Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem Tacker Axis függöm van, a lap meg Powell (Dany Wainwright Pro Model, Dany ollie-zta a világon a legmagasabbat, 113cm)!!!
scythe hol lehet olyan lapot és függõt venni pesten?
meg ha tudsz mondjál már néhány gördeszka boltot pesten!
meg ha tudsz mondjál már néhány gördeszka boltot pesten!
soulfly szerinted jó a kryptonics urban vagy a core deszka???
Toymachine lap, Destructor függõ én erre esküszöm most, a kerék annyira nem fontos milyen szvsz akár noname is lehet, azt csak nem lehet elrontani... Ua. griptapeel is.
Kompletten soha az életbe ne vegyél deszkát, vagyis úgy hogy mint ahogy a Killer Loopokat árulták pár éve, egy nagy kartonban benne kerék felfüggõ minden. Alkatrészenként vedd meg, lehet hogy olcsóbb a killer loop, de hidd el szarabb is.. és ez tapasztalat. Igaz ma már nem deszkázom de régen szívtam a fogam miatta..
So cry me a fuckin river, bitch!
zsir!
az gáz!😊 amugy sztem mindenkinek van hozzá tehetsége! ezt nem lehet nemmegtanulni.😊
inkább deszkázz te is😊
régen még fociztam is bakker! de ahhoz aztán nagy tudomány kell, mit ne mondjak!
"Attól hogy valaki bele tud rúgni egy sutát a zsugéba még nem tud focizni😊 Majd ha 20 méterrõl külivel háromból kétszer eltalálod a kapufát dumálhatsz😄 " mert te biztosan eltalálod!
"Attól hogy valaki bele tud rúgni egy sutát a zsugéba még nem tud focizni😊 Majd ha 20 méterrõl külivel háromból kétszer eltalálod a kapufát dumálhatsz😄 " mert te biztosan eltalálod!
ez egy gördeszkás topic nem pedig foci összehasonlítás a gördeszkával
haggyuk má

mi van most a focit és a gördeszkát hasonlítsuk össze?
Nahát itt egy focista. Én sem szeretem a focit (nem mondom hogy ki nem állhatom de közel állok hozzá), és attól sem fogom jobban megszeretni ha idejössz és vered a nyálad hogy te mennyire vágod a focis szlenget 😛
"mert ez egy nehéz sport, megtanulni is nehéz, nehezebb mint a szar foci!!"
Attól hogy valaki bele tud rúgni egy sutát a zsugéba még nem tud focizni😊 Majd ha 20 méterrõl külivel háromból kétszer eltalálod a kapufát dumálhatsz😄
Attól hogy valaki bele tud rúgni egy sutát a zsugéba még nem tud focizni😊 Majd ha 20 méterrõl külivel háromból kétszer eltalálod a kapufát dumálhatsz😄
V9ykn8_TZL0
Nem tartom magam ilyen elfajzott kölöknek 😊) De azt persze elismerem hogy igen sok f@szkalap van köztük. De attól még nem szabad általánosítani.
téglán nem is lehet nyomulni! mit kezdek én egy téglával? semmit! ha meg tégla kell akkor kérek a szomszédtol. igen, vannak igénytelenek is, de tisztelet a kivételnek!
"mert ez egy nehéz sport, megtanulni is nehéz, nehezebb mint a szar foci!!"
elismerem, biztos nehéz megtanulni, azért a focit én is rühellem!.
de akkor is van egy két olyan igénytelen deszkás gyereke, bazz épület oldaláról verik le a téglát hogy azon nyomulhassanak.. aztén meg egyre csak újabb kell nekik. Szemetelnek. Stb..
elismerem, biztos nehéz megtanulni, azért a focit én is rühellem!.
de akkor is van egy két olyan igénytelen deszkás gyereke, bazz épület oldaláról verik le a téglát hogy azon nyomulhassanak.. aztén meg egyre csak újabb kell nekik. Szemetelnek. Stb..
