44078

ibogldrc.jpg

• gercse
    jah...akkor talán lőne gólt is, mert amikor már vezet a csapat és bejön akkor már nem tud,mert védekezik a csapat..
  • Kit--Kat
    kezdhetne már a bajnokságba is 1x DP
  • 9csöves9
    Sport 2

3 Chiellini
    4 Vieira
    6 Kovac
    7 Pessotto
    9 Ibrahimovic
    10 Del Piero
    11 Nedved
    12 Chimenti
    14 Balzaretti
    15 Criscito
    16 Camoranesi
    17 Trezeguet
    19 Zambrotta
    20 Blasi
    21 Thuram
    22 Bonnefoi
    24 Olivera
    25 Zalayeta
    28 Cannavaro
    32 Abbiati

Abbiati-Chiellini,Cannavaro,Thuram,Zambrotta-Nedved,Vieira,Blasi,Camo,-Trez,Zlatan
  • Etelkozi Vata
    Sztem Juve-Chelsea döntő lesz, mert azt mondtam!
  • Breki33
    Barcát kedvelem a legjobb Spanyol csapat

De ne kiabáljuk el

Milánban nem vagyok biztos, hogy továbbjut
  • Kit--Kat
    Na ez tetszetős sorsolás:)
  • Barni
    Juventus - Barcelona döntő lesz :)
  • Breki33
    nem naptári évben értve P
  • Rudee
    Idén biztos nem, mert jövőre lesznek a nyolcaddöntők.
  • Breki33
    Akkor idén nem játszunk margit néniék ellen :-)
  • Rudee
    Simán továbbmentek, 3-1 és 2-1.
  • BADE
    Elég jó a sorsolásunk!
    Iránya Bl győzelem,márcsak attól tartok,hogy hazai pályán nem tudjuk azt nyújtani mint pl. a Barca.Szerintem nem kétséges,hogy hazai pályán bárkit megverünk,de lehet nem akkora különbséggel,mint ők minket idegenben és akkor már ki is pottyantunk.
  • Barni
    3 kemény csapat biztos kiesik
    Chelsea - Barca
    Bayern - Milan
    Real - Arsenal
  • 9csöves9
    persze

ennél könnyebb ellenfél csak a Rangers lehetett volna
  • Barni
    na azért tovább kell jutnunk!!!
  • 9csöves9
    nah Werder! örülhetünk
  • Barni
    tenksz, akkor meglesem asszem
  • 9csöves9
    12:00 Labdarúgás
    UEFA Bajnokok Ligája (magyar kommentárral) - élő
    12:30 Labdarúgás
    UEFA Bajnokok Ligája (magyar kommentárral)
  • 9csöves9
    eddig mindig szokta mindjárt nézek műsort
  • Barni
    remélem :)
    EUROSPORT adja?
  • 9csöves9
    délben lesz azthiszem

Rangerst fogjuk kapni
  • Barni
    hánykor lesz ma a bl sorsolás?
  • gercse
    ja egy újregtől nem is vártam többet...
  • gercse
    mit ug.tsz? hm?
    sztem eltévedtél...
  • Breki33
    Felmentették a Juve orvosát a doppingperben
    2005. december 14., szerda, 17:46

A torinói bíróság másodfokon felmentette a doppingszerekkel való visszaéléssel vádolt Riccardo Agricolát, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőorvosát, és megerősítette Antonio Giraudo klubmenedzser elsőfokú felmentő ítéletét.

Az ügyészség nem kommentálta az ítéletet

Agricolára az ügyészség 3 év két hónap, Giraudóra két év felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte, mert bizonyítottnak látta, hogy a vádlottak 1994 júliusa és 1998 szeptembere között rendszeresen tiltott teljesítményfokozó szerrel - köztük EPO-val - látták el a játékosokat, hogy meggyorsítsák gyógyulásukat, és növeljék teherbírásukat.

Az említett időszakban a Zebrák három bajnoki címet, és egy Bajnokok Ligáját nyertek. Az elsőfokon eljáró testület csak Agricolát ítélte el, Giraudót nem találta bűnösnek. Másodfokon az orvost is felmentették. Az ügyészség nem kommentálta az ítéletet.

Buffon ismét megsérült

Alig épült fel hosszú sérüléséből, máris újabb balesetet szenvedett Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgócsapatának olasz válogatott kapusa.

A bajnokságban biztosan vezető torinóiak szóvivője szerint ezúttal a hálóőr lábujja sérült meg edzés közben. Az orvosi vizsgálatok alapján biztosnak tűnik, hogy Buffon idén már nem védhet, s várhatóan január 7-én, csapata Palermo elleni bajnokiján lesz először bevethető.

A Juventus mellett a válogatottban is első számú kapusként számításba vett Buffon a mostani szezonban eddig mindössze egyszer, a két héttel ezelőtti, Fiorentina elleni olasz kupa-mérkőzésen játszott, mivel augusztus 14-én, a milánói Berlusconi-kupán súlyos vállsérülést szenvedett, amely után műtét és hosszú kihagyás várt rá.

• bmffm856
    Olaszország: Buffon már megint megsérült

2005-12-14 12:09 Utolsó módosítás: 2005-12-14 16:53
    Újból megsérült Gianluigi Buffon, a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott hálóőre. A kiváló kapus a lábujján sérült meg a csapat mai edzésén.
    Buffon augusztusban egy Milan elleni felkészülési mérkőzésen vállsérülést szenvedett, és meg is kellett műteni. Két hete, a Fiorentina elleni kupameccsen tért vissza a Juve kapujába, de utólag elmondta, még nem érezte teljesen fittnek magát.

Mostani edzésen elszenvedett sérülése miatt a 27 esztendős portás nem léhet pályára csapata két utolsó idei bajnokiján a Lazio és a Siena ellen, a január 7-i Palermo elleni találkozóra azonban valószínűleg felépül. Buffon utoljára május 22-én védte bajnoki meccsen a Juventus kapuját.

A Juventus 14 győzelemmel és egy vereséggel, tízpontos előnnyel vezeti az olasz bajnokságot.
  • 9csöves9
    rendelted vagy kint vetted? ha rendelted tudnál pár szót mondani?(mennyi volt,honnan,hogyan...) köszi
  • BADE
    Ja sikerült szerencsére+vettem sálakat is
  • 9csöves9
    Bade! Nem emlékszem pontosan de te tudtál szerezni Drughis pulcsit?
  • 9csöves9
    Olasz lapértesülések szerint a Serie A két sztárgárdája, a Juventus és a Milan megegyezett arról, hogy a Zebráknál kölcsönben szereplő Christian Abbiati Torinóban marad.

A 28 éves, 191 centiméter magas, 91 kilogrammos Abbiati a nyáron Gianluigi Buffon vállsérülése után került a Juvéhoz, ahol eddig jól védett, ennek ellenére a már felépült Buffon mögött feltehetően januártól a kispadra kényszerül.

A beugró portással Fabio capello mesteren kívül az Öreg Hölgy vezetői is elégedettek, amit az is bizonyít, hogy a torinóiak elkezdték a tárgyalásokat a Milannal a portás végleges megszerzéséről.

A címvédő állítólag Jonathan Zebinát, a sérülései mellett gyengébb játéka miatt is kegyvesztetté vált francia jobbhátvédet is felajánlják Abbiatiért.

Ezzel együtt már a vezetők Abbiati új állomását is megtervezték, mert állítólag ha sikerül megvenni, akkor is azonnal kölcsönadnák a Palermonak, Andrea Barzagliért és Simone Baronéért cserébe.
  • 9csöves9
    Alex 182 gólja,nagyon jó minőségben!

http://www.juventusmania.net/juveman/Delpiero182.zip
  • 9csöves9
    nah grat a fiúknak ismét ellentmondást nem tűrően játszottunk 8) Trez egy állat,gólkirály lesz,sajnáltam a kapufánál :D

Pavel,Mutu és Vieira volt akik még kurva jól tolták,Pavel hogy a francba tud ennyit futni ,el sem hittem :D

ha Alex nem akkor áll be amikor már langyos volt a játék sztem biztos betalál

JUVE SIAMO NOI!
  • R9
    forza Palermo
  • gabber_saviola
    07/01/2006
    PALERMO - JUVENTUS
  • BADE
    szerintem,így a legjobb:)
    Mondjuk az Inter ellen lesz még egy kemény meccsünk idegenben.A többiek ellen már jhazai pályán játszunk
  • R9
  • Breki33
    Na 10 pontal megyünk.

Milan dobogón sincs :-)
  • gabber_saviola
    javítva :)
  • gergelyanevem
    ja:D hogy én ezt miért nem vettem észre:D
    mennyi is az annyi? mennyi kell még ahhoz hogy beérje Toni-t?
  • Kaplan
    Hiba a fejlécben! Nem Nedved 2 gólos hanem Trez