44078
-
#5929 szép karácsonyi ajándék lenne,ha minden így végződne:) -
#5928 Juve-Siena 2-0
Fiorentina-Palermo 0-1
Inter-Empoli 1-1
Livorno-Milan 1-1 -
#5927 térjünk vissza a topic témájához:
Szerdán Juve-Siena az év utolsó meccse
Ellenfeleké:
Fiorentina-Palermo
Inter-Empoli
Livorno-Milan -
#5926 ez most nem a Fioról szólt...hanem az itteni stílusodról...meg arról hogy kiskirálynak képzeled magad a topikban...de én most befejezem, mert aki csökönyös azzal nem érdemes vitatkozni... -
gergelyanevem #5925 3. a topik a népszerűségi listán.... -
#5924 mert nem akarok itt a lilákról beszélni?
énse járok másik topicba
és nemhiszem, hogy az Imbra-s dolognak sok köze ehhez... -
#5923 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
gergelyanevem #5922 Abba kéne hagyni a témát....(felőlem mehet, de sok értelmét nem látom)senki sem enged a 21-ből
-
#5921 nana az pedofilia P -
#5920 én szivattam zakit?
lol
-
#5919 na mindegy..szerintem ne elemzzük tovább Brekit...nem kenyerem másokról beszélgetni, még akkor sem, ha akármikor lelovashatja...:):) ezt majd én vele lerendezem...de attól még tartom, hogy a tapasztalat az, hogy itt annak kuss a neve, aki mást mer mondani...:( -
#5918 szerintem semmi gáz az itteni stílusával -
#5917 ok...én elhiszem...de akkor itt mért nem ezt az oladlát mutatja? mert én a világon semmit nem ártottam neki, éppúgy mint a többen itt, mégis mindenkit a porba döngöl... -
#5916 nézz be a Konamis topikba, kinyajja minden szaros 14-17 éves vérpistike seggét a peccseivel -
#5915 lehet hogy nem ilyen, de abból amit taopasztalok itt, ebben a fórumban ez esett le nekem...szerintem nem alaptalanul...ugyanakkor olvasom a kézis topikot is meg teljesen más, ezt is aláírom...de ez a topik egy nagy káosz... -
#5914 nem ilyen Breki mint ahogy Te per pillanat ismered ......
a másik meg az hogy Breki vs. Záké az egy kicsit régi sztori -
#5913 van egy mese a békakirályról...namost a jelenlegi helyzet szerint ezt átírhatjuk brekikirályra...nem tudom hogy mit képzelsz magadról, de attól hogfy te vagy a topiknyitó és házigazda, attól még el kéne fogadnod ha másnak más a véleménye...emlékszem arra, amikor valamelyik bl forduló után a bl topikban zakit szivattad, azért mert nem viselte el a hozzászólásokat, amelyek nem tetszettek neki...kérdem én...te nem ezt csinálod? ok hogy nem törlöd ki, de a sárga földig lealázol mindenkit aki nem a te teóriáddal ért egyet...és tudom, hopgy ez most olaj a tűzre, és hopgy engem is (ismét) le fogsz dorongolni azzal a hatalmas mellényeddel, de ez már kezd egy minidiktatúrára hasonlítani, ahol az embereknek azt kell mondani, amit a diktátor, jelen esetben a brekikirály diktál...olvasva az eddigieket, én mint olyan szurkoló, akinek Alex kisgyerekkori kedvence, abszolute egyet értek a többiekkel, és hangsúlyozom, ha nem hiszed olvasd el a szabályzatban, az hogy te vagy a házigazda és topiknyitó, a világon semmivel nem tesz téged többé mint a többieket...és szerintem nem nekik, hanem neked, király uram kéne elgondolkodnod a dolgokon...
ui: ha akarod töröld ki...nem érdekel...:) -
#5912 Jó hagyjuk ezt.... Érdekes, a juvefórumon is még a Zlatan imádók is azt mondták, hogy most lehozhatta volna Cap, nahh mind 1 szerintem felejtős... -
#5911 milyen 10 emberről beszélsz matekos???????? -
#5910 nem Zlatan a kedvencem ez csak a matekos mániája
csak nem vagyok elfogult vele szemben
Aki kiváncsi rá ki a kedvencem nézze meg Pes5-ben az adatlapomat elárulom meg fog lepődni :-)))) -
#5909 Hát háziogazda topicnyitó az kb semmivel se vagy több itt int akárki max annyi, hogy ha olyan kedved van kitörölheted a hozzászólásokat. Na és épp ez az, szerinted... A szerinted az kit érdekel ha 10 emberből 9 az ellenkezőjét mondja, te meg 1edül vagy az elméleteiddel? Ja bocs akkor te értessz a legjobban hozzá, ugye ez a magyarázat? -
#5908 mit kéne mutatnia? P -
#5907 Beszarok .