Hajrá Dózsa György!
én csak a Zone-ba jártam, meg néha itt Veszprémben a Stégbe.
na ez a 21-re ment
jol teszitek! mi is épitkeztünk! 😊
hát nem tom. én nekem 2 killer loop-om volt. azokhoz legalább normalis függöt adnak.
Én BP-n csak a Zone-t ismerem 😛 Itt lent van 2-3 ilyen bolt, de nagyon vigyázni kell velük mert olyan mint a piac, alkudni kell velük meg igen meg kell nézni nehogy valami szart sózzanak az emberre...
Én nyáron kezdtem el, most télen sajna szüneteltetnem kellett mert k*rva hideg volt (van...). Itt Miskolcon van 1-2 kissebb skatepark oda el lehet járni de elég cigányul néznek már ki a dolgok rajtuk mert hagyják õket megrohadni. Ezért is kezdtünk neki egy miniramp építésébe a haverokkal a hátsókertbe 😊
Most ezeket néztem ki mit gondolsz róluk?
-killer loop bank robber
vagy
-choke-tõl a fly és az earwing
vagy
-kryptonics urban és core
Szerinted melyiket érdemessebb megvenni?
-killer loop bank robber
vagy
-choke-tõl a fly és az earwing
vagy
-kryptonics urban és core
Szerinted melyiket érdemessebb megvenni?
komplettet sosem vettem, mindig csak olyan alkatrészt ami kellett. mennyit szánnál a deszkára???
nem, komplett deszkát,mert már a függõim is ramaty állapotban vannak.
volt már egypár lapom: sorrendben:
-killer loop
-aztán megint killer loop
-aztán powell mini logo
-status
-shortys muska
-powell danny wainwright pro modell van most
-killer loop
-aztán megint killer loop
-aztán powell mini logo
-status
-shortys muska
-powell danny wainwright pro modell van most
kb 2 éve, csak lapot akarsz ugye?
mióta gördeszkázol???Én csak múlt nyáron kezdtem el.Most szeretnék venni egy új deszkát mert az elsõ már eltört.Tudsz valami jó deszkát ajánlani?(15000ft-20000ft között)
miert, hol laksz?
Most még nem dölt el hogy hova vitték de gondolom nyárra kiderül.
a köcsögök!! elvitték? ezt a pofátlanságot! aztán ök pofáznak amikor az utcán toljuk!!! mi is csak a saját erönkböl épitett elemeken toltuk/toljuk!
Igazad van CHAOS MAD!Én is utálom a focit!Nekünk sincs skateparkunk.Pedig volt nyáron csak elvitték úgyhogy most nincs!
mindenki ezt mondja, de csak azért mert még nem probálta ki, és mert ez egy nehéz sport, megtanulni is nehéz, nehezebb mint a szar foci!!! az meg más tészta hogy nem épitenek skateparkokat ahol lehetne rendesen zuzni!!! itt felénk egy sincs!! tehát marad az utca. 😞
lol.
életemben nem deszkáztam. nem szeretem a tróger csöves suhanc gyerekeket akik lógnak a téren és törik szét az üvegeket meg a járdát hogy azon gurulhassanak... kapják be!
életemben nem deszkáztam. nem szeretem a tróger csöves suhanc gyerekeket akik lógnak a téren és törik szét az üvegeket meg a járdát hogy azon gurulhassanak... kapják be!
Hajrá Dózsa György!
én is deszkáztam! tavaly hagytam abba. sajna.. 😞 Zone, Speed, Ocean Earth.
FONTOS

és magyar gördeszka online bolt oldalakat nem tudtok?
ismerem és köszike
Zone,Speed azt kész meg még van sok más de most nem jut az eszembe!A cimeket ezeknekmeg gondolom ismered!
Nekem gördeszka boltok címe kéne Budapesten vagy Nyíregyházán!Ha tudtok írjátok már le nekem!
Elõre is köszike!
Elõre is köszike!