44078
-
#4080 Ja hát ebbe a topikba még nem volt írva:)
én nagyon nem szeretem ezeket a kölcsönadásokat... -
#4079 Tudor megint elment Siena-ba kölcsönbe.
De lehet hogy ez csak nekem új hír -
#4078 én is,de Mancini jól jönne nálunk is,főleg jobb bekkben kiszoríthatná Zebina-t...
Viszont úgy tűnik Cassano ügyben nincs előrelépés úgyhogy sztem jövőre jön -
#4077 megértem Spallettit -
#4076 Strappo Mancini, c'è la Juve
L'esterno brasiliano della Roma chiede alla società giallorossa di andarsene e il tecnico Spalletti sbotta: "Lui non si muove altrimenti rovescio Trigoria"
Nagyjából: Mancini jönne Spaletti meg foggal körömmel Romában akarja tartani :) -
#4075 ja ilyen szempontbol ok -
#4074 azért mert nem mentünk volna semmire vele hiszen kijelentette hogy nem játszik a Juvéban
erőszakkal meg nem lehet a gyephez láncolni P -
#4073 De miért szuper ha eladjuk? -
#4072 basszus addig fogjuk mindig kölcsönadni amíg kiöregszik és nem kell senkinek...
nem igaz hogy nem tudunk pénzt csinálni belőle
-
#4071 sajnos csak kölcsönbe adtuk -
Rudee #4070 Benfica-Miccoli: Yes!
8/31/2005 10:48:00 AM
Fabrizio Miccoli has joined Benfica today from Juventus.
The deal between the Portuguese and Italian champs will see the little man join Benfica on loan for a year, at the end of which Benfica will be able to gain full-ownership over Miccoli for an undisclosed fee.
“It’s true, we found a deal, and I will fly to Lisbon this morning to sign the deal. I am very happy,” said Miccoli before leaving for Portugal. -
#4069 szuper
bővebb info? -
#4068 Miccoli a Benfica-hoz szerződött -
#4067 Hát miért nem javasoltad? -
#4066 Abbiatti jó kapus, de vannak nála jobbak is akiket leigazolhattunk volna! -
#4065 hát jah, bőven van miről beszélniük:D -
#4064 Azért Peruzzi-val van pár közös élmény -
-
#4062 -
#4061 és most is nevet :) -
#4060 engem nem addig érdekel a játék szépsége amíg bajnokok leszünk
najo egy kicsit érdekel de nem azért szerettem meg a Juvét mert a csatárok 8 ezer biciklicselt megcsinálnak a 16 oson belül aztán mellélőnek
Capelloval biztos nem lesz szép játékunk és ha idén nem nyerünk vmit akkor sztem repül -
-
#4058 csak 1 általános példa volt... -
#4057 én inkább azt mondanám,szerencsétek,hogy nem Capello az edzőtök,mert már nagyon elegem van belőle,bajnoki cím ide vagy oda! -
Rudee #4056 HA a válogatott miatt akarna jáccani, akkor tavaly is sírhatott volna. -
#4055 sztem meg nektek szerencsétek hogy nem félgőzzel hanem negyedgőzzel játszottunk:D -
#4054 szerencsétek hogy nem erőlködtünk a 7végén, mert lett volna égés!:DDDDDDDD -
#4053 rettegek a holnapi naptól, de egyben várom is -
#4052 Nem lehet, hogy 1 szerűen játszani akar??? Tudom érdekes ez a hozzállás a Realban, de nem mindenki csak a pénzért akar játszani.... Na és akkor ottn van, hogy a válogatottság miatt i.. -
#4051 ha tudnád mit jelent Alexnek ez a mez és a foci akkor nem mondanál ilyet hogy pénzér ücsörög a kispadon
azért mert nem hisztizik nem azt jelenti hogy nem rossz neki az hogy nem játszhat -
Rudee #4050 Carvalho is tele van pénzzel, mégis sír hogy nem jáccatja Murinnyó. És miért? Mert nem elég neki a heti 60-80ezer font, a győzelmekért járó prémiumra fáj a foga. -
DePreSsZYo #4049 Hát szerintem egy alex szintű játékos ne mennyen egy ilyen csapatba. -
#4048 Most a Manchester City bejelentkezett Del Piero-ért.Szerintetek van realitása annak hogy oda szerződjön?
A Juve kijelentette,hogy más scudetto-ra esélyes csapatnak nem fogja eladni (Milan kilőve) -
#4047 könyörgöm,Alex már így is milliomos,nincs akkora szüksége már a pénzre! -
#4046 Auguri Pavel!
ma 33 éves! -
#4045 jól van feküdj le -
Rudee #4044 Akinek nincs a játékához kötve a fizetése, azt nem nagyon érdekli, hogy jáccik-e vagy sem. A millióit úgyis megkapja. -
#4043 Alex azt nyilatkozta Capelloval kapcsolatban ,hogy amíg győzelemre vezeti a csapatot addig nem kell magyarázkodnia ha kihagyja őt
kiváncsi lettem volna más sztárocska hogy nyilatkozott volna
-
#4042 a Corriera della Sera 7-est!!! adott Zlatannak -
#4041 Pagliuccat is leigaziolhattuk volna, veszett jó kapus