44078
-
#6211 Juve idén olyan sorozatot produkál amit még olasz csapat soha.
Szval vmit csak jól csinál Capello
Aki nem szemellenzős látja
-
#6210 Én továbbra is azt mondom, hogy kit érdekel hogyan játszik ha a meccs végére időhúzásra állítják csak be?! Én soha nincs Rotálás, mozgatni kéne a játékosokat, ne csak 1 felállás legyen mind1 már úgyis csak ez lesz.
Időhúzásra meg kár érte 2milliárdot fizetni neki évente inkább tényleg menyjen el ekkora tudással ha nevetségesen de nem fér be, ahol megbecsülik. -
#6209 Nem tudjátok esetleg,hogy mi a címe annak a számnak,ami az Alex-es intro alatt megy a hivatalos honlapon? -
#6208 hát mingyá Juventus fan leszek :)
szvsz jó árban adod, sok sikert az eladásukhoz -
tgabesz #6207 Sziasztok,
Eladóak az alábbi Juventus mezek:
- 2001/2002- es Lotto (Fastweb) hazai bajnoki, XL- es, kiváló állapotban,
- 2002/2003- as Lotto (Fastweb) hazai bajnoki, XL- es, teljesen új, sohasem hordott.
Áruk 9900Ft/db.
A mezek mellé ajándékba adok egy 'Juventus - One Century Of Emotions' DVD- t, amely a csapat elmúlt 100 évének legjobb mérkőzéseit, játékosait, történelmét mutatja be. A DVD Mo.-n nem kapható! Érdeklődni e- mailben. [email protected]
-
#6206 Nah látom végra valaki érti mit mondok
"Természetesen így értettem, csak az előzőekben a csatársorról volt szó. Senki sem kihagyhatatlan, de Ibrahimovic fontos láncszem, ezt Capello is tudja, azért játszik szinte minden meccsen. Zlatan iszonyat sokat fejlődött taktikailag amióta a Juvéban van, és mentálisan is kezd felnőni a feladatokhoz. Trezeguet brutális helyzetkihasználási készsége és Ibrahimovic előkészítő tevékenysége együtt a kulcsa a Juve jó szereplésének, amellett, hogy a többi csapatrész is folyamatosan klasszis teljesítményt nyújt.
Mindezek ellenére én is úgy látom, hogy Del Pieronak, még ha nem is állandóan kezdőként, de többet kéne játszania a meccsenkénti 7-8 percnél."
"Juventus96 válasz | megnéz 2006.01.11 18:45:06 (38385)
teljesen egyetértek veled! (mindezeket úgy mondom, hogy Del Piero a kedvenc focistám, csak én már sikeresen levettem a szemellenzőt, nem úgy mint mások..)
Előzmény: Overtaker (38382)
zer000 válasz | megnéz 2006.01.11 16:31:40 (38375)
Igen, tobb lehetoseget erdemelne, de ez nem errol szol. Nem pirospacsira, vagy nepszerusegre osztogatjak a kezdo 11-ben valo szereplest. A juve most nagyon jo, bolond lenne megbontani Capello a Trez+Ibra parost.
Jackie_D válasz | megnéz 2006.01.11 22:29:03 (38402)
most nem azért, de szerintem alexnak jót tesz hogy állandóan csere.
mikor folyamatosan kezdett nem teljesített így."
-
#6205 hú örülök a csapat győzelmének, sajna nem láttam tegnap a meccset, Del Piero előtt le a kalappal!
Buffon hogy védett vagy nem volt sok védeni valója?
Gladstone hány percet kapott?
