44078
-
#5809 én mikor irkáltam a lila fórumba ilyeneket? -
#5808 "mi is a bajnokira tartalékolunk, ahol reményeim szerint alaposan elpáholjuk a Juvét"
itt nem én ferdítek............ -
#5807 90' Lazio [1 - 1] Juventus
16' [1 - 0] T. Rocchi
24' P. Vieira sárga
25' S.E. Cribari sárga
26' [1 - 1] D. Trezeguet
42' P. Nedved sárga
49' L. Zauri sárga
52' M. Blasi sárga
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
-
#5806 ez így van...de minden fanatikus szurkoló ezt csinálja...:) szerintem ez normális...és ez egyébként inkább némi kis zrikálás...amire nem úgy kellett volna reagálni, ahogy nekemteték...:) -
#5805 nah jó, akkor csak simán lökted itt "magas lóról" a dumát meccs elött :) -
#5804 jólvanbakker...msot akkor elemzzünk ki engem és szívassunk orrba szájba..
valóban szeretem a ajuvét, de ezt már az elején elmondtam, hogy a Fio az első..tehát nem kéne ferdíteni a dolgokat... -
#5803 nana! azért nem mondatm azt, hogy lemossuk...azt mondatm esélyesek vagyunk, hogy megverjük...kis különbség...:)
és tébnyleg nem magyarázkodtamn, mert a juvénak tényleg mákja volt...mindemellett elismerem, hogy jobb csapat mint a Fio, de ez azon a meccsen nem látszott... -
#5802 pontosan
meg idejött milyen nagy Juves aztán egyszer csak elkezdte a firenzés szöveget nyomni. -
#5801 tényleg igaza van Brekinek, a meccs elött idejöttél hogy így meg úgy lemossuk a Juvét.....meccs után meg jött a magyarázkodás és a "mákjavoltajuvénak" :) -
#5800 mindegy...én befejeztem...aki makacs, és csökönyös, azzal nem érdemes vitázni, és még kevésbé, ha színvak, és fekete-fehérben látja a világot...és tényleg kérlek, hogy szállj le rólam...kezdem unni... -
#5799 mennyi helyzetünk van -
#5798 #5792
a többi megint magyarázkodás
kikaptatok ennyi -
#5797 de a csapattal kapcsolatban
ez nem lila topic hálisten -
#5796 amúgy Toni sosem lesz a tietek, és az előző meccs után nem magarázkodtam, hanme védtem az igazam, mert akárki akármit mond, az egy ordító nagy szrencse volt nektek...és nem ajátékotokkla érdemeltétek ki...de az már erégen volt...és kérlek ne buzerálj, mert én nem árottam neked semmit... -
#5795 jól van...egyáltalán szabad hozzászólnom a "legjobb olasz csapat" topikjához? bármit írok, lehordazs...kicsit irritáló kezd ám lenni... -
#5794 A Fiorentína sosem lesz nagycsapat jövőre úgyis széthordják.
Mienk Toni
És ha lehet ide ne ilyeneket irogassál ez a legjobb olasz csapat topicja -
#5793 ja mint a multkori igéreted is :-)
akkoris utólag magyarázkodtál -
#5792 majd meglátjuk:) -
#5791 duma
-
#5790 hát...idén ez sajnos igaz...de jövőre trónfosztás lesz...ezt mondatm már...:) méghozzá lila színű trónfosztó lesz...:) -
#5789 Ezaz
Nem sokáig vezettek
Jöhet a második -
#5788 :DDDDDDDDDDD -
#5787 -
#5786 Talán mert bajnokságot akar nyerni :-) -
#5785 Ti nem várjátok a meccset?? Remélem azért becseréli Don félidőkor Alexot. -
#5784 Sérült, 1 hónapot pihen. -
#5783 Alexet én is szívesen látnám a Franchiban...és végülis mért ne kövbethetné Di Livio és torricelli példáját? :) Forza Fio! -
#5782 én is sajnálom nagyon Alexet,de amíg jól megy a csapatnak addig a média és az olasz közvélemény sem fogja bírálni Capellot Del Piero mellőzése miatt.
nem tudja valaki mi van Emersonnal?sérült talán?mert nincs nevezve a meccsre -
#5781 Hát nekem is megszakadna, de azon mégjobban megszakad, ha látom, hogy jó formában van és csak kibekkelésre használják, meg arra, hogy a laza meccseken Trezeguet vagy Zlatan pihenhessen... -
#5780 én is tisztelem és sajnálom is nagyon DP-t, mert nem ezt érdemli
-
gergelyanevem #5779 én is azt szeretném, de egyértelműen látszik hogy Capello nem akarja játszatni...
és csupán azért sztem ,mert 31 éves... -
#5778 eljön ismét az ő ideje -
gergelyanevem #5777 csak nekem meg akkor szakad meg amikor nem játszik...:( -
#5776 nekem meg a szívem szakadna meg
és vagyunk így pár millióan -
#5775 nekem jó az olaszország is ^^ -
gergelyanevem #5774 ja és hozzáteszem, az lenne a legjobb ha nem olaszországban folytatná...:D
-
#5773 én tárt karokkal várnám a Renzo Barberában......hívom is Zamparinit -
#5772 az...sajnos
sztem jobb lenne neki ha elmenne... -
#5771 jahh de tök mind1, ha lő ha nem kimondhatjuk, hogy Don Fabionál ő csak Zalayeta helyére fér be. -
#5770 na igen
tény hogy jól tolja Zlatan,de ekkora előnnyel nem igaz hogy nem lehet rotálni