44078
-
#4000 Már bocs de hülyeség amit mondasz
nincs ilyen hogy fél vki hogy kikerül, a profi futballban meg pláne és épp azért kezd el vki alibizni mert nármit csinál(alibizik) akkor is kezdő lesz és megkapja a fizetését
és a csapatba kerülésért igenis meg kell harcolni mikor ilyen nevekkel játszik együtt! de úgy látszik Capellonál bérelt helyek vannak
Gercse: Alex kb fele annyi időt töltött egész évben a pályán mint Zlatan mégis 17 gólt lőtt míg Zlatan 16-t -
#3999 capello egy fasz
ő hozta zlatant ezért mindenáron játszatni is akarja,ha jo ha nem jo
ki se akarja probálni alexet
tavaly is 100x kevesebb időt játszott Del Piero mégis majdnem annyi gólt lőtt mint zlatan(vagy nem?)és általában fontos gólokat lőtt szal...
-
#3998 Ez nem így zenél
Nem Capello-t végve, hisz soxor én sem értem.
EGy játtékosnak meg kell adni a hosszú távú bizalmat nem kapkodni cserélgetni.
Sok példa volt rá, hogy egy játékos megkapva a bizalmat-esetleg más csapatban-szárnyalni kezdett.
Deha állandóan attól kell félni, hogy kikerülsz a csapatból nem fogsz jól játszani elkezdesz alibizni.
Nem a csapatba kerülésért kell megszakadni hanem az ottmaradásért.
Imbra fog még sokkal jobban játszani, mint ahogy Viera és Nedved is........
Trezt meg sokan el akarták küldeni, de látszik, jó egy trez a háznál.
-
#3997 Trez 10x jobban játszott mint Zlatan nem értem miért őt kellett volna lehozni
Capello meg ezekszerint félrebeszél mert tavaly egész végig hangoztatta hogy : "nincs bérelt hely" " az játszik aki a legjobb teljesítményt nyújtja"
Zlatan ebből a meccsből azt szűri le hogy akárhogy játszik kezdő lesz és nem kell megszakadni a csapatba kerülésért amivel megszűnik az egészséges csata a csatárok között -
#3996 Ezzel egyetértek sok játékos akkor tud igazán jól játszani ha megkapja a bizalmat és nem kerül ki egy rossz meccs után a kezdőböl.
DE azt énse értem miért nem tudta behozni pl Trez helyett őt vagy miért nem kezdett. -
R9 #3995 Azért Capellonak köszönhetitek a scudettot -
#3994 Igen amit Capello Zlatannak mondott én is olvastam... :P
Én azért vártam Mutu-t és Alex-t , hogy becseréljék.
-
#3993 ráébresztik hogy hülyeség amit csinál Cap
senki sem tűrné ezt amit tavaly meg most csinált Alexxel
tavaly egy grimaszon kívű semmilyen gesztust nem csinált
mondjuk azt sem értem miért erőlteti a Trez-Zlatan kettőst amikor nem tudnak együtt játszani
rég láttam rajtuk kívűl Juve csatárokat veszekedni
"Nem számít, ha néha rosszul játszol, attól még neked mindig helyed lesz a csapatomban. Semmit sem kell bizonyítanod." tavaly mondta Capello Zlatannak
no comment -
#3992 Hát jah, de mivan ha tényleg nem számít már rá ? :(
Eléggé úgy tűnik, s ,hogyha Cassano is idejön.. ejjj... akkor vége Alex karrierjének itt sajnos :( -
#3991 mindíg a "legjobbformában" lévő Zlatan játszik és kész.... -
#3990 Örülök a győzelemnek hiszen negyedgőzzel játszva egy másodpercig sem forgott veszélyben a 3 pont kérdése
Capello nagyon felbaszta az agyam már a szurkolók is 5 percen át énekelték Alex nevét de fenthagyta a végig szenvedő Zlatant
Ennyit arról hogy mindig a legjobb formában lévő játszik -
#3989 nekem is -
#3988 Ezek szerint nem:
Roma boss Luciano Spalletti has made it clear that if Antonio Cassano ends up staying without renewing his contract, he risks of being left out of the team.
"There are still some days left before the end of the transfer market. If nobody asks us for him, and he won’t extend his stay with us,
I would have to consider him a player who's here just transitorily," said the Roma ’mister’ ahead of the match with Reggina.
Cassano’s contract expires in June 2006, and if he fails to extend his contract, he will leave for free at season’s end.
Spalletti is expected to put Cassano on the bench when Roma face Reggina this afternoon. -
#3987 Capello kapja be és takarodjon!Ennyi a hozzáfűznivalóm a mai meccshez! -
Rudee #3986 Cassano múltkor írta alá az új szerződését. -
#3985 ja,ha jól tudom azért mert azt mondta a Roma edzője,hogy ha Cassano nem hosszabbít szerződést,akkor nem fog kezdeni a csapatban -
#3984 nem játszott ma Cassano sem és Del Piero sem, remélem nincs összefüggés a két dolog között... -
#3983 Igen sajnos eléggé nagyon 22-s csapdája kezdd lenni a dolog :(
Eggyre több a nagyon jó játékos de ezért áldozatot is kell hozni révén nem lehetünk 20-an a pályán :)))((((( -
#3982 Én őszintén szólva nem tudom elképzelni a Juvét Del Piero nélkül,igazából miatta kezdtem el szurkolni a Juvénak,őt nem látnám szívesen más mezben.de az sem lenne jó ha végig padozna a szezonban.viszont Cassanot nagyon szívesen látnám zebramezben!
akkor most mi lenne jó? -
#3981 Hátha tényleg nem számol vele............... -
#3980 Azért tényleg jól lealázta Del Pierot a nagy mester, elküldte edzeni aztán leültette..... -
#3979 eheeee... :P
-
#3978 ámen -
#3977 hát megnyerjük a köv meccset tuti.
A Milan is hozni fogja.
Érzésem szerint a Roma ki fog kapni otthon és az Inter tuti x-el vagy kikap a Palermotól :( -
R9 #3976 941-es hozzászólás
amúgy empoli -
#3975 Na jól leoltotta Várhidi Del Pierot kicsit csalódtam benne.. -
#3974 De az Inter is nyert méghozzá 3:0-ra... :(
Köv. fordúlóban kivel játszunk? -
#3973 a lényeg hogy megvan a győzelem,meg 2pontos előny a Milannal szemben -
#3972 Én is.
Elég gyatra a meccs!
Zlatant le kéne hozni , nem megy neki de erölteti a góllövést... :( -
#3971 nemtom ti hogy vagytok vele,de én behoztam volna Alexet. -
R9 #3970 ez a mákotok :D -
#3969 Mert Fontana megsérült. Asszem meghúzódott a válla.
-
#3968 A CHIEVO VAZZ!!! :P -
R9 #3967 kik? -
#3966 Miért cseréltek kapust? -
R9 #3965 ja nem :D
[Interbe tavaly is jól védett míg toldo kispadot koptatta]
pedig már 39 lesz -
#3964 Nézed a meccset?
Olyanokat védett Fontana, hogy beszarás . Míg Abbiati elég bizonytalan :( -
R9 #3963 miért? -
#3962 Detto :P
-