Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Egy hülyegyerek benyögte az átigazolások topikba, hogy Figo az Interhez ment, ez igaz?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
hát tegnap amikor elkezdtem akkor gyorsan jött kb délig aztán utána nem ment és ma reggel megint elkezdtem a maradékot
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a videot meg mindenkép szedd le azthittem sok régi gyönyörû Alex gólt láttam de hát még van rengeteg😊 volt olyan hogy a 16-os vonalán két védõ között dekázott hármat is utána úgy bombázott a hálóba😊
még csak az 5.-nél tart 45 perces, jó kis mozi lesz😊
a kezdõcsapathoz annyit hogy nem értem ha Emerson mellé hoztuk Vieirát akkorm iért nem játszatja õket együtt? egyébként Blasi magához képest jó volt
Trener: Roberto Mancini
Juventus: Chimenti, Pessotto, Tudor, Kovac, Zambrotta, Camoranesi, Vieira, Blasi, Del Piero, Mutu, Ibrahimovic (30' Zalayeta)
Trener: Fabio Capello
asszem már többször megnyerték ezt aztán bajnokságban semmit P
az Inter ellen egyébként jobbak voltunk, õk betömörültek és abból szereztek egy gólt, Vieiranak volt kapufája, Ale elügyetlenkedett egy ziccert, mondjuk sokat nem tudok a meccsrõl. a Milan ellen már nem voltunk olyan jók mint az Inter ellen 2-1es vereség lett a vége
mindkét meccsen az egyik legjobbunk Vieira volt és Mutu is kiemelkedett
Eros Ramazotti is énekel egy dalt😄
majd közzé teszem ha tudom használni 😄

http://thepiratebay.org/details.php?id=3293632
http://thepiratebay.org/details.php?id=3343988
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egyébként a Fenerbe ment Appiah
mondjuk én is jobban örültem volna ha Blasi megy el mint hogy Appiah...
de két csere elég két posztra
egyébként így már vissza is jött Vieira idén fizetendõ része, és akkor még ott van Miccoli,Tacch,Zalayeta,Montero esetleges eladása. no meg a székházból is pénzt csináltunk, 15 millio eurót kaptunk
olvastam hogy aki látta Vieirat a Pavia ellen azt mondta hogy nem volt egy db rossz pasza sem, igazi bástya volt középen, fejelt egy kapufát sokszor elõretört és volt egy fölé lövése is 8) alig várom már hogy lássam Pumával
ráadáusl Trez fél szezonig volt sérült és több gólt lõtt mint Cassano, ráadásul nem is szokott balhézni
várjuk meg milyen lesz idén Trez aztán ha megint sérülékeny akkor lehet hozni Casssano-t, akár ingyen is
Amúgy nagyon tetszik a ruha kollekció!
VÉGRE AZ OLASZ NEMZETI SZINEK A GATYÁN!! 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Alex,Zlatan,Trez,Mutu,Zala sztem elég
jövöre kéne Cassano
egyébként jó érzéssel tölt el, h a rohadt real már kb 2 éve meg akarja venni, mi meg most elsõre elhoztuk
Tényleg a világ 2 legjobb belsõ kp-sa! Remélem legalább úgy játszik majd mint a szarzenalba!Bivalyerõsek leszünk, jöhet bárki hazavágjuk
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Alex meg Pavel kimaradt sajna