienak legalább, hogy elkezdjem gyakorolni rendesen a kick v heelflipet? csak azért kérdezem mert már elég nagy az olliem csak nemtom hány centi a megfelelő:D:)
  • csgery
    Okok;)
  • Pistike 007
    Ja! Leesett:D
    Ok, majd csinálok. Meg a deszkámról is;)
  • csgery
    Mármint élőben:) [rajtad]
  • Pistike 007
    Belinkelted:)
  • csgery
    Képt:)
  • Pistike 007
    Na, a második végre talált:D
    Megvettem. Nemrossz. Kurvajólnézki
  • csgery
    Amihez pipellőt is adnak az ez:).

Továbbá átnyálaztam vagy 30 oldal guglival, és őt találtam:)

Megspórolok Neked egy kattintást:

Ő az?:)
  • Pistike 007
    Hát sztem deszkás mert kiadtak hozzá egy lapot is amin ugyan az a minta mint a cipőn.
    Igen, element...(:
  • csgery
    Biztos, hogy element cipellő volt? Ésöö, ez rendes deszkáscipő vagy lifestlye shoe?:)
  • Pistike 007
    Ezt már 100szor megnéztem és másik ilyen gyűjteményt is de nincsbenne sehol.