2668
-
#2628 valakinek nem kell egy alig használt Circa Rogue cipő,45ös..árba megeggyezünk..?! -
#2627 nekem megy ^^ de csak simából :/ -
decoy #2626 most énis azt nyomatom (próbálom) csak elég kaksi idő van. egyébként nemtudom nekem 80%-ban nagyon földönpörgős. fakieből vagy sima állásból ajánljátok? -
#2625 Nollie inward heelre érkeztem rá még kedden:D
Simából el se tudom képzelni, hogy kellene kirúgnom. -
#2624 én épp azt gyakorlom, de pattintó lábam lemarad :D -
decoy #2623 tud itt valaki inward heelt?:D
-
#2622 -
#2621 ha valaki úgy érzi, h
nincs mit tanulnia és egyszerűen ő a gördeszkások ásza, akkor :)
-
#2620 a lényeg a kerekeid és csapágyak
a csapágyak tekintetében ABEC 5 alá-fölé nem érdemes menni
alatta sz.r, felette meg iszonyat drága és nem tudnak többet (próbáltam)
ideális választás: Bones REDS.
csapágyaknál a lényeg: tiszta legyen, ne legyen rozsdás és kapjon kenést
a többi marketing :)
kerekek:
a nálunk kapható kerekek 98%-át felejtsd el. poolban, parkban, tökjók trükközni, de a magyar utakra nem valóak: megakadsz, perecelsz, anyázol
utcára közlekedni 73A-85A duro keménységig 65 mm átmérő felett. ideális választás 78A duro
könnyedén átgördül az útegyenetlenségeken és jól tartja a sebességet
én meló után utcán nyomom, de nekem most nincs eladó
boltban nem igen tudsz venni itthon, mert nálunk a többség inkább a trükkökre van rácuppanva, így nem hozzák be, mert nincs rá kereslet
ITT láttam néhány újat, használtat, ami fedi az elképzeléseid
ha kérdésed van, csak nyugodtan
külföldön a cruise-nak hagyománya van tömegével, nálunk egyelőre országos szinten kb 150-200 fő
külföldön a csajok is tömegével küldik deszkán a feelinget, nálunk én még nem láttam :) -
#2619 üdv
új vagyok gördeszka terén, lenne pár kérdésem
Elsősorban közlekedni szeretnék vele, van erre külön valami szabvány, vagy összeállítás?
Olyan fajta deszkám van most ami trükközésre való:D ,de annak a kerekét keménynek tartom, meg úgy ámblokk a fordulása elég gyenge. -
#2618 LASSAN itt a tavasz, lehet menni deszkázni :)
-
#2617 így is lehet... :)
-
#2616 Én is ígykezdtem -
#2615 hát én lehet abbahagyom áttérek másra.
Igy nem a legjobb hogy egyedül vagyok szinte a városba deszkás.
-
#2614 Lassan itt a tavasz, beindultunk filmezni a most augusztusra tervezett filmünkhöz:D
Gyerünk, hajtson mindenki, ittvan már a jóidő!:D (nemsoká) -
#2613 Jah meg tudom még azt az Element Old Growr Lapot 7.000 FT ért
Ugyan ilyen -
#2612 Hello
Esetleg nem érdekel valakit egy IRON felfüggesztés?
4000Ft ért azonnal elvihető.
http://skateboarding.hu/index.php?ad_details=344 -
decoy #2611 egészjólmegymár az a fajta popshovit. ma voltam kint az új lapommal:D igenzsír -
#2610 hát én nem :) :S -
decoy #2609 valaki itt tud hardflipet?:D -
#2608 köszi:D majd gyakorolgatom, csak lehetne már jobb idő.. -
Skaterflacon #2607 #2605:
Próbáld meg inkább felfelé pattintani, és ne arra koncentrálva hogy kiforduljon. Meg nem szabad nagyon leguggolni szerintem, mert akkor erőltetett lesz. Csak határozottan, jó egyensúlyban. Persze a legjobb ha van egy nem féloldalasan megkopott deszkád ami szeret pattanni, és jól guruló kemény kereked. Ha csupán a deszka közepén van a lábad, az sosem garancia a nagy pop-shouveit-hez. -
decoy #2606 igazából énis betom adni úgy csak nem ilyen szépen:D am meg pop shovit: sztem talajtól nem függ. magasítani meg sok gyakorlással lehet:D talán ha húzólábat hátrébb teszed (tom h nemnagyon kell benne húzni csak így nevezem az elöl lévő lábat:D) vagy jobban beguggolsz. néha még azis szokott segíteni hogy a nose-t pattintod mert az hosszabb.( azaz megfordítod a deszkát xD) próbáld meg minél magasabbra húzni a térdeidet. -
#2605 pop shove-iton hogy tudok magasítani?:D tegnap azon szenvedtem hogy tudnám magasabbra pattintani de nem nagyon akar magasabbra jönni... lehet hogy azon is múlik hogy nem betonon hanem ilyen gumisabb talajon csinálom... garázsba toltam :D -
#2604 Ez csak stílus. Énis be tudom adni így csak alacsonyabban mint a rendes shovitot. De ha gyakorlod akk nem nehéz beadni ;) -
#2603 http://skateboarding.hu/index.php?ad_details=344
én meg ezt ajánlom a figyelmedbe,
már csak 5000Ft az ára.
(Túrkevéig át tudom vinni) -
Skaterflacon #2602 -
Skaterflacon #2601 http://skateboarding.hu/index.php?ad_details=390
Ajánlom a kollegák figyelmébe. -
decoy #2600 Köszönöm válaszod:D egyébként most elkeztem ezt a féle popshovitot gyakorolni:D -
#2599 De tudom, és ez egy olyan popshoveit amit egész sok gyakorlás után tudsz ilyenre kigyúrni. Igazából itt már annyira beléd van gyakorolva a trükk, hogy a lábadat kinyujtva a cipő orr alljával korrigálod, hogy merre menjen a lap:D
Picibe már összejön, meg a nollie 360 shoveitom forog már így. Láttam sok embert, akik így rúgják a tréflipeket... kb lehetetlen...:D
Jó gyakorlás;) -
decoy #2598 nem tudja valaki h van e külön megnevezése annak a Bs Pop Shovitnak , ami úgynézki hogy: kipörgeted minden...és amikor elkapod a deszkát,akk csak egyik lábaddal állítod meg a (pontosabban a húzólábaddal) és a pattintó lábad nem a deszka fölött hanem mögött van,és visszahúzod magad alá. így sztem nemtudjátok miről beszélek ezér egy PJ-s vidit linkelek:D
http://www.youtube.com/watch?v=xSuTcIvVb-c
vagy ez csak stílus kérdése? -
#2597 már láttam ezt a vidit(meg a trükköt is) :D hát nem lehet könnyű :D -
decoy #2596 sztetek mennyire lehet nehéz?:D -
decoy #2595 http://www.youtube.com/watch?v=TJEtpaGXEbU
sajna nemtom hogy kell videót betenni ezér csak linkelek.
ezt csinálja 0.53-0.54 nél -
#2594 de lehet hogy shovit-late 180 vagy vmi ilyesmi ;) -
#2593 hát én nemtudom a nevét. sztem az ilyeneknek nincs is nagyon nevük :D -
#2592 én nem értettem :D -
decoy #2591 aki tud az válaszoljon akérdésemre legyen szíves :D -
#2590 ide is feldobom:D pénteken jött
-
#2589 Boldog karácsonyt mindenkinek!
És trükkökben gazdag új évet.