2668
-
#370 de amúgy se szivesen mert még most sem megy a sima ollie -
#369 Nem is félcsőbe kell kezdeni:)
Én még most se merek beledroppolni, szal...:D -
#368 hát azért egy félszövet nem próbálnék
15 vagyok, tudom h akárki bemehet
lehet h a jubileumparkban van deszkapark is de eddig csak BMX-ről tudok
am lehet majd bemegyek de csak egy fél év múlva ha már tudok pár normál trükköt -
#367 NEm fogod kitörni a parkban a nyakad:)
A koroddal sincsen semmibaj, ugyanúgy bemehet egy tizen akárhány éves, mint egy 30...:D
Tatabányán van park:) ha jólemléxem. -
#366 ja és nem akarom kitörni a nyakam a parkban
Pistike 007: kár de azért köszi -
#365 azért nem megyek skateparkba mert a közelben egy sincs de ha lenne akkor se mennék mert olyan tahók errefele az én korosztályom hogy tuti cikiznének
én még csak 5 napja keztdem és már megy az ollie helyből
-
#364 Ha regisztráltatok mostanában az offline honlapján, küldtek egy matricacsomagot.
Most már vége az akciónak...:/ -
#363 Gondolom azért nem mentek parkba mert féltek h cikizni fognak...
valahol el kell kezdeni ők is voltak ilyen helyzetben, szal...
Én 3 hónapos deszkás tudással (ment az ollie helyből) mentem el a Nyíregyi skateparkba... -
#362 3. tatabánya mellet egy kis faluban lakom ahol örülünk ha járdavan nemhogy széles, skateparkról meg álmodni sem merünk. de jövőre gimis leszek a gimi meg egy dombtetőn van onnan lessz ám jó legurulni :) -
#361 Nah előállok jónéhány válasszal:)
1. Érdemes, bár ez emberfüggő, van akinek tetszik, van akinek nem kényelmes, ésatöbbi...
2. Akár már 13 ért is vehetsz és ez egészen 22 ezerig megy. HA jól tudom nincsen ennél drágább.
3. Azt nézd, hogy a közeledben hol vna sima útszakasz, vagy éppen kellőképp széles járda. Vagy skatepark:).MI itt Kisvárdán a legszélesebb járdán deszkázunk a centrum kellős közepén, kerülgetnek az emberek meg mi is őket:).
4. A matricákat általában a cipő mellé csomagolják (főleg a VANS és OSIRIS ilyen). Nekem van hellokitty-s deszkás levonóm is -
#360 nah előállok jónéhány kérdéssel:
1. Érdemes element cipőt venni?
2. a deszkáscipők milyen árban vannak?
3. ti hol szoktatok gyakorolni, mert én nem találom normális helyet
4. Pistike 007 te honnan szereztél matricákat(itt főleg a vans-osra gondolok?) Vagy csak egy sima matrica ami rajta van?
nah asszem ez egyenlőre kielégíti a kiváncsiságom de ne féljetek nem sokáig ;)
-
#359 hát minél hamarább beszerzem a LIDL-ben ;) -
#358 Akkor téll új deszka kell:) -
#357 a csapágynak az a hibája hogy dombon LEFELÉ lököm magam és megáll
meg az a szar 15 éves aszfalt ami az utcában van úgy ráz mint állat
és még egyszer amikor menet közben ollieztam akkor kicsúszott alólam a deszka azt tanyáltam egy nagyot -
#356 Ha rossz passzban vagyok nekem sehogysemegy, ha jól vagyok akkor meg mindenhogy:D -
#355 Ez emberfüggő:)
Nekem helyből könnyebb az ollie, Zolának (barátom) meg menetből..:D -
#354 Biztos nem a csapágyé:D
Leérkezéskor rogyasztdd be a térded, ezzel csillapítod az érkezést, és nem fúródik bele a kerék az aszfaltba...:)
Amúgy meg csak gyakorlás kérdése... -
#353 nnneeeeeeee!!!!!!
nem megy menet közben az ollie csak egy kb 2cm-s pedig álló helyből volt vagy 8-9cm + a deszka mindig megáll mikor visszérkezek rá és mégrendesen rákészülni se tudok az ollie-ra mert dombon lefelé is megáll bár az biztos a csapágy hibálya -
#352 Jólvan:)
Amúgy menet közben szvsz könnyebb az ollie. -
#351 az ollie egyhejből már jól megy most jön a menet közbeni
tatabánya mellett lakok 1km-vel
majd hogyha járunk az árkádban talán beugrunk
-
#350 Sztem kezdj az ollieval.
Az mindennek az alapja. De egyensúly fejlesztéshez jó a manual/nosemanual is:) -
#349 Győri vagy?:)
A Funsportban vettem, de érdemes megnézni a 60MPH-ban is.
Az a Barosuton van. -
#348 tudtok valami könnyű trükköt? -
#347 megyik boltban a hervisben vagy a másikban? -
#346 Valakinek van tapasztalata Amerikából való rendeléssel kapcsolatban?
Szánalmas az árkülönbség ami közte és Magyarország között van-.-' -
#345 Én Győrben vettem az Árkádban.
Netről is lehet venni, ha ismered a cipőt és biztos vagy a méretben. Deszkázás közben sokat számít még egy fél méret is! -
#344 te hol vetted az Element cipődet? mert én ezerrel keresek egy Element Mike V. cipő után a neten de sehol sem találok újat árral együtt -
#343 összeségében? -
#342 Hát ebben jobb csapágy van, viszont a LIDL-ös erősebb. -
#341 ez: http://www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Pumpkin_gordeszka
vagy a LIDL es jobb? -
#340 köszi -
#339 Nekem van/volt Element és Vans cipőm is.
Az Element kissé drágább, viszont szvsz a Vans hamarabb szétmegy.
De nem szidom a Vanset mert még nem volt olyan hogy nagyon szédszakadt volna meg leválta a talpa... Csak gyorsabban kopik.
Meg Elementekből több modell tetszik.
Persze a Vans is állat tud lenni:D
Szóval dönts, én Elementet vettem legutóbb, és azt is fogok, ha csak meg nem látok megint valami jó Vanset:D -
#338 és az árat tekintve? -
#337 Őszintét megvallvan még Element és Vans cipőm sem volt:)
Szal nemnagyon tudok nyilatkozni... -
#336 szerintetek Element vagy Vans? -
#335 aha köszi -
#334 Más nemnagyon van, mondjuk ha megnézed az oldalát, és a rétegek között elválás van, az rétegződési hiba. Sokat nemszámít, de végülis jobb ha nincs olyan a deszkán (mert egy idő után szépen kezd továbbhaladni a rétegleválás). -
#333 sokkal hamarabb sor kerül új deszkám vásárlására(javaslatotokra a LIDL-ben)mint gondoltam(ma XD) ezér kérdezném h nincs e más trükk a hajlításoson kívül a hibák kiszűrésére? -
#332 Helyes meglátás:D -
#331 Figy, répátvágni tökéletes:D