Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne játékhoz viszonyítsatok, ember...<#idiota>#idiota>
Egyébként én is így hajtom magam, ha regular vagy ez fakie...
de végülis tökmindegy, csak így több idõ baszol el a "felkészüléssel", ha gyorsan hajtod magad, és mondjuk szintezni akarsz...
egyébként tökmindegy, hogy hajtod magad, de nem ártana úgy, hogy a jobb lábad van az elsõ függõnél, é s ballal hajtol (regular).
Persze goofynál értelemszerûen fordítva, ha érted mit mondok😊
Egyébként én is így hajtom magam, ha regular vagy ez fakie...
de végülis tökmindegy, csak így több idõ baszol el a "felkészüléssel", ha gyorsan hajtod magad, és mondjuk szintezni akarsz...
egyébként tökmindegy, hogy hajtod magad, de nem ártana úgy, hogy a jobb lábad van az elsõ függõnél, é s ballal hajtol (regular).
Persze goofynál értelemszerûen fordítva, ha érted mit mondok😊
az a switch hajtás (ha te a bal lábbal hajtassz vagyis goofy-s vagy) és a sima pedig az amikor a deszka elejénél van a lábad és a hajtólábadat teszed mögé
PSN ID: csizmaziakiki
Lenne egy hülye kérdésem: ti hogy hajtjátok a deszkát?
Én úgy, h a jobb lábam a hátsó függõnél, a ballal pedig hajtom a deszkát.
Osztálytársam szerint nem így kell, meg a Tony Hawkba sem így csinálják.
Én úgy, h a jobb lábam a hátsó függõnél, a ballal pedig hajtom a deszkát.
Osztálytársam szerint nem így kell, meg a Tony Hawkba sem így csinálják.
akkor úgy mondom h nem mind de rengetegen mondják h 2-3 hónapig bítra ahogyan az enyém is :p
csak a hátsó függõ nem fent hanem a padka mellett van meg még a leszedés nem megy
csak most legalább 3 nap kihagyás mert nagyon bevertem a csuklóm amikor pop-shove it-nél a nose-ra érkeztem és elestem. Ja és nem tudnál segíteni abban h mért mindig a deszka elsõ harmadára érkezem(többekközött ezért is baszódtam el :,( )J
csak most legalább 3 nap kihagyás mert nagyon bevertem a csuklóm amikor pop-shove it-nél a nose-ra érkeztem és elestem. Ja és nem tudnál segíteni abban h mért mindig a deszka elsõ harmadára érkezem(többekközött ezért is baszódtam el :,( )J
azért van Vanses logóm mert régen még nem tudtam h szar azóta meg lusta vagyok lecserélni 😊 de majd lesz új
csgery:Hát azért annyira sok nincs de ez nagyon király. Akkor tudtam meg h ilyen jó amikor szombaton három haverral kimentünk aztán rajtunk kívül vagy 15-en voltak és kipróbáltam a grindelést. Már össze is sikerült hoznom egy ilyen fordított feeble-t(szóval az elsõ függõ volt a padkán a hátsó meg mellette) 😄
csgery:Hát azért annyira sok nincs de ez nagyon király. Akkor tudtam meg h ilyen jó amikor szombaton három haverral kimentünk aztán rajtunk kívül vagy 15-en voltak és kipróbáltam a grindelést. Már össze is sikerült hoznom egy ilyen fordított feeble-t(szóval az elsõ függõ volt a padkán a hátsó meg mellette) 😄
Szappan is jó, mi már hgasználtunk betonon... nem volt jó😊
Nyíregyi parkban anno disznózsírt adtak, azzal kentünk, és halálifaszavolt :F
Nyíregyi parkban anno disznózsírt adtak, azzal kentünk, és halálifaszavolt :F
nekem egyik haver meg vax helyett szappant mondott 😄
és a DC-t sem szeretem(vagyis inkább nem tetszenek) nekem az element és a etnies a kedvencem
és a DC-t sem szeretem(vagyis inkább nem tetszenek) nekem az element és a etnies a kedvencem
Vax helyett elég egy gyertya is...
Ahhoz képest, hogy ne vegyen Vans cipõt, neked miért van Vans logód, ha nem szereted?😊
Vans és DC... mindkettõt ugyanaz a cég gyártja.. (mármint érted hogy mondom)...
szal minõségbe (ha felépítésbe nem) ugyanazok...
Ahhoz képest, hogy ne vegyen Vans cipõt, neked miért van Vans logód, ha nem szereted?😊
Vans és DC... mindkettõt ugyanaz a cég gyártja.. (mármint érted hogy mondom)...
szal minõségbe (ha felépítésbe nem) ugyanazok...
szerintem se vegyél vanset! nekem 2 hónap alatt teljesen tönkerement.
