44078
-
#6251 én olaszországban Adriánában vettem a gögrém -
#6250 az zsír, abban otthon vagyok........és hogy raktad tá a pohárra? -
#6249 photoshop+paint
-
#6248 ez nagyon szép, grat hogy csináltad (szeretnék én is Palermost magamnak) -
#6247 Karácsonyra terveztem és csináltattam Juve bögrét faternak és magamnak
itt a kép róla:
Juve bögre -
#6246 :-)
Forza Ibra :P
DP, Ibra és Trez menyi gót szerzett a mostani bajnokságban? -
#6245 hát sajnálom ilyen szempontból az sg haklis de a másik módszerrel megnézhetőek érdemes
és tod ki a mester P
-
#6244 nem látom a képeket Breki mester :) -
#6243 A hónap játékosa
sokak szerint a leguniverzálisabb focista ugye kezdetben középpálya aztán jött vmi Nedved majd Camo P -
#6242 hát SAgnol lett volna ha nem kényszerítik
finoman szólva
érdekes én látom
ird be pl ezt a böngésződbe
http://cache.gettyimages.com/comp/54192701.jpg?x=x&dasite=GettyImages&ef=2&ev=1&dareq=20714C37BCA25FB279FCC16DB79CE509781CF461BB6606AD
vagy így
klikk
Amúgy Gladsote a múltkor egy félidőt játszott
na majdnem P -
#6241 nekem nem jönnek be a képeid :(
nem tudjátok mik várhatóak téli igazolásnak?
ha egyáltalán sor kerül most erre a Juvénál.
azért egy új védő nem ártana... -
#6240 -
#6239 -
-
#6237 -
-
#6235 -
#6234 -
#6233 mindegy kivel jöttök DP-val vagy nélküle , úgy is nyertek....:) -
#6232 OK
FORZA JUVE -
#6231 természetesen a mostanit,de az állandóan játszó Del Piero kb 5 hónapot volt akkor sérült
én is elsősorban a csapat érdekeit tartom szem elött,és szerintem nem romlana egyáltalán ha többet játszana Alex
mindenesetre tényleg hagyjuk már ezt a vitát,mi sajnos innen nem tudunk Alex érdekében semmit sem tenni viszont tudunk együtt szorítani ennek a fantasztikus Juvenak a győzelmekért -
#6230 egy kérdés
Lippi utolsó itteni évének eredményét szeretnéd állandóan játszó Del Piero-val vagy amostanit ezekkel az eredményekkel? -
#6229 na mivel nem akrok tovább vitázni csak 1-2 dologgal kapcsolatban nyilatkozok
tény és való hogy jobban akar bizonyítani Alex,de ha leültetné pár meccsre a padra Zlatant akkor ő is többet akarna nyújtani,mint így hogy mgevan mondva hogy ő állandó kezdő akármit is csinál
nekem és még rengeteg Juve drukkernek egyet jelent a Juveval,még azoknak is akik látták az elöbb írott zseniket játszani
fejből nem tudom hogy melyikük mennyit játszott itt,mennyi gólt lőtt de az biztos hogy meg sem közelítik Alexet ilyen téren.élőben én sohasem láttam őket,viszont felvételről igen egyetértek hogy ők zseniálisak voltak -
#6228 hát egyesek itt bevallottan utálják Ibra-t én pedig pont ezért védem, mert szerintem kiakasztó ez a hozzáállás.
Tavaly ugyanugy védtem Mutu-t mikor mindenki cigányozta meg kábítószeresnek nevezte. Lám igazam lett.
Érdekes az akkori nagyhangúak akik szerint minek nekünk menjen a fenébe most eltűntek és nem képesek annyit írni bocs belátom tévedtem.
Szerintem kívülről könnyű kritizálni meg a kedvenc csapatba állítását követelni.
De csak jobban tudja a kispadon ülő világhírű edző aki többször több csapattal bizonyított mit miért csinál.
És míg a közönség megkapja a kiszolgálást, magyarul jönnek az eredmények nem érherti kritika. Természetesen minden Alex fan köztük énis szeretném, hogy Alex többet játszon, de ez a rinyálás már uncsi.
