44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    pontosan
  • DJ Bee18
    Bocs hogy beleszólok, de szerintem jobban jártok Zlatannal és Trezegue-vel, mert amikor Del Pierot láttam játszani, nem volt valami meggyőző, vagy csak én láttam midig pont rosszabb formában? :)
  • Hegeace
    Ha Capello mester Del Piero-t vissza rakná a közép pályára az is egy megoldás lenne. Vagy ha 4-3-3-mal kezdene és későb lehozná a legrosszabb teljesítményt nyújtó csatárt!

• DONGUBA
    jaja ibra onzo
  • gercse
    ja, csak attól függ hol buktatják
    mindegy nem ez a lényeg,hanem az h Ibra akármilyen helyzetben van csak a cselt erőlteti,nagyon ritkán passzol,jó nem mindig lehet passzolni,de a multkori meccsen is volt egy nagy helyzete,de ha lepasszolja treznek akkor még nagyobb lett volna,erre ő inkább megáll a labdával és farkasszemet néz a védővel,közben meg vissza érnek 3-an,szal a csapatjátékot gyakorolnia kéne
  • Breki33
    akkor 11-es P
  • gercse
    ejj,milyen védők ezek? olaszországban még a legkisebb csapatnak sem tudna szerintem ilyen gólt lőni, ha 2-n tuljut a 3. tutira felrugja
  • 9csöves9
    akkor ne a nagyképű hanem a "nagyon nagy önbizalma van" jelzőt használjuk

gyönyörű volt ez a gól az tény hogy ezt az Den haag ellen meg tudja csinálni viszont Itáliában egész biztosan nem

mondjuk ezt a gólt csak ő tudja így megcsinálni és ehhez is kell egy nagy "pofa":)
  • gercse
    ja,vagy zalatyetát :(
    végülis,igaz, a szurkolok ugyis tüntetni fognak ha nem játszik Del Piero
    és ha ezt nem akrja cAp akkor kénytelen lesz berakni Delpi-t,és ha már játszik akkor be tudja ő bizonyítani,amit be kell
  • Breki33
    én nem

szerintem megint az év gólját lövi idén

• 9csöves9
    befogja bizonyítani Alex hogy a legnagyobb hiba amit elkövet Capello ha nem játszatja

a szurkolók megutálják Capellot,Zlatan és Trez mégtöbbet fog veszekedni a pályán és Alex szép lassan visszacsordogál a kezdőbe

előszőr 15 majd 30 perc aztán kezdő lesz

ehhez lehet hogy kell 10-15 meccs de ha Ale megkapja a bizalmat bizonyítani fog

tényleg nehéz dolga van Capellonak hiszen ha Trez nem sérült simán benne van 20 gól míg Alex és Zlatan lábában is van minimum 15-15

ezenkivűl még ott van Mutu is akiben ég a bizonyítási vágy

nem védeni akarom Capellot hiszen engem is idegesít...sztem ha neadjisten Zlatan eltiltott vagy sérült lenne akkor is inkább beküldené a szertárost Zlatan mezben
  • gercse
    de figyelj,akkor mond meg h hogyan jusson be Del Piero a kezdőbe? igaz h csak 1 meccsen vagyunk túl,de Ibrahimovic állandóan kezdőben van , lesz, és valószínüleg Trez lesz a 2. csatár. De ez azért van mert Kapello az edző,nem nagyképű,csak favorizálja a kis kedvencét.
  • 9csöves9
    sztem csak Zlatan a nagyképű

és ebben egyvéleményen van mindenki sztem de azzal nem hogy azt kívánod neki hogy sérüljön le x hónapra
  • gercse
    az,de mégsincs mindenki ezen a véleményen
  • BADE
    szerintem ez annyira szembetűnő
  • gercse
    nem baj,örülök h egy véleményen vagyunk :D
  • BADE
    azon átsiklottam:)
  • gercse
    ja,szerinted miért írtam aszinte szót?:D pont ezért
  • BADE
    kivétel Ibra és Capello
  • Kaplan
    Hát igen:P
  • gercse
    jajj dehogy, az a titka a mi csapatunknak hogy szinte senkinek nincs akkor arca mint a reálban mindenkinek,ez a fontos
  • Kaplan
    Király!
    Kösz a fordítást :)
    Csak ne legyünk Real :(
    Tele összejátszani nem tudó 'sztárokkal'
  • Rudee
    Ha megy akkor télen, mikor jön hozzánk Cicinho.
  • Kaplan
    Ez most mit is jelent? :)
    Salgado lehet jön a Juveba? Jó lenne.
  • gercse
    hátér méretűben nem tudsz ilyen képet,nagyon király
  • gercse
    a 2. pazar, imádom ezt a focistát,nem véletlen a kedvencem
  • Sheva
    Real Madrid's Salgado reveals Juventus contact
    tribalfootball.com - September 2, 2005

Real Madrid right-back Michel Salgado has confirmed Juventus made an approach about a move to Italy this week.

Message Alert!
    Salgado was being offered to Juve on-loan by Real after they had secured an agreement with Sao Paulo for Cicinho, who will arrive in Madrid in December.

"I received a telephone call from Juventus representatives," revealed Salgado. "After which Real Madrid proposed a loan agreement."

But nothing came of the deal as Sao Paulo insisted on Cicinho staying until the Brazilian championship concludes in December.
  • 9csöves9
    ez a füldbedöngöli kicsit tájszólásos volt:D

földbedöngöli
  • 9csöves9
    Még mindig jönnek a képek az edzőtáborról:D Alex éppen füldbedöngöli Gattusot:DDD

• 9csöves9
    én is ezt gondolom
  • Kaplan
    Hát Alex szíve sztem a Juveban van, és itt is fog maradni akármilyen körülmények lesznek . LSD: nem játszotják.
  • 9csöves9
    nem kell ettől félni nem komoly az ajánlat és Alex sem menne oda
  • Sheva
    menejn a Villarrealba :D
  • gercse
    hát ne ilyenbe adják el de mindenféleképpen játéklehetőséget nyujtó klubba kell mennie mert be kell bizonyítania h nagy tehetség ő még,és a juvéban ezt nehéz igazolnia ha nem játszik
  • DePreSsZYo
    osztom
  • Kit--Kat
    áhh ha eladják ne már ilyen gány klubba:SSS
  • Sheva
    Man City asked Juventus for Del Piero
    tribalfootball.com - September 1, 2005

Manchester City made an approach to Juventus for striker Alessandro del Piero this week.
    Turin media reports state City made an official enquiry after the Italy international, whose future at Juve has been the centre of much debate this summer.

City wanted to take Del Piero on-loan this season, but Juve insisted on the Premiership club taking on 100 per cent of his wages, which quickly cooled their interest.

• 9csöves9
    Milánóban találkoztak
  • R9
    ezt nem vágom
  • 9csöves9
    Állítólag a G3( Moggi,Bettega és Giraudo) Milánóban van Cassano és Mancini menedzsereivel