44078

ibogldrc.jpg

• gercse
    Abbiati? mi a szösz sztem mindkettőnél jobb
  • R9
    :DDDDD
  • 9csöves9
    Kapusok: De Sanctis (Udinese), Peruzzi (Lazio).

Hátvédek: Barzagli (Palermo), F. Cannavaro, Grosso (Palermo), Materazzi (Inter), Nesta (Milan), Zaccardo (Palermo), Zambrotta.

Középpályások: Barone (Palermo), Camoranesi, De Rossi (Roma), Esposito (Cagliari), Gattuso (Milan), Mesto (Reggina), Pirlo (Milan).

Csatárok: Del Piero, Gilardino (MIlan), Iaquinta (Udinese), Toni (Fiorentina), Totti (Roma), Vieri (Milan).
  • 9csöves9
    a bíró hogy utánozza Trezegolt :D

• Breki33
  • gercse
    sérült volt az év elején nem?vagy rosszul emléxem?
  • Kit--Kat
    Na ki ne találd, hogy Alex nem....
  • Breki33
    Nedvedre ez igaz
  • Kit--Kat
    2003-2004ben is vitte a hátán a csapatot Nedveddel...
  • Breki33
    hát nekem a fél csapat kedvencem

illetve az egész

és nem azt mondtam, hogy ne játszon....
  • gercse
    akkor más a véleményünk ez van
    az egyértelmű h magához képest semmit nem nyujtott,mármint az IGAZI magához képest,de ez nem is kérdés,ezért mondtam h ne magához hasonlitsd
    sajnálom,mert nekem "a kedvencem" szal,én miatta nézem a juventus meccseket,de ha nem játszik akkor nem tudom mi lesz...
  • Breki33
    figyi nekem egyik kedvencem, de had hasonlítsam már ahhoz mikor megszerettem játékát

de a többiekhez viszonyítva is ez a véleményem

De pl Nedvedről is ez ha a tavalyi évet nézzük.

Pedig ő a másik kedvencem.
  • Breki33
    sok igazság van benne
  • gercse
    ne sajátmagához hanem a többiekhez hasonlítsd, magasan jobb lett volna ha állandóan megfelelő mennyiségű játéklehetőséget kap
  • Breki33
    szerintem több éve nem az igazi sajnos

reméljük majd idén
  • McFrost
    Én 3-0 tippeltem nektek....
    de jó meccs volt, nekem tetszett!
  • Kaplan
    Nyugi nem vitatkozás képp mondtam :)
  • McFrost
    Persze, ez nem is vitatéma!
  • Kaplan
    Ehh.... :P))))
    Amúgy nem volt rosz a Chievo tegnap de a Juve is csak 20% adott ki magából sztem kb.
  • McFrost
    Nem tom hogy belemerjek-e szólni a zebrások dolgába, de szerintem Capello direkt jegeli DelPiero-t, ezzel hergelve őt, hogy ha beáll csússzon-másszon!
    DelP nem fiatalodik sajnos...ha kezdő hajlamos lazsálni, mint Totti.
    Ja és van egy arany szabály: vagy meg szoksz, vagy meg szöksz! Gondolom Alex nem akar a Chievoban nyugdíjas lenni, például.
  • gercse
    ?
  • 9csöves9
    így van a padon meg senki sem tud formába lendülni

vajon visszatér e valaha Godot?
  • gercse
    de tavaly bizonyított nem? sztem jobb volt mint Ibra, de ha nem kap játéklehetőséget akkor nem derűl ki igazán a forma sem
  • gercse
    nálam is bár inkább Trez
    (egyszerűen nem kedvelem,észre vettem h mindenki egymásért játszik,de ő magáért)
  • Breki33
    De mi inkább a múltját nézzük

Igazából nem tudjuk megállapítani milyen formában van.
  • Breki33
    énis remélem, játszon úgy hogy ne lehessen kihagyni

Nálam Del Piero az egyik csatár és a másik váltogatva Trez és Imbra
  • Kaplan
    Jó sokat filóztok a dolgon :)
    Én csak annyit mondok : Alex nagyon megérdemelné , hogy Capello játszassa...
  • gercse
    így van de akkor lehetőséget kell neki adni,és remélem h a köv mecsekktől kezdve meg is kapja
  • Breki33
    sajnos nem láthatunk bele a gondolkodásába, lehet szimplán nem jönnek ki egymással vmiért.

De kétlem Cassanoval könyebben kijönne, bár talán ő volt aki legjobban helyre tudta rakni...
  • 9csöves9
    télleg nem hülyeség az igaz

"nem attől fél hogy kikerül, hanem hogyha most nem bizonyít nem lesz kezdő."

"Deha állandóan attól kell félni, hogy kikerülsz a csapatból..."