Zlatant lehet, de sztem Trezben idén mindig benne van a gól.
És Del Piero is sokkal jobban akar bizonyítani mint mikor Lippinél állandóan kezdő volt. Most csakazértis meg akarja mutatni és ezzel jót tesz a csapatnak.
És miazz hogy ne takaródzak folyton?
lol ezek a felszólítások
tegnap idéztem először onnan előtte sztem soha szval.........
Amúgyis minek takaródznák én már előttük ugyanezt mondtam.
Elhiszem, hogy neked DElpiero egyet jelent a JUveval, de én láttam előttem PLatini-t Boniek-et, Laudrup-ot, Baggio-t, Zidane-t játszani.
Talán pár év múlva majd megérted..........
Én nem DEl PIero ellen beszélek sőt.......
-
#6227 egyébként ha észrevetted ugyanazt írjuk mindketten -
#6226 kibeszélt itt utálatról?
én is úgy gondolom hogy a Trez-Zlatan páros fantasztikus,de ha nem vagy "szemmelenzős" akkor te is belátod hogy nem egy meccsen le lehetett volna hozni akár Trezt, akár Zlatant
Alex-Trez páros se lenne gyenge,remekül megértik egymást,2002 -ben Európa legjobb csatárkettőse voltak
és ne takarózz már egyfolytában az indexesekkel -
#6225 "Trezeguet brutális helyzetkihasználási készsége és Ibrahimovic előkészítő tevékenysége együtt a kulcsa a Juve jó szereplésének, amellett, hogy a többi csapatrész is folyamatosan klasszis teljesítményt nyújt."
"Mindezek ellenére én is úgy látom, hogy Del Pieronak, még ha nem is állandóan kezdőként, de többet kéne játszania a meccsenkénti 7-8 percnél."
Ezeket nem én írtam, de abszolút egyetértek vele.
Nem úgy kell nézni a dolgokat, hogy opsz ő a kedvenc focistám őt meg utálom.
A csapat a fontos
-
#6224 de most mond meg,szerinted azért megy jól a csapatnak,mert végig a Trez-Ibra páros játszik?mert ez egyáltalán nem így van
én továbbra sem azt mondom hogy minden meccsen Alex kezdjen,meghogy végigjátssza a meccseket -
#6223 ????????
te elolvasod amit írtál?
abszulút nem erről beszéltem -
#6222 Amúgy érdekesek az embere4k másik fórumokban meg Buffonról megy a vita játszon-e.
Egyesek szerint Abbiati maradjon ő meg a kispadon
lol -
#6221 szerinted nem igaz
Capello kicsit talán jobban ért hozzá
ne jelentsd már ki így -
#6220 hát ha továbbra sem játszik akkor elképzelhető,a vb-n nem lehet már formábalendülni,elötte kellenek a meccsek
egyébként a bayern így iratta alá a szerződést sagnollal,hogy megmondták neki nem játszik többet és ugrik neki a vb -
#6219 ez nem igaz hogy pont ettől vagyunk ilyen jók
attól hogy Alex nem 5 perceket hanem többet játszik attól egyáltalán nem romlana a teljesítményünk sőt
egy Inzaghit meg ne hasonlítsunk Alexhez -
#6218 avanti Juve:D -
#6217 mondom ez az Én véleményem -
#6216 Na mer? Ahányszor meghívta Lippi jó teljesítméynt nyújtott, meg itt is, meg a kedvenc focistája volt, akkor mér ne menne? -
#6215 DP szvsz már tuti hogy nem megy a VB-re :( -
#6214 Szerinted ez itt is fenn állna? MErt akkor körberöhöglek. Csak mert épp most is rotálás volt... Na mind1, akkor semmi.
Rem megkapja a kapitányi szalagot DP a VB-n. -
#6213 mint a Milánnál? PP
Inzaghi-t úgy rakja be állandóan rotál látszik is az eredmény
Meg kéne érteni, hogy pont emiatt vagyunk ilyen jók.
De ezt többen is leírták.
Én csak idéztem
-
#6212 És épp ezért rotálhatna nyugottan...