44078
-
#4120 pontosan -
#4119 Bocs hogy beleszólok, de szerintem jobban jártok Zlatannal és Trezegue-vel, mert amikor Del Pierot láttam játszani, nem volt valami meggyőző, vagy csak én láttam midig pont rosszabb formában? :) -
#4118 Ha Capello mester Del Piero-t vissza rakná a közép pályára az is egy megoldás lenne. Vagy ha 4-3-3-mal kezdene és későb lehozná a legrosszabb teljesítményt nyújtó csatárt!
-
#4117 jaja ibra onzo -
#4116 ja, csak attól függ hol buktatják
mindegy nem ez a lényeg,hanem az h Ibra akármilyen helyzetben van csak a cselt erőlteti,nagyon ritkán passzol,jó nem mindig lehet passzolni,de a multkori meccsen is volt egy nagy helyzete,de ha lepasszolja treznek akkor még nagyobb lett volna,erre ő inkább megáll a labdával és farkasszemet néz a védővel,közben meg vissza érnek 3-an,szal a csapatjátékot gyakorolnia kéne -
#4115 akkor 11-es P -
#4114 ejj,milyen védők ezek? olaszországban még a legkisebb csapatnak sem tudna szerintem ilyen gólt lőni, ha 2-n tuljut a 3. tutira felrugja -
#4113 akkor ne a nagyképű hanem a "nagyon nagy önbizalma van" jelzőt használjuk
gyönyörű volt ez a gól az tény hogy ezt az Den haag ellen meg tudja csinálni viszont Itáliában egész biztosan nem
mondjuk ezt a gólt csak ő tudja így megcsinálni és ehhez is kell egy nagy "pofa":) -
#4112 ja,vagy zalatyetát :(
végülis,igaz, a szurkolok ugyis tüntetni fognak ha nem játszik Del Piero
és ha ezt nem akrja cAp akkor kénytelen lesz berakni Delpi-t,és ha már játszik akkor be tudja ő bizonyítani,amit be kell -
#4111 én nem
szerintem megint az év gólját lövi idén
-
#4110 befogja bizonyítani Alex hogy a legnagyobb hiba amit elkövet Capello ha nem játszatja
a szurkolók megutálják Capellot,Zlatan és Trez mégtöbbet fog veszekedni a pályán és Alex szép lassan visszacsordogál a kezdőbe
előszőr 15 majd 30 perc aztán kezdő lesz
ehhez lehet hogy kell 10-15 meccs de ha Ale megkapja a bizalmat bizonyítani fog
tényleg nehéz dolga van Capellonak hiszen ha Trez nem sérült simán benne van 20 gól míg Alex és Zlatan lábában is van minimum 15-15
ezenkivűl még ott van Mutu is akiben ég a bizonyítási vágy
nem védeni akarom Capellot hiszen engem is idegesít...sztem ha neadjisten Zlatan eltiltott vagy sérült lenne akkor is inkább beküldené a szertárost Zlatan mezben -
#4109 de figyelj,akkor mond meg h hogyan jusson be Del Piero a kezdőbe? igaz h csak 1 meccsen vagyunk túl,de Ibrahimovic állandóan kezdőben van , lesz, és valószínüleg Trez lesz a 2. csatár. De ez azért van mert Kapello az edző,nem nagyképű,csak favorizálja a kis kedvencét. -
#4108 sztem csak Zlatan a nagyképű
és ebben egyvéleményen van mindenki sztem de azzal nem hogy azt kívánod neki hogy sérüljön le x hónapra -
#4107 az,de mégsincs mindenki ezen a véleményen -
#4106 szerintem ez annyira szembetűnő -
#4105 nem baj,örülök h egy véleményen vagyunk :D -
#4104 azon átsiklottam:) -
#4103 ja,szerinted miért írtam aszinte szót?:D pont ezért -
#4102 kivétel Ibra és Capello -
#4101 Hát igen:P -
#4100 jajj dehogy, az a titka a mi csapatunknak hogy szinte senkinek nincs akkor arca mint a reálban mindenkinek,ez a fontos -
#4099 Király!
Kösz a fordítást :)
Csak ne legyünk Real :(
Tele összejátszani nem tudó 'sztárokkal' -
Rudee #4098 Ha megy akkor télen, mikor jön hozzánk Cicinho. -
#4097 Ez most mit is jelent? :)
Salgado lehet jön a Juveba? Jó lenne. -
#4096 hátér méretűben nem tudsz ilyen képet,nagyon király -
#4095 a 2. pazar, imádom ezt a focistát,nem véletlen a kedvencem -
#4094 Real Madrid's Salgado reveals Juventus contact
tribalfootball.com - September 2, 2005
Real Madrid right-back Michel Salgado has confirmed Juventus made an approach about a move to Italy this week.
Message Alert!
Salgado was being offered to Juve on-loan by Real after they had secured an agreement with Sao Paulo for Cicinho, who will arrive in Madrid in December.
"I received a telephone call from Juventus representatives," revealed Salgado. "After which Real Madrid proposed a loan agreement."
But nothing came of the deal as Sao Paulo insisted on Cicinho staying until the Brazilian championship concludes in December. -
#4093 ez a füldbedöngöli kicsit tájszólásos volt:D
földbedöngöli -
#4092 Még mindig jönnek a képek az edzőtáborról:D Alex éppen füldbedöngöli Gattusot:DDD
-
#4091 én is ezt gondolom -
#4090 Hát Alex szíve sztem a Juveban van, és itt is fog maradni akármilyen körülmények lesznek . LSD: nem játszotják.
-
#4089 nem kell ettől félni nem komoly az ajánlat és Alex sem menne oda -
#4088 menejn a Villarrealba :D -
#4087 hát ne ilyenbe adják el de mindenféleképpen játéklehetőséget nyujtó klubba kell mennie mert be kell bizonyítania h nagy tehetség ő még,és a juvéban ezt nehéz igazolnia ha nem játszik -
DePreSsZYo #4086 osztom -
#4085 áhh ha eladják ne már ilyen gány klubba:SSS -
#4084 Man City asked Juventus for Del Piero
tribalfootball.com - September 1, 2005
Manchester City made an approach to Juventus for striker Alessandro del Piero this week.
Turin media reports state City made an official enquiry after the Italy international, whose future at Juve has been the centre of much debate this summer.
City wanted to take Del Piero on-loan this season, but Juve insisted on the Premiership club taking on 100 per cent of his wages, which quickly cooled their interest.
-
#4083 Milánóban találkoztak -
R9 #4082 ezt nem vágom -
#4081 Állítólag a G3( Moggi,Bettega és Giraudo) Milánóban van Cassano és Mancini menedzsereivel