és bajnokságra menő tétmeccsen is játszottam 3 évog P
  • Breki33
    Ez így van, de szerintem Del Piero is olyan, hogy akkor tud bizonyítani ha tartósan bizalmat kap.

Nem olyan tipus aki percekre beáll és egyből gólt lő.
    Van ilyenre is példa persze.
  • Breki33
    nem kell egyetértened, de attól még nem mondok hülyeséget P

nem egészen értem milyen ellentmondás

Focizáson azt értem, hogy rendes bajnokságban tétre menő meccseken.

• gercse
    ez az ami hiányzik Capello fejéből
  • Shotogan
    Végigolvastam amiket írtatok,és sztem mindegyikőtöknek valamiben van igaza.
    Azt szögezzük le,hogy Zlatan erről a legkevésbé sem tehet,úgyhogy őt ne bántsuk.
    Most Capello talán kivárásra játszik,ő egyértelműen Cassanot akarja és ha jön Cassano akkor Alexet biztosan háttérbe szorítja (esetleg eladják).
    Ha viszont nem jön Cassano,akkor muszáj lesz játszatnia Del Pierot is,hiszen Trez is biztosan összeszed egy sérülést (kisebbet,nagyobbat,ez benne van,nem azért mert pesszimista vagyok,hanem mert ilyen alkatú játékos) és akkor nem tudja majd csak Zalayeta helyettesíteni,Mutu-ra inkább szélsőként számít majd Capello,Miccoli pedig nem akkora játékos hogy helyettesítsen egy Trezeguet-t.

Tehát minden azon múlik,hogy megszerezzük-e Pán Pétert vagy nem.Mert az világos,hogy Zlatan és Trez nem tud együtt játszani.Pontosan ugyanez volt a 2004-es EB előtt a hollandoknál a probléma: Van Nistelrooy és Kluivert nem bírt egy csatársorban játszani,az eredmény pedig ismert:Kluivert egy percet sem játszott az EB-n...
  • 9csöves9
    Még mindig nem értek egyet akármilyen szakirodalmakra hivatkozol és ráadásul ellent mondasz magadnak

"Deha állandóan attól kell félni, hogy kikerülsz a csapatból..."

Ja és én soha nem fociztam életembe egy másodpercet sem sőt még a focihoz sem értek

Egy valami egyértelmű: Capello bort iszik és vizet prédikál
  • Breki33
    Persze a bizalmat DElpirinek is meg kéne kapnia
  • Breki33
    Ezt most nem Zlatan védelmében mondtam, csak nem így zenél ahogy Csövi elmondta illetve gondolja.

Még Várhidi is óvatosan fogalmazott, hogy ugye ahhoz, hogy lássuk a dolgokat ott kéne lenni napi kapcsolatban.

Ezzel mégegyszer mondom nem Capello-t védem de a kijelentése logikus

Viszont nem bérelt helyet jelent hanem bizalmat, mint Nedved és Viera esetében.
    Hisz egyik se játszott jól, de tudjuk, hogy fognak.....
  • Breki33
    miért lenne hülyeség

dehogynincs, egy csomó játékos csak úgy tud bizonyítani ha tartósan kap bizalmat
    nem attől fél hogy kikerül, hanem hogyha most nem bizonyít nem lesz kezdő.

Nemtudom másként mondani aki focizott érti mire gondolok.

Ezért (is) betliznek általában a kirakatcsapatok nagy az elvárás bizonyítani kell a sztároknak. És ez nem mindig sikerül akármilyen jó a játékos.

Ez pszihológia és egyáltalán nem hülyeség múltkor olvastam pont egy erről vmi tanulmányt asszem egy holland sportpszihológustól.

Alibizáson meg azt értik hogy nem mer vállalkozni egyéni megoldásokra nem vállalkozik hanem biztosra játszik egyből a legközelebbi társhoz passzol stb.

Ezáltal kevesebbet ront, de a csapat szempontjából haszontalanabb és a riporterek fél óra után veszik észre, hogy a pályán van.

Sok edző csinálta a vetésforgó elvet van aki a bajnokságban és a bl-ben is szinte más csapatott játszatott.

Bele is bukott.
    Persze itt a módszerek között nem merev vonalak vannak, de nem lehet a játékos felett állandóan Damoklész kardja. Persze ha valakinek a formája alaposan visszaesik törvényszerű, hogy kikerül a kezdőből.

De nem egy meccs alapján.

Szval lehet hülyeségnek tartod de szerintem olvass utánna a szakirodalomban
  • 9csöves9
    Zlatant ne bántsuk nem az ő hibája!
  • Kit--Kat
    Zlatan az öntelt nagy fejével, mit lát?? Bármit csinál mellett Alex csak "kiscsicska" szóval így még nagyobb lesz az arca.. Ez gyönyörű... Ki szokott mindíg szövegelni, ha nem a lábara megy 1 beívelé.....