Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
RETI: 20’pt Fasano, 36’pt Gorini (aut.), 44’pt Ibrahimovic, 13’st Mutu, 24’st Zalayeta, 43’st Spagnoli (rig.)
JUVENTUS (primo tempo): Buffon, Pessotto, Thuram, Tudor, Zambrotta, Camoranesi, Blasi, Vieira, Olivera, Ibrahimovic, Trezeguet.
JUVENTUS (secondo tempo): Chimenti, Birindelli, Thuram, Cannavaro, Chiellini, Olivera, Blasi, Tacchinardi, Spagnoli, Zalayeta, Mutu.
Az a bizonyos Lorenzo Spagnoli aki belõtte a 11-est, egy Campioni címû, futballistáknak szervezett valóságsó nyertese, ahol az volt a nyeremény, hogy Juve-Milan-Inter hármasból az egyiknél csinálhatja a felkészülést. a klubok válaszottak közülük, így került ide Spagnoli. a másik két játékos: Fabio Boriello (Milan) és Cristian Arrieta (Inter)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"La Juve è questa. Abbiamo preso Kovac in difesa, Vieira e Giannichedda a centrocampo, Mutu in attacco. Siamo a posto, abbiamo centrato gli obiettivi e siamo competitivi"
a mai Pavia elleni meccsrõl
a meccs 6 kor lesz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Fabrizio Miccoli egy év Fiorentinában eltöltött idõszak után tért vissza ismét a Juventushoz, és máris magyarázkodni kényszerült a drukkereknek. A korábbi Perugia ász néhány héttel ezelõtt még úgy nyilatkozott, hogy tragédia lenne, ha vissza kellene térnie Torinóba.
"Én mindig a maximális tisztelettel viseltettem a klubom, és a mez iránt, amelyet éppen viseltem." - nyilatkozta a válogatott csatár. "Profi vagyok, mindig a száz százalékra törekszem, nem akarok itt csak egy lenni a sok játékos közül. A firenzei idõszakot lezártam és magam mögött hagytam, újra a Juventus létezik már csak számomra."
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Várom milyen teljesítményt nyújt a Csapatban.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Vieira is set to pair up with Brazil’s Emerson in what can be considered the best midfield duo around on the planet.
ugyanis én nem tudtam
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
egyébként a fehér mez az kapusmez
Amici di nessuno...

ha oda megy én örülök mivel csipom a Sevillát
rajta kívûl még Montero és Miccoli a tuti távozó
Tudor meg Tacsi is lehet elhagy minket 😞
Felhívnám a figyelmet a mezen látható névre 😄

Reti: 11’, 37’ e 39’ pt Ibrahimovic, 28’ pt Nedved, 32’pt Mutu, 10’st Zalayeta, 15’st Trezeguet
AC VOGHERA: Aliotta, Ramic, Finelli Orocini, Rottoli, Martignon, Massaro, Aquino, Pagano, Luison, Daddi. All. Giacomotti. A disposizione: Buscicchio, Bolletta, Ribaldi, Colombi, Merlo, Grossi, Marchesi, Perani, Di Gennaro, Bariani, Buonincontro, Picchi, Fagioli, Panucci, Moroni
JUVENTUS (1° tempo): Buffon, Pessotto, Tudor, Thuram, Zambrotta, Olivera, Giannichedda, Tacchinardi, Nedved, Mutu, Ibrahimovic.
JUVENTUS (2° tempo): Chimenti, Birindelli, Kovac, Cannavaro, Camoranesi, Spagnoli, Blasi, Nedved (30’st Olivera), Del Piero, Zalayeta, Trezeguet. All. Capello
ARBITRO: Davide Massa di Imperia
Örülök neki...
"It was just that I had the feeling I needed to grow and meet a new challenge, and I feel Juventus was the best challenge for me."
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Csíkosból van nekem 😛
Sárgára jönnek a kurva bogarak 😛
Fehér kira jöhet megveszem 😊
Piros is nagyon kira 😊
De hol a narancssárga? 😞
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Vieranak viszont örülök
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"