63 Komment, volt termés.
Nem tom mit kell veszekedni. Brekinek Zlatan a kedvence , mi meg csak annyit szeretnénk ha Zlatan szar formában van küldje fel DPt ami soha a büdös életbe nem fog megtenni Capello, néha elvétve 10-10 percekre talán.
Ez a szomorú -
#5906 ha te nem írsz engem nagybetűvel akkor nekem miért kéne? -
#5905 "csak a házigazda és topicnyitó"
és ez mutat valamit? -
#5904 Breki a nevem
-
#5903 1ként csak kérdezem, hogy van a világon még 1 csapat ahol a csapatkapitány a 80. percekbe jön be a pályára, ha 1általán becserélik????? -
#5902 csak a házigazda és topicnyitó
És te vagy az elfogult bevalottan........
És nemhiszem hogy egyedül maradtam volna.
Szerintem aki legjobban ért a dolgokhaz azis úgy látja mint én.
De matekozzál csak PPPPPPPPPPP -
#5901 hagyjuk inkább breki -
#5900 pontosan
-
#5899 nem kéne ez a gyenge duma csövi
a tehetetlen ember személyeskedik
És ezért csinálom mert utálom ha egyes emberek ilyen elfogultak.
Capello a világ egyik legjobb edzője, de ti azt hiszitek jobban értetek hozzá
-
#5898 van 3 világklasszis csatárunk,az a baj,hogy csak 2 játszik,mondjuk én már azzal is megelégednék,ha Alex a 60perctől pályáraléphetne! -
#5897 Háá na ki a elfogult, de vicces 1edül maradtál az elméleteiddel. Szerintem nézzük azt, hogy hány percet játszott tavaly Ibra és mennyit Del és osszuk el a góljaikkal, na kinek is lesz kissebb szám??? Ezt idényre is igaz...Ja és mieltt mondanád, olyan hű de sok gólpasszt sem adott. És könyörgöm azzal az 1 passzal mis vagy úgy oda, még jó, hogy addott 1et Traznek, az a dolga..
1ként kihagyott 2 ordító helyzetet. Ahogy DP megjött 1 kis színt vitt a támadójátékba Zalayetaval 1ütt, előb kellett volna cserélni.
Amúgy igen itt csakis te vagy az igazi Juve drukker mindenki aki nem osztja a véleményed már csak divat...
Én szeretem a Juve játékosokat, de mi vel csak DP van szivatva akt a leginkább szeretek, naná, hogy csak ő a téma nálam. Mind1 nem fogom itt bizonygatni neked ezeket, hisz ki vagy te itt???!! -
#5896 tess
-
#5895 13 -
#5894 hülyeség
1. nem én jöttem számokkal meg sarkitásokkal
2. Nem próbálom Delpiri fölé helyezni de nemis utálom elfogultan mint itt egyesek.
3. Ahelyett, hogy örülnétek hogy 3 világklasszis csatárunk van ilyen hülyeségeken vitázni
-
#5893 93-ban volt az első meccse,onnan számoltam,azt most nem számoltam ki,hogy ez a 92-93 idény vagy a 93-94 es volt-e -
#5892 Padova...
most nem tudom mit kell itt pattognod
az első idényről volt szó
ha meg azt nézzük Zlatan sztárként jött ide,Alex kis tehetségként
nem tudom minek ez amit most csinálsz,te is tudod meg én is,hogy Alex mit tudo,mit tudott és hogy ALEX=JUVE -
#5891 egyébként meg fölösleges feltenni bármilyen kérdést,egyébként sem attól lesz valaki nagy Juve drukker,mert mindenre tudja a választ -
#5890 biztos vagy abban a 12-ben? PPPPPPPPP
2005-2006-os idény van