írjatok le mindent :) -
#6204 amikor Pavel átvette az aranylabdát,asszem mutattak vmit
sztem nem halnának bele -
#6203 Szerinted belefér a közvetítésbe, vagy a burzsoá Sport1 inkább reklámokkal töltki a helyét?! -
#6202 sztem nincs semmi komolyabb baja -
#6201 úgyis nyertek:DDD
Nedveddel mi van? -
#6200 nem érzek benne semmi hátsó szándékot:DD -
#6199 Forza Juve:DDD -
#6198 így van, a rekord felállításért -
#6197 Milyen díjjátadás? a Gólokért? -
#6196 ne temess inkább semmit
a következő meccsen mindenképp kezdő lesz mivel a meccs elött lesz neki egy díjátadás gondolom nem ülteti le a padra Cap... -
#6195 HA ezekután se lesz stabil kezdő, boccs kezdő a köv. meccsen DP én tényleg eltemetem a pályafutását a Juvéban. Csak a VB-re jusson ki. -
gergelyanevem #6194 aki rossz formában(vagy nem annyira jóban) van, annak a helyére kéne betenni...
de ha ez így sem lenne jó, akkor legalább cserélné be a második félidőre, vagy a 60. perc körül...
tény: Capello hozta Ibrát...neki kell játszani, ha tetszik ha nem -
Etelkozi Vata #6193 Én meg Ibrahimovics helyére. De amúgy nem. -
Monoton #6192 én ibrahimovics helyére tenném be! -
Etelkozi Vata #6191 Nézd, ha így játszik,, akkor ahogy te fogalmaztál, Ő is kell a csapatba.
egyszerű, valakit ki kell hagyni, mert pont ennek a három játékosnak a helyén tud játszani, vagy egy olyan poszton, ami a juvéban most jelenleg nincs, tehát támadó középső középpályásként.
rotáció, hol ő kezd, hol más -
#6190 nem arról van szó hogy számüzzünk vkit hogy legyen helye Alenak
csak ha vkinek nem megy hozza le időben és ne megalázó 5 perceket adjon Alexnak -
gergelyanevem #6189 a 3. indokot nem értem :/ -
NiGhTM4R3 #6188 Hmm..
Del Piero ezer éve nem volt kezdő (utóbbi meccseket kihagytam, de eddig nem volt kezdő) és most úgy látom h kezdő volt, hát igen megmutatta h mit tud.
Tényleg nagyszerű játékos, de ki helyett játszhatna??
Mutu-nak nagyon jól megy, Trezeguet gólgyáros, Ibrahim meg kell a csapatba:D
Nem tudom ki helyére tenném be kezdőnek..ha betenném. -
#6187 nagyon nagyhétvégén lesz egy ünnepség is a meccs elött -
#6186 Most olvastam el az eredményt a Fiorentina ellen
Csak gratulálni tudok! Úgy tűnik most nagyon jók vagyunk, ejj csak az a Milan elleni meccs anno. :( -
Monoton #6185 oksa! -
#6184 a juventus.com-on van egy intro róla -
#6183 nem mert nem vagyok perfekt angol és szakbarbár fordítást meg nem akarok P -
Monoton #6182 Aha és tömören hungaryul el tudod mondani? -
#6181 Juventus get through to Coppa Italia’s quarter-finals after beating Fiorentina and Del Piero becomes the King of goals. A reason to be satisfied for, as confirmed by Capello in the post-match interviews: “I’m satisfied. We played a very good match, the players all proved to be in a great condition. I’m happy for Del Piero, he has achieved this target with great merit”. He then wants to clarify about the Palermo match when Alex got into the match just a few minutes before the end: “I put him in because I knew he could make the difference, and in fact we came close to scoring the third goal”. -
Monoton #6180 NA hát épp ezaz mert sztem nem fog kapni!! -
#6179 ha kap játéklehetőséget,akkor tuti -
Monoton #6178 Szerintetek DP ott lesz a VB-n? -
#6177 -
#6176 ALÉ ALÉ ALÉ ALESSANDRO DEL PIERO ALÉ!
van itt egy isten és nem játszik...
kiváncsi lettem mi lett volna ha ma Ibra vagy Trez játszik Ale mellett
nagyszerű volt a csapat,mi lett volna ha fontosabbnak tartjuk a kupát :DD -
#6175 igazad van:) -
#6174 .........minden a tervek szerint halad,akkor a Palermoval az elődöntő :) -
#6173 természetesen a kupában -
#6172 Köv. meccs a Roma ellen,aztán ha minden a tervek szerint halad,akkor a Milannal elődöntő