44078
-
gergelyanevem #5889 régebben néztem meg...ha jól tudom akkor 2 év a Padovában
amugy meg 4-5 évesen nehéz lett volna őt néznem... -
#5888 Padova -
#5887 a számoknak meg azért nem kapsz választ mert semmi értelme
itt nem a Zlatan-Alex párharcról van szó,csak te most Alex fölé próbálod ezekkel helyezni -
#5886 ha ott nem volna
nagy Delpiero drukkerek tudjátok egyáltalán hol játszott Del Piero a juve előtt?
most őszintén anélkül, hogy megnéznétek az interneten
amúgy második idényében a mutató
29 8
ha az arányokat nézzük.........PPPPPPPPP -
#5885 Alexnek ez a 12. idénye
első meccse 1993. szeptember 12 Foggia ellen 1-1
első idényében 11 bajnoki 5 gól -
#5884 de...én x-re tettem...:) -
gergelyanevem #5883 ok, ok
csak mindenki Ibrát istenítette tavaly, hogy első idényében mennyi gólt lőtt...
viszont ha Del Piero játszhatott volna annyit mint ő... -
#5882 én tudom
kérlek szépen 11 meccs 5 gól, Zlatan 32 meccs 16 gól,ha az arányokat nézzük szinte ugyanaz -
#5881 na hány meccsen? :-)
Érdekes vhogy gondoltam, hogy nem kapok válasznak számokat.
Istenítitek Del Piero-t de nem tudjátok aztse hányban kezdett nálunk? -
#5880 azt is írd bele hogy hány meccsen játszott Alex első idényében és mennyit Zlatan -
#5879 többet lőtt,de most nem Zlatant kell bántani
egyébkétn mégse nyomatja a sport1 így nem tudom a meccs után mondani hogy cserélni kellett volna:( -
#5878 jó kezdjük újra
Ibranak első idénye volt.
Del Piero-nak hányadik is?
Hányban jött ide?
Első idényében hány gólt rúgott?
Ibra idén hány gólpaszt adott?
-
gergelyanevem #5877 4.és Del Piero kevesebb idő alatt majdnem annyit lőtt mint ő[nem kötekedik, csak lehet h idén is így lenne...] -
#5876 az a fej ahogy Trez örül.. :) nagyon bírom az embert -
#5875 1. De van előnyünk
2. Azt a bajnokságot nem azzal a passzal nyertük meg
3. Ne sarkintsunk már nem így volt hogy elfogyott az előny mert Delpiri nem játszott aztán játszott és lett előny. :-)
4. Abban a bajnokságban Trez is termelt gólokat és Imbra első idényében többet rúgott mint eddig bárki. -
#5874 érdekes,hogy amikor rosszul állunk a meccsen,Capello beküldi Alexet 1-2 percre hátha megmenti a seggét,ha nem lenne ekkora előnyünk biztos kikezdték volna.De tavaly is ugyanez történt,Ibra-Trez játszott mindig,majd egyszercsak elfogyott az előny,kénytelen volt Alexet játszatni,aki(+Trez,mert valakinek be is kell fejelnie) a Milan elleni csodapasszával megnyerte nekünk a bajnokságot. -
#5873 ja biztos elfogultak :-))))
-
#5872 tudod mit
nézd meg a meccset....... -
#5871 Aham értem emiatt játszott szarul
Világos :-)
Az nem érdekes, hogy milyen gólpaszokat ad, de szerintetek sokat reklamál, biztos nemis játszik jól. P -
#5870 flém a Juve topikban :) -
#5869 énis gondoltam!:D -
#5868 Gazzetta mindig jó osztályzatot ad Ibrának -
#5867 mi az hogy a neve alapján??? a tudás alapján
idén alig játszik ahhoz képest mégis lövi a gólokat ha beteszik
ha Alex kezdett volna tegnap akkor is azt mondom hogy hozzák le 60-70. percben,ha az eredmény megkívánja és ha van olyan helyettes a padon aki tudja azt,vagy jobb teljesítményt nyújtani mint a másik -
#5866 Tegnap nem egy olyan eset volt,amikor Ibra nekikezdett cselezgetni,megállították(szerinte szabálytalanul,bíró szerint nem),erre ő elkezdett pampogni,ahelyett,hogy a 2 méterre lévő labdáért ment volna.Ilyen mentalitással nemis értem,hogy játszhat valaki,nemhogy a Juve-ban,de bárhol máshol is! -
#5865 Azért mert nemis láttad a meccset és anélkül hajtogatod ezt.
