44078

ibogldrc.jpg

• BADE
    játszhatna egyszer!
  • Breki33
    Gladstone-val mi van?
  • 9csöves9
    "meg egy picit szépíthetne a játékunkon"

most van baj vagy nincs? :)
  • Barni
    nekem speciel nincs baj a játékunk szépségével, csak a sok eladott labda néha bosszantó
  • Breki33
    erre mondanék valamit de nem mondom

babonából

ha valaki visszanézi a gólokat úgyis rájön
  • Breki33
    előtte meg eltiltották két mecsre azon a VB-n

És egy játékos formáját a klubjában éri el.
  • 9csöves9
    ha látványosságot akarsz látni akkor menjél cirkuszba

egyébként csak észre kell venni a szépséget a játékunkban
  • R9
    akkor úgy mondom hogy a pecsét a teljsítményére a 98-as döntő 2 gólja? :)
  • Barni
    meg egy picit szépíthetne a játékunkon :)
  • gercse
    tőlem is, jó edző, csak adhatna legalább idén kicsit több lehetőséget Del Pieronak
  • 9csöves9
    felmerült Capello szersződés hosszabítása 2009-ig

tőlem maradhat
  • 9csöves9
    én úgy tudom hogy ez nem így volt:)

aszem a Notthingem Forest ellen játszottunk Angliában, és ott tetszett meg a csapatnak ez az összeállítás,ami előszőr csak vendégmez volt, de később annyira tetszett az embereknek,hogy ez lett az első számú:)

bár lehet én is rosszul ismerem a mesét
  • gercse
    akkor nem értette és ez volt raktáron nemtom, én is csak ugy halottam valakitől,asszem kommentátor mondta valamikor valamelyi kmeccen
  • Kit--Kat
    Hogy lehet a rózsaszínt félreérteni zebracsíkosra?:DD
  • gercse
    én ugy tudttam h rozsaszín mezt akartak rendelni, de nem értette rendesen az angol hapsi mit akarnak, és küldött egy zebracsíkosat félreértésből, és maradt ez.:D
  • Kit--Kat
    Folytatván 1 tag kiutazott angolba, és ott 1 noname 1üttesen látott zebracsíkos mezt, és onnan mentette ezt át a Juvénak amikor hazajött.
  • Breki33
    A Juventus születése nem volt egyszerű dolog. 1897-re nyúlik vissza a történet, amikor egy játékos maga köré gyűjtött egy sereg torinói fiatalt, akik akkor éppen nem igazán tudtak mit kezdeni magukkal. Ezek a srácok elhatározták, hogy ha már így összejöttek, akkor alapítanak egy sportklubot a futball égisze alatt. Bár a sport igazi őshazája Nagy-Britannia, Európában sem telt sok időbe, hogy teret hódítson magának ez a labdajáték. Így kezdődött a Juventus FC története - megalapították unalomból és poénból. A klub első elnöke Enrico Canfari volt, az ő idején csupán a helyi csapatok ellen játszogattak mérkőzéseket. Az eredmény: 1905-ben a Juventus megnyerte első olasz címét egy szenzációs bajnokság után, ami három csapat között zajlott. Ebből ugye egy értelemszerűen a Juve, a két rivális pedig a Genoa és a Milan volt. A Juventus első otthona a D'Armi Square volt, ezt a mai napig használják.

• Breki33
    Dehogy

Első bajnoki címét is a Juvéval nyerte. Az egyetlen dolog, amit egy focista akarhat, az a győzelem, a kupák és érmek. A Juventus pedig a világ egyik legjobb klubcsapata, és Európa legjobb játékosait tudhatja magáénak. Zizu egy riport alkalmával a következőket mondta klubcsapatáról: "Boldog vagyok, hogy a Juventusnál játszhatok, és szeretnék is maradni még sokáig. Csodálatos élmény és kihívás is egyben. Olykor nem valami könnyű, de az én döntésem volt."

Zidane és Deschamps voltak az elsõ de gondolom nem utolsó légiósok akik Juve játékosként lettek világbajnokok. Juventus játékosa Juventus (1996–2001) és itt lett igazi sztár.

2000-es Európa-bajnokságon már nem villogott annyira, ami persze csak relatíve értendő, mert a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Év játékosa díját is elnyerte, a sokak által megjósolt újabb Aranylabdát azonban nem kapta meg.
  • R9
    inkább a Francia válogatottban
  • Breki33
    Zidane is itt lett sztár.
  • gercse
    úgyis megváltozik majd, sokszor elfelejt alázattal játszani,de a társai szerintem egyre nagyobb hatással lesznek rá
  • Breki33
    pl Platini? :-)

nem
  • Kit--Kat
    ki játszott 1. idényében ennyit?:P Így nincs értelme összehasonlítani.
    Nem hallottad, a meccs elején idézett a kommentátor, a csapattársai bírálataiból.
  • Breki33
    mit?

hol idéztél?

ki lőtt első idényében többet?
  • Kit--Kat
    Jó ezen kár vitatkotni úgyis mindíg ugyan oda jutunk, hogy ő játszot 1 folytában elől, szal kézen fekvő volt, hogy sok gólt kell lőnie, de annyira mégse volt ahhoz képest sok.
    Én is idéztem, ezt a csapattársai mondták róla.
  • Breki33
    Az olasz bajnokságba áttálni senkinek sem volt zökkenőmentes Détáritól kezdve Platinin át Matthausig.

Sok klasszis kezdeti idényét követtem figyelemmel szval biztató a kezdés.

Mondjuk a VB-n biztos ellene fogok drukkolni.
  • Breki33
    ezt nemtudom, honnan veszed idéztem mit mondtak róla

sztem a tavalyi idényben az újjoncok közül ő lötte a legtöbb golt

És jól tudjuk milyen gólokkal dönt el meccseket, milyen átadásai cselei vannak.

Szval világklasszis P
  • gercse
    az, világklasszis, csak meiner Meinung nach minden meccsen más formát nyújt, vagyis sokszor nem jön ki neki a lépés,de ha ezen tud változtatni, és minden meccsen a legjobbat mutatja akkor igazi világklasszis válhat belőle, mint a régi Del Piero :D
  • Kit--Kat
    MÉG nem világklasszis...
    Nem tette még le a névjegyét.
    Akárhonnan nézzók ehez kell még fejlődnie, ahogy a csapattársai is mondták, kevesebb önzőzés nagyobb tisztelet ellenfélnek, stb és akkor. Ők aztán tudják, sazl velük nem vitatkozhatsz.
  • Breki33
    ja de ok az vagyok

Zlatan meg lehet egyeseknek úgyszimpi de kétségtelenül világklasszis és egyéniség.
  • Breki33
    ez nem így van

én akkor dicsértem mikor jól játszott
    és kezdő idényükben nem sokan játszottak gólerősebben ennyi

ezen nemtom mi a félreérthető
  • gercse
    :DD
    amugy tényleg félreérthető vagy néha, vagyis azt mondanám, h akkor is fényezed Ibrát amikor nincs jó formában, ami nem baj mert ráfér, csak ilyenkor ütközik a véleményünk a képességeiről, de utobbi időben jól játszott, megérdemli a dicséretet,kár h Materazzi ellen kellett játszania...
  • Breki33
    jólvan akkor félreérthető vagyok

és óvodás korom óta Zlatan bácsi a kedvencem, már akkor szóltam neki hogy ha a Juvéba megy az lesz a kedvenc csapatom P
  • Kit--Kat
    Ennek semmi köze ehhez...
    Ha akarod nyugodtan nézd meg miért kaptam, rögtön megadom a hozzászólás számát.
    Akkor is félreérthető vagy...
  • Breki33
    Ja biztos bennem van a hiba
    egyértelmű

Nemis értem miért nem én kapok felkiáltójelet P

Ha mondok vmit szeretném ha megértenéd, ha nem hiszed a te dolgod.
    Majd ha beleszeretek tudatom P
  • Kit--Kat
    Akkor meg mocskosul félreérthető vagy. Látod itt mindenki elvakult Zlatan fannak hitt.
  • Breki33
    Nem szokásom magyarázkodni.

Viszont nem szeretem ha valaki kétségbe vonja a szavaim !!!

Ha valakit szeretek be szoktam vallani.
  • Kit--Kat
    Sry de elég hihetetlennek tűnik ez a magyarázkodás. Nekem semmi bajom vele, ha ennyire szereted.
  • NiGhTM4R3
    Nem csodálnám ha Del Pieronál betelne a pohár, mert amit Capello művel vele az sem semmi. Azért nem hiszem el h Del Pieronak ennyit kellene a kispadon ücsörögni, nem ezt érdemli. Nameg nem egy meccsen volt h a csatárok nem mutattak semmit, pl. Ibrahimovis is szenvedett a pályán mindenki várta h végre cserélje már le, Del Pierot el is küldte melegíteni azt mégsem állt be. Nem előszőr, pffff...
  • Kit--Kat
    De rotálhatna is Capello és lám lehetne két jó formába lévő előkészítőnk...