2668
-
-.-'
:) -
Ha akarod, idedobhatod...:D
van egy ingyenes mindenből mindenbe konvertáló progim, csak az valami nem akarta megcsinálni, így lekellett húznom a netről ezt a kis akármit.
A végén (amiko a konvertálás befejeződik) ilyen hülye zene megy, szal nemfogom ezt a progit elfelejteni vagy 10 évig.
-
Jó a vidi!
Oda adjam a program eredeti verzióját?:D
És akkor nem lesz watermark:D -
de
-
Hali mindenki!
Idén a gemo skateboarding szervezésében megrendezésre került a 2008 as I. Ajaki Gördeszka- és Görkori találkozó.
Aki nemtudja holvan ez a kis falu, keressenutána googlearth-ön:D
Legközelebb ugyanebben az időpontban lesz megszervezve (augusztus 17) mindnkit várunk:D
Nade, nemezért írtam én, hanem azért, hogy összefoglaló videómat itt megcsodálhatjátok: katt!
(ja és ez ugye nem reklám?) -
utánvét
-
Amíg szopott a gépem nemtudtam belépni egyik topikba sem...
látom zajlik itt is az élet:)
Amcsiból meg nemcsak paypallal lehet rendelni, vagy nemtudom. Minden oldalon levan írva a rendelés menete, módja. -
amerikából paypallal lehet csak rendelni? -
majd vigyázok -
hát ha nem bírod:| -
vagy gördeszka...
-
akkor loller izé roller -
azt se birom tekerni :P -
vegyél biciglid -
ja csak gondoltam tudtok valamit mondani :S csak mert már lassan nem bírok lábraállni a sok eséstől :I
am azt kellett volna mondanod h majd a csuri elmondja :D
-
Bakker ne másoktól várd a megoldást.
Gyakorold és kifinomultabb lesz a technikád! -
nemigaz a kickflip ha vizszintes akkor csak felet forog mert alacsonyan csinálom ha magasan akkor meg 45ÿ-ban kezd el forogni csak úgy meg képtelenség ráérkezni
ha valaki tud segítsen -
Ollie a legjobb bemelegítés, mert az megmozgat mindent
De ha tudsz ilyen The 900-t akkor azzal is bemelegíthetsz:D -
GVG #512 kickflip és pop-shovit után Indy, Varial flip, fakie bigspin stb. -
Nekem csak deszkázás után(röplabda és foci után is) szokott fájni mindkét bokám (nem szoktam bemelegíteni) de ez nálam csak azért van mert gyengék ott a szalagjaim. -
GKA014 #510 Nektek nem szoktak fájni deszkázásnál a dolgaitok?
Én Goofy-s vagyok és nekem a bal lábam fáj, mert azzal hajtok.
Így a bokám. Meg a pattintások után szokott néha elkezdeni a fájás.
Ti mit tudtok ez ellen? Szoktatok valahogy bemelegíteni? Meg most már ropog is a bal bokám, hogyha néha megmozgatom. -
na de mi van a trükkökkel mert indulnék deszkázni :D -
Hát Győrben nincs.
Sopronban van a legjobb erdészeti suli:) -
miért nem győrben jársz suliba ott nem volt olyan szak?
a kickflip és a pop shove it utáni két legkönnyebbről -
Hogy hogy hogy?
Kolesz. Sopronba járok szakközépbe.
És nemtudom milyen trükkről beszélsz:D -
ja és a trükk lemaradt :P -
középiskolás vagy nem?
akkor hogyhogy kolesz? -
Hát addigra én már a koleszban leszek szal ja. -
nézd meg a mostani offline oldalait és van róla leírás most 30.-án lessz a west end tetején én megyek :P
ui.:azért a trükköket is mondhatod -
Én nem de tervezem.
Most Ajakon lesz vmi.
Csuri mondja a részleteket.:D -
am volt már valaki az offline sport games-en? -
hát a kickfip néha már sikerül csak a ráérkezéssel vannak néha gondok a pop shove-it meg még csak álló helyből megy csak azért kérdezem mert egy trükköt több órán keresztül gyakorolni kicsit uncsi és igy ha többet tudok akkor mindig gyakorolom egy kicsit mindet :) -
MIután pattintol, a lábad húzd fel lehetőleg a deszkával egyszerre(azért mert ha jobban felhúzod akkor a nose-t fogod lenyomni a kirúgás miatt).
Érkezéskor egyébként ez egyenes, egyvnalban lévő talpak a jók. Szal ha a két talpad nem egyvonaban van akko pl érkezhetsz a tailre, a nose ra, ezzel is csak a deszkát gyilkoldnád ráadásul nagyon is csúnya:).
Azért teszed hátra a lábad mert amikor ugrasz nem felfele ugrasz, hanem kicsit hátrébb, tehát próbálsz ugyanott maradni. Olliezásnál úgy képzeld el, hogy amiko grasz fel mintha a deszka hátuljáról az elejére szeretnél ugrani.
Itt Kisvárdán is egyre többen deszkáznak, és mindenkinél ezt veszem észre, hogy a lap felpattan é skiúgják magukelé a lábuk meg ottmarad a földön.
parázástól meg nem kell tartani, egy ollieból még nemszokott törni a lap:) (ha nem teszkós).
Mellesleg amíg most nem veszek lapot meg cipőt, egy szar teszkóssal nyomom:) Eddig 2 hónapig jóvoltegy (amiko kezdtem)... mostmár ez a 3 teszkós lapom mindegyiket 5 nap alatt kivégzem. Meg magam is, kiment a bokám meg a könyököm kifordult...XD -
ecneb #497 Nemmondomel...najó valójában abból se eshetsz max szarul minden relatív...lehet ha kétlépcsőt olliezol jobban odagépeled magad..ez bennevan... :D -
Akkorát...
Mekkorát?:D -
ecneb #495 azabaj parázol... gyakorold füvön egy kicsit meg ne gurulás közben egy kicsit... nyugi ollieból nem lehet esni ( akkorát ) majd ha akickflippet fogod gyakorolni :D -
mikor pattintasz nézz le és bámuld a lábad hogy hova lépsz leérkezéskor:)
egyenesen kell pattintani és akkor a lap is egyenesen megy fel -
GKA014 #493 Látom kezd elhalni a téma.
De azért én is hozzászólok.
Április óta deszkázom. Tudok már gond nélkül hajtani, switchben is, bár lehet, hogy nem a legjobb a hajtásom, de legalább nem csúszik ki alólam a deszka. Tanulgatom ezt az olliet, de az a rész nem megy, amiután felpattintom a deszkám, hogy leérkezzek rá. A hátsó lábam valahogy a földre érkezik le, a pattintás után. Hogy kéne jól csinálni? Már egy csomó videót megnéztem, de egyikből sem tanultam meg. Többnyire egyedül deszkázom, lehet ez is a baj, hogy nincs kitől tanulni. -
Miért már itt tartasz? -
sorry következik