2668
  • Pistike 007
    -.-'
    :)
  • csgery
    Ha akarod, idedobhatod...:D
    van egy ingyenes mindenből mindenbe konvertáló progim, csak az valami nem akarta megcsinálni, így lekellett húznom a netről ezt a kis akármit.
    A végén (amiko a konvertálás befejeződik) ilyen hülye zene megy, szal nemfogom ezt a progit elfelejteni vagy 10 évig.
  • Pistike 007
    Jó a vidi!
    Oda adjam a program eredeti verzióját?:D
    És akkor nem lesz watermark:D
  • Pistike 007
    de
  • csgery
    Hali mindenki!

Idén a gemo skateboarding szervezésében megrendezésre került a 2008 as I. Ajaki Gördeszka- és Görkori találkozó.

Aki nemtudja holvan ez a kis falu, keressenutána googlearth-ön:D
    Legközelebb ugyanebben az időpontban lesz megszervezve (augusztus 17) mindnkit várunk:D

Nade, nemezért írtam én, hanem azért, hogy összefoglaló videómat itt megcsodálhatjátok: katt!

(ja és ez ugye nem reklám?)
  • Pistike 007
    utánvét
  • csgery
    Amíg szopott a gépem nemtudtam belépni egyik topikba sem...
    látom zajlik itt is az élet:)

Amcsiból meg nemcsak paypallal lehet rendelni, vagy nemtudom. Minden oldalon levan írva a rendelés menete, módja.
  • kikix12
    amerikából paypallal lehet csak rendelni?
  • kikix12
    majd vigyázok
  • Pistike 007
    hát ha nem bírod:|
  • kikix12
    vagy gördeszka...
  • Pistike 007
    akkor loller izé roller
  • kikix12
    azt se birom tekerni :P
  • Pistike 007
    vegyél biciglid
  • kikix12
    ja csak gondoltam tudtok valamit mondani :S csak mert már lassan nem bírok lábraállni a sok eséstől :I
    am azt kellett volna mondanod h majd a csuri elmondja :D
  • Pistike 007
    Bakker ne másoktól várd a megoldást.
    Gyakorold és kifinomultabb lesz a technikád!
  • kikix12
    nemigaz a kickflip ha vizszintes akkor csak felet forog mert alacsonyan csinálom ha magasan akkor meg 45ÿ-ban kezd el forogni csak úgy meg képtelenség ráérkezni
    ha valaki tud segítsen
  • Pistike 007
    Ollie a legjobb bemelegítés, mert az megmozgat mindent
    De ha tudsz ilyen The 900-t akkor azzal is bemelegíthetsz:D
  • GVG
    kickflip és pop-shovit után Indy, Varial flip, fakie bigspin stb.
  • kikix12
    Nekem csak deszkázás után(röplabda és foci után is) szokott fájni mindkét bokám (nem szoktam bemelegíteni) de ez nálam csak azért van mert gyengék ott a szalagjaim.
  • GKA014
    Nektek nem szoktak fájni deszkázásnál a dolgaitok?
    Én Goofy-s vagyok és nekem a bal lábam fáj, mert azzal hajtok.
    Így a bokám. Meg a pattintások után szokott néha elkezdeni a fájás.
    Ti mit tudtok ez ellen? Szoktatok valahogy bemelegíteni? Meg most már ropog is a bal bokám, hogyha néha megmozgatom.
  • kikix12
    na de mi van a trükkökkel mert indulnék deszkázni :D
  • Pistike 007
    Hát Győrben nincs.
    Sopronban van a legjobb erdészeti suli:)
  • kikix12
    miért nem győrben jársz suliba ott nem volt olyan szak?
    a kickflip és a pop shove it utáni két legkönnyebbről
  • Pistike 007
    Hogy hogy hogy?
    Kolesz. Sopronba járok szakközépbe.
    És nemtudom milyen trükkről beszélsz:D
  • kikix12
    ja és a trükk lemaradt :P
  • kikix12
    középiskolás vagy nem?
    akkor hogyhogy kolesz?
  • Pistike 007
    Hát addigra én már a koleszban leszek szal ja.
  • kikix12
    nézd meg a mostani offline oldalait és van róla leírás most 30.-án lessz a west end tetején én megyek :P
    ui.:azért a trükköket is mondhatod
  • Pistike 007
    Én nem de tervezem.
    Most Ajakon lesz vmi.
    Csuri mondja a részleteket.:D
  • kikix12
    am volt már valaki az offline sport games-en?
  • kikix12
    hát a kickfip néha már sikerül csak a ráérkezéssel vannak néha gondok a pop shove-it meg még csak álló helyből megy csak azért kérdezem mert egy trükköt több órán keresztül gyakorolni kicsit uncsi és igy ha többet tudok akkor mindig gyakorolom egy kicsit mindet :)
  • csgery
    MIután pattintol, a lábad húzd fel lehetőleg a deszkával egyszerre(azért mert ha jobban felhúzod akkor a nose-t fogod lenyomni a kirúgás miatt).

Érkezéskor egyébként ez egyenes, egyvnalban lévő talpak a jók. Szal ha a két talpad nem egyvonaban van akko pl érkezhetsz a tailre, a nose ra, ezzel is csak a deszkát gyilkoldnád ráadásul nagyon is csúnya:).

Azért teszed hátra a lábad mert amikor ugrasz nem felfele ugrasz, hanem kicsit hátrébb, tehát próbálsz ugyanott maradni. Olliezásnál úgy képzeld el, hogy amiko grasz fel mintha a deszka hátuljáról az elejére szeretnél ugrani.
    Itt Kisvárdán is egyre többen deszkáznak, és mindenkinél ezt veszem észre, hogy a lap felpattan é skiúgják magukelé a lábuk meg ottmarad a földön.

parázástól meg nem kell tartani, egy ollieból még nemszokott törni a lap:) (ha nem teszkós).

Mellesleg amíg most nem veszek lapot meg cipőt, egy szar teszkóssal nyomom:) Eddig 2 hónapig jóvoltegy (amiko kezdtem)... mostmár ez a 3 teszkós lapom mindegyiket 5 nap alatt kivégzem. Meg magam is, kiment a bokám meg a könyököm kifordult...XD
  • ecneb
    Nemmondomel...najó valójában abból se eshetsz max szarul minden relatív...lehet ha kétlépcsőt olliezol jobban odagépeled magad..ez bennevan... :D
  • Pistike 007
    Akkorát...
    Mekkorát?:D
  • ecneb
    azabaj parázol... gyakorold füvön egy kicsit meg ne gurulás közben egy kicsit... nyugi ollieból nem lehet esni ( akkorát ) majd ha akickflippet fogod gyakorolni :D
  • Pistike 007
    mikor pattintasz nézz le és bámuld a lábad hogy hova lépsz leérkezéskor:)
    egyenesen kell pattintani és akkor a lap is egyenesen megy fel
  • GKA014
    Látom kezd elhalni a téma.
    De azért én is hozzászólok.
    Április óta deszkázom. Tudok már gond nélkül hajtani, switchben is, bár lehet, hogy nem a legjobb a hajtásom, de legalább nem csúszik ki alólam a deszka. Tanulgatom ezt az olliet, de az a rész nem megy, amiután felpattintom a deszkám, hogy leérkezzek rá. A hátsó lábam valahogy a földre érkezik le, a pattintás után. Hogy kéne jól csinálni? Már egy csomó videót megnéztem, de egyikből sem tanultam meg. Többnyire egyedül deszkázom, lehet ez is a baj, hogy nincs kitől tanulni.
  • Pistike 007
    Miért már itt tartasz?
  • kikix12
    sorry következik