Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
?

9csöves9
így van a padon meg senki sem tud formába lendülni

vajon visszatér e valaha Godot?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
de tavaly bizonyított nem? sztem jobb volt mint Ibra, de ha nem kap játéklehetõséget akkor nem derûl ki igazán a forma sem

gercse
nálam is bár inkább Trez
(egyszerûen nem kedvelem,észre vettem h mindenki egymásért játszik,de õ magáért)

Breki33
De mi inkább a múltját nézzük

Igazából nem tudjuk megállapítani milyen formában van.
Breki33
énis remélem, játszon úgy hogy ne lehessen kihagyni

Nálam Del Piero az egyik csatár és a másik váltogatva Trez és Imbra
Kaplan
Jó sokat filóztok a dolgon 😊
Én csak annyit mondok : Alex nagyon megérdemelné , hogy Capello játszassa...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
így van de akkor lehetõséget kell neki adni,és remélem h a köv mecsekktõl kezdve meg is kapja

Breki33
sajnos nem láthatunk bele a gondolkodásába, lehet szimplán nem jönnek ki egymással vmiért.

De kétlem Cassanoval könyebben kijönne, bár talán õ volt aki legjobban helyre tudta rakni...
9csöves9
télleg nem hülyeség az igaz

"nem attõl fél hogy kikerül, hanem hogyha most nem bizonyít nem lesz kezdõ."

"Deha állandóan attól kell félni, hogy kikerülsz a csapatból..."

és bajnokságra menõ tétmeccsen is játszottam 3 évog P

Breki33
Ez így van, de szerintem Del Piero is olyan, hogy akkor tud bizonyítani ha tartósan bizalmat kap.

Nem olyan tipus aki percekre beáll és egybõl gólt lõ.
Van ilyenre is példa persze.
Breki33
nem kell egyetértened, de attól még nem mondok hülyeséget P

nem egészen értem milyen ellentmondás

Focizáson azt értem, hogy rendes bajnokságban tétre menõ meccseken.

gercse
ez az ami hiányzik Capello fejébõl

Shotogan
Végigolvastam amiket írtatok,és sztem mindegyikõtöknek valamiben van igaza.
Azt szögezzük le,hogy Zlatan errõl a legkevésbé sem tehet,úgyhogy õt ne bántsuk.
Most Capello talán kivárásra játszik,õ egyértelmûen Cassanot akarja és ha jön Cassano akkor Alexet biztosan háttérbe szorítja (esetleg eladják).
Ha viszont nem jön Cassano,akkor muszáj lesz játszatnia Del Pierot is,hiszen Trez is biztosan összeszed egy sérülést (kisebbet,nagyobbat,ez benne van,nem azért mert pesszimista vagyok,hanem mert ilyen alkatú játékos) és akkor nem tudja majd csak Zalayeta helyettesíteni,Mutu-ra inkább szélsõként számít majd Capello,Miccoli pedig nem akkora játékos hogy helyettesítsen egy Trezeguet-t.

Tehát minden azon múlik,hogy megszerezzük-e Pán Pétert vagy nem.Mert az világos,hogy Zlatan és Trez nem tud együtt játszani.Pontosan ugyanez volt a 2004-es EB elõtt a hollandoknál a probléma: Van Nistelrooy és Kluivert nem bírt egy csatársorban játszani,az eredmény pedig ismert:Kluivert egy percet sem játszott az EB-n...

9csöves9
Még mindig nem értek egyet akármilyen szakirodalmakra hivatkozol és ráadásul ellent mondasz magadnak

"Deha állandóan attól kell félni, hogy kikerülsz a csapatból..."

Ja és én soha nem fociztam életembe egy másodpercet sem sõt még a focihoz sem értek

Egy valami egyértelmû: Capello bort iszik és vizet prédikál

Breki33
Persze a bizalmat DElpirinek is meg kéne kapnia
Breki33
Ezt most nem Zlatan védelmében mondtam, csak nem így zenél ahogy Csövi elmondta illetve gondolja.

Még Várhidi is óvatosan fogalmazott, hogy ugye ahhoz, hogy lássuk a dolgokat ott kéne lenni napi kapcsolatban.

Ezzel mégegyszer mondom nem Capello-t védem de a kijelentése logikus

Viszont nem bérelt helyet jelent hanem bizalmat, mint Nedved és Viera esetében.
Hisz egyik se játszott jól, de tudjuk, hogy fognak.....
Breki33
miért lenne hülyeség

dehogynincs, egy csomó játékos csak úgy tud bizonyítani ha tartósan kap bizalmat
nem attõl fél hogy kikerül, hanem hogyha most nem bizonyít nem lesz kezdõ.