Amúgy ha pl zone-ban veszel leárazva akkor 13-15 ezerért egész jókat lehet kapni.
Kérdés: vax-ot hol lehet és milyen árban kapni? (én láttam elég kicsi pig vaxot 1000-ért de annál jobb nincs?
Amúgy ha pl zone-ban veszel leárazva akkor 13-15 ezerért egész jókat lehet kapni.
Kérdés: vax-ot hol lehet és milyen árban kapni? (én láttam elég kicsi pig vaxot 1000-ért de annál jobb nincs?
Függ a griptõl, pl egy PIG grip olyan, hogy legyalázza hamar, akármilyen az adott cipõ.
Olcsóbbak között is van jóminõségû, csak a cipõ húzó részénél "rejtett varrást" kell keresni--> jobban egybe van a cipõ, és nem hullik szét egyhamar.
Olcsóbbak között is van jóminõségû, csak a cipõ húzó részénél "rejtett varrást" kell keresni--> jobban egybe van a cipõ, és nem hullik szét egyhamar.
Vehetsz pijacon óccsóat. De az nem fog sokáig tartani. A deszkázás igénybe veszi a cipõt, kopik mint a rosseb.
Miért akkor milyet?
Nekem nem venszes kell!
Mert most valami kicsi talpú cipõm van és egy két ugratástól már is feljött a bõr!
Mert most valami kicsi talpú cipõm van és egy két ugratástól már is feljött a bõr!
"Venszes" Kiráz a hideg!😄
10 alatt jobb minõségû cipõt szerintem nem nagyon... Persze lehet találni.
Vans csukák 14-tõl kezdõdnek. Ott még nem nagy a választék.
10 alatt jobb minõségû cipõt szerintem nem nagyon... Persze lehet találni.
Vans csukák 14-tõl kezdõdnek. Ott még nem nagy a választék.
Ma voltam a budaörsi decathlanba !
Olyan deszka amilyen a tied 6000 ft volt lehet majd a következõ olyan lesz ,vagy hasonló.
Néztem cipõket ,de csak 2 darab gördeszkás volt vansos 14000 ért.
Hol lehetne még jó minõségû gördeszkás cipõt venni 10000 ft ig?
Olyan deszka amilyen a tied 6000 ft volt lehet majd a következõ olyan lesz ,vagy hasonló.
Néztem cipõket ,de csak 2 darab gördeszkás volt vansos 14000 ért.
Hol lehetne még jó minõségû gördeszkás cipõt venni 10000 ft ig?
Valaki pedig azt mondta h õ ott vette és neki jó!
Még van egy deszkám ha az is eltörik elmegyek venni a decathlonab!
Attól függ... ha túl laza, akkor nagyon kanyarogsz meg himbálódzol.
Ha túl kemény, akkor nemtudsz kanyarodni csak ha emeled a nose-t.
NAh szal, ha teszkós deszka, ne várj tõle jobbat^^
Ha túl kemény, akkor nemtudsz kanyarodni csak ha emeled a nose-t.
NAh szal, ha teszkós deszka, ne várj tõle jobbat^^
Öcsém deszkája valami olcsó lehetett, mert nem sajnálta!
A felfogatás lehetett a baj mer kicsit mozgot én meg azt hittem az nem baj, hát nagyot tévedtem!
A felfogatás lehetett a baj mer kicsit mozgot én meg azt hittem az nem baj, hát nagyot tévedtem!
Basszus emberek nagyon béna vagyok!
Olliet se tudok csinálni ,de már 2 függõt is eltörtem szerencsére nem voltak drágák!
Olliet se tudok csinálni ,de már 2 függõt is eltörtem szerencsére nem voltak drágák!
Kinek a pap kinek a papné nem igaz?
A kerekek miatt meg nagyon szeretem a kék szint!
A kerekek miatt meg nagyon szeretem a kék szint!
Köszi pedig olyan szép a kereke meg a színe!
Mit találtam meg?
Hogy felélénkült a forum, a hülyeségeim miatt!
Akkor lenne egy kérdésem szerintetek ez milyen gördeszka jó/rosz ? http://www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Roces_gordeszka_2255073
Hogy felélénkült a forum, a hülyeségeim miatt!
Akkor lenne egy kérdésem szerintetek ez milyen gördeszka jó/rosz ? http://www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Roces_gordeszka_2255073
Miért megterhelõ másik fórumot mondani?
Nincs semmi kérdésem csak kéne.
Nincs semmi kérdésem csak kéne.
Értem én, de nem képes kinyögni mit akar!
Idejön azzal hogy mondjunk neki egy másik fórumot...
Anyám...
Idejön azzal hogy mondjunk neki egy másik fórumot...
Anyám...
Sapka---> nyilván nem szelepsapka<#idiota>#idiota>
Egyébként meg... gugli... ^^
Egyébként meg... gugli... ^^