Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah mostanában megint lehet deszkázni amíg be nem sötétedik
ja és jó a GP új designje és az új tartalmak 😉
ja és jó a GP új designje és az új tartalmak 😉
PSN ID: csizmaziakiki
Én tatabányai vagyok de a dági csapatnak itt is van stadionja. 😊 Am elvertünk titeket 😛
Pacal: te nem a gyõri jedlikbe jársz?
csak mert most vasárnap lesz ott röpi bajnokság 😊 DÁG SE 4ever 😄
csak mert most vasárnap lesz ott röpi bajnokság 😊 DÁG SE 4ever 😄
Vettem egyet a FunSportba... Ha ezzel is gond lesz, akkor a régit meg az újat összegányolom 😊
Amúgy egész jó az új, olyasmi mint amilyent akartam (bár 1 kicsit vastag)
Amúgy egész jó az új, olyasmi mint amilyent akartam (bár 1 kicsit vastag)
dupla konkávja van neki, de azt mondom hogy olyan nagyonnagyon tompának tûnik a tail meg a nose, szal nem az a szép deszka alak, hanem olyan teknõ...😄
Nekem pöttyet idegennek tûnnek a hajlításai, de megfelelõ(Y)
(egyébként újonnan csak 5200 akciósan most).
itt ni
(egyébként újonnan csak 5200 akciósan most).
itt ni
Nah, sikeresen letörött a deszkám elsõ "tengelye".
Nem akarok újat venni, inkább veszek egy teljesen új (vagyis használt) deszkát (mivel nincs sok lóvém most rá) Errõl mi a véleményetek? Amatõrnek mint én jó lesz?
Nem akarok újat venni, inkább veszek egy teljesen új (vagyis használt) deszkát (mivel nincs sok lóvém most rá) Errõl mi a véleményetek? Amatõrnek mint én jó lesz?
Akkor én is el lettem baszva!
Nem a csont kattog, meg az hideg, hanem az izület😊
Egy gömbcsuklót is be kell zsírozni, mielõtt használod.
Egy gömbcsuklót is be kell zsírozni, mielõtt használod.
Nem akarok szemét lenni, de a bemelegíteni nem azért kell, h ne legyenek hidegek pl a csontjaid!
Amúgy én is szoktam kattogni bemelegítés után is ha gugolásokat végzünk tesi órán!
Amúgy én is szoktam kattogni bemelegítés után is ha gugolásokat végzünk tesi órán!
Ollie-t 1 heyben tudok meg railstand, meg oldschool kickflip...de menet közben nem megy az ollie 😄 szóval...most gyakorolunk😄
Ugye ugye lehet itt tanulni tõlem is
Fásli Man!!😄
Ugye ugye lehet itt tanulni tõlem is
Fásli Man!!😄
Meglesz😉 Nekedis(Y)😄
Fáslizás sem hülyeség egyébként😄
És ha majd késõbb megy az ollie, akkor deszkázás elején ollizol vagy 7-8 at, ez is bemelegít, ugyanis a deszkázáshoz szükséges izmokat dolgoztatod meg vele😊 Én mikor meygek deszkázni útközben olliezok mindenre fel és mindenen át, mire odaérek, ahol találkozunk, márbevagyok melegedve😊
Fáslizás sem hülyeség egyébként😄
És ha majd késõbb megy az ollie, akkor deszkázás elején ollizol vagy 7-8 at, ez is bemelegít, ugyanis a deszkázáshoz szükséges izmokat dolgoztatod meg vele😊 Én mikor meygek deszkázni útközben olliezok mindenre fel és mindenen át, mire odaérek, ahol találkozunk, márbevagyok melegedve😊
Thank You a válasz.Legalább látszik, hogy van összetartás😊, lehet kéne bemelegíteni, mert ugye eddig amíg meleg volt,nemnaggyon volt rászükség...most vettem észre tegnap mikor kicsit hûvös volt, ugye d.u.4-tõl este 8-ig csináltam...és hát...este még apa szólt hogy kattogok😄...köszi még1x, meglesz a kérdezés.
Jó deszkázást😊 ma jó idõ van Vagyis Debrecenben és környékén😊
Jó deszkázást😊 ma jó idõ van Vagyis Debrecenben és környékén😊
Nem tom. Nekem csak a bokám szokott fájni deszkázás után.Szerintem inkább kérdezd meg a tesitanárod vagy a körzeti orvost 😉
Hello all, kb 1 hónapja kezdtemdeszkázni, de abból kemény 2hetet toltam...ami szégyen,de most már rendszereztem mindennap 2-4 órát. Szóval az lenne a kérdésem észrevételem,hogy most lehet a hideg miatt is elkezdett kattogni a térdem ha sima gugolásokat csinálok csak kicsit kattognak, de ha fordulgatok, vagy elindulgatok😄, akkor erõteljesebb a kattogás. Nem akarom emiatt abbahagyni mert elég jól megy. Olyan dolgokat olvastam hallottam hogy, ha befáslizom meg ha melegen tartom akkor ez kiküszöbölhetõ. Ti tudtok-e segíteni,hisz csak ebben vagytok benne😊
Amúgy 18 éves vok...😉 szóvalmég "fiatal" csontozatú.
elõre is köszi a választ, hisz az egészségem köszöni megXD
Amúgy 18 éves vok...😉 szóvalmég "fiatal" csontozatú.
elõre is köszi a választ, hisz az egészségem köszöni megXD
lelehet szállni rólam nem kell bunkónak lenni
Jaj, de okos vagy!!
Akkor karácsonytól már csak 7 hónap kell!
Akkor karácsonytól már csak 7 hónap kell!
csajom az van hehe de karácsonyig nem is jönne meg a tesó mivel 2hónap van addig<#mf1>#mf1>
Kérj karácsonyra kis tesõt!!
Vagy ha csináld magad akkor egy lányt szerezz gyorsan!
Vagy ha csináld magad akkor egy lányt szerezz gyorsan!
nekem sincsen max ha kimegyek tatabányára az egyik legjobb spothoz, ott mindíg vannak
<#mf2>#mf2>
Komáromi vagyok de nem deszkás csak szeretnék megtanulni csak nemigazán van kivel
Már legszivesebben kitekertem volna az offline szerkesztõinek a nyakát. Kb 2 hónapja feltettek a honlapjukra veszprémi street spotokat és volt köztük veszprémi skatepark. Erre odamegyek, pontosabban mennék mert hát abban az 1 km-s körzetben 2 olyan nevû utca is van ami kéne. De azért fél óra alatt odatalálok. Erre deszkaparknak nyoma sincs. Megkérdezek egy járókelõt és az közli velem h már 5 éve nincs ott skatepark. 😞 😞 😞
Am vértesszõlõsi vagyok. Mér te tbányai?
Am vértesszõlõsi vagyok. Mér te tbányai?
na arra én is kiváncsi lennék
xd téleg Tatabányai vagy?
xd téleg Tatabányai vagy?