Nemtudom másként mondani aki focizott érti mire gondolok.

Ezért (is) betliznek általában a kirakatcsapatok nagy az elvárás bizonyítani kell a sztároknak. És ez nem mindig sikerül akármilyen jó a játékos.

Ez pszihológia és egyáltalán nem hülyeség múltkor olvastam pont egy errõl vmi tanulmányt asszem egy holland sportpszihológustól.

Alibizáson meg azt értik hogy nem mer vállalkozni egyéni megoldásokra nem vállalkozik hanem biztosra játszik egybõl a legközelebbi társhoz passzol stb.

Ezáltal kevesebbet ront, de a csapat szempontjából haszontalanabb és a riporterek fél óra után veszik észre, hogy a pályán van.

Sok edzõ csinálta a vetésforgó elvet van aki a bajnokságban és a bl-ben is szinte más csapatott játszatott.

Bele is bukott.
Persze itt a módszerek között nem merev vonalak vannak, de nem lehet a játékos felett állandóan Damoklész kardja. Persze ha valakinek a formája alaposan visszaesik törvényszerû, hogy kikerül a kezdõbõl.

De nem egy meccs alapján.

Szval lehet hülyeségnek tartod de szerintem olvass utánna a szakirodalomban
9csöves9
Zlatant ne bántsuk nem az õ hibája!

Kit--Kat
Zlatan az öntelt nagy fejével, mit lát?? Bármit csinál mellett Alex csak "kiscsicska" szóval így még nagyobb lesz az arca.. Ez gyönyörû... Ki szokott mindíg szövegelni, ha nem a lábara megy 1 beívelé.....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
Már bocs de hülyeség amit mondasz

nincs ilyen hogy fél vki hogy kikerül, a profi futballban meg pláne és épp azért kezd el vki alibizni mert nármit csinál(alibizik) akkor is kezdõ lesz és megkapja a fizetését

és a csapatba kerülésért igenis meg kell harcolni mikor ilyen nevekkel játszik együtt! de úgy látszik Capellonál bérelt helyek vannak

Gercse: Alex kb fele annyi idõt töltött egész évben a pályán mint Zlatan mégis 17 gólt lõtt míg Zlatan 16-t

gercse
capello egy fasz
õ hozta zlatant ezért mindenáron játszatni is akarja,ha jo ha nem jo
ki se akarja probálni alexet
tavaly is 100x kevesebb idõt játszott Del Piero mégis majdnem annyi gólt lõtt mint zlatan(vagy nem?)és általában fontos gólokat lõtt szal...

Breki33
Ez nem így zenél

Nem Capello-t végve, hisz soxor én sem értem.

EGy játtékosnak meg kell adni a hosszú távú bizalmat nem kapkodni cserélgetni.
Sok példa volt rá, hogy egy játékos megkapva a bizalmat-esetleg más csapatban-szárnyalni kezdett.

Deha állandóan attól kell félni, hogy kikerülsz a csapatból nem fogsz jól játszani elkezdesz alibizni.

Nem a csapatba kerülésért kell megszakadni hanem az ottmaradásért.

Imbra fog még sokkal jobban játszani, mint ahogy Viera és Nedved is........

Trezt meg sokan el akarták küldeni, de látszik, jó egy trez a háznál.

9csöves9
Trez 10x jobban játszott mint Zlatan nem értem miért õt kellett volna lehozni

Capello meg ezekszerint félrebeszél mert tavaly egész végig hangoztatta hogy : "nincs bérelt hely" " az játszik aki a legjobb teljesítményt nyújtja"

Zlatan ebbõl a meccsbõl azt szûri le hogy akárhogy játszik kezdõ lesz és nem kell megszakadni a csapatba kerülésért amivel megszûnik az egészséges csata a csatárok között

Breki33
Ezzel egyetértek sok játékos akkor tud igazán jól játszani ha megkapja a bizalmat és nem kerül ki egy rossz meccs után a kezdõböl.

DE azt énse értem miért nem tudta behozni pl Trez helyett õt vagy miért nem kezdett.
Azért Capellonak köszönhetitek a scudettot

Kaplan
Igen amit Capello Zlatannak mondott én is olvastam... 😛
Én azért vártam Mutu-t és Alex-t , hogy becseréljék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
ráébresztik hogy hülyeség amit csinál Cap

senki sem tûrné ezt amit tavaly meg most csinált Alexxel

tavaly egy grimaszon kívû semmilyen gesztust nem csinált

mondjuk azt sem értem miért erõlteti a Trez-Zlatan kettõst