Szerintem itt nem én beszélek butaságokat. -
gergelyanevem #5864 mindegy kár vitázni,
Del Pieronak jót tenne ha játszana, de ha a juvéban nem játszhat(eleget) akkor el fog menni, sztem biztos. -
#5863 Elárulom nem játszott szarul.
Érdemes megnézni a Gazetta Dello Sport oldalát.
Deha ezt akarod látni úgyis ezt fogod.
Nagy játékos nem vitás, de a neve alapján legyen a kezdőben?
Ezt tese mondod komolyan. -
#5862 mondtam hogy nem láttam
miért lennék elfogult? azért mert azt mondom változtatni kéne már a 60-70 perc körül? ne beszélj már butaságokat
na és itt legyen vége! a Juventinok tartsanak össze,itt ne legyen felsőbbrendűség meg kioktatás -
#5861 Na ezis hülyeség -
#5860 Figyi látszik, hogy nem láttad a meccset úgy írsz.
Abszolút nem úgy játszottunk, hogy belenyugodnánk az egy pontba
Támadtunk és pont emiatt voltak a Lazio-nak tök veszélyes kontrái a végén.
Ha belövik egyiket és nyernek mit mondasz, hogy miért nem támadtunk jobban?
Nem kéne már ilyen elfogultnak lenni. -
forzajuve #5859 én csapaton belül Balsit utlálom. fújj fújjj fújjjj! de azért még igazi Juvés vagyok. Fújj Blasi fújjj! -
#5858 Az edzőnek rotálnia kell,főleg,ha ilyen nevek vannak a kispadon!(nem a mostani kispadra gondolok)
Minek vannak ők ott?Dísznek?Ha tudják,hogy majd max 10 percet kapnak legközelebb le sem fognak ülni oda.Alex helyében pedig tegnap nem léptem volna pályára,ő Nagy játékos,ahhoz,hogy csak perceket játszon.Ha valaki(tegnap ill. sok másik esetben Ibra) szarul játszik,felidőben vagy a 60.percben le kell cserélni,minek vár vele Capello?Most sokan azt mondják,hogy benne van a gól a játékában és DP-nek?(neki 2 is,a meccseit nézve)
Ha valami sűrgősen nem változik,Alex a következő idényt nem nálunk kezdi meg.Már így is a tavalyi és a mostani idényt végigszenvedi,közben meg formában van.(ki tudja mire lenne képes,ha a meccsek felét végigjátszaná)
Kellene egy staisztika,hogy tavaly hány perc alatt lőtte a góljait ill. most. -
#5857 miért kéne? mindig a győzelemre kell hajtani azért kéne
attól még hogy vezetünk 100 ezer ponttal akkor sem lehet belenyugodni egy 1-1-be és sokat nyom a latba ha bejön egy friss ember
még időben -
#5856 -
#5855 -
#5854 miért kéne?
Utcahosszal vezetünk bl ben csoportelsők vagyunk
Capello kicsit többet ért hozzá mint az itt ellenszenvből irogatók -
#5853 akkor is változtatni kell
nem tudom hogy szidtál e valakit. vannak oylan szurkolók akiknek nem tetszik egy-két játékos valami miatt. én nekem nincs bajom Zlatannal nem az ő hibája hogy Capello ennyire csökönyös -
#5852 Figyi Ibraval sem volt semmi gond
abszolút nem játszott roszabbul mint a többiek.
Igaz jobban sem.
Adott egy akkora paszt Treznek ő pedig kihagyta.
Van ilyen. Legközelebb belövi.
De ezek csak azt figyelik mikor irhatnak rosszat róla.
Én mikor szidtam így akármelyik Juve játékost? -
#5851 mert Thuram helyett nem lehetett volna behozni olyat aki tudott volna javítani az eredményen... -
gergelyanevem #5850 sztem most Ibrával meg Trezzel sem voltak gondok,más kérdés hogy be kellett volna lőni a helyzeteket, dehát ez van...,Thuram valóban nem teljesített valami nagyot, meg Blasi és Chiellini sem, Emerson kéne már
+ sztem jobb lett volna ha előbb frissít Cap, de ez az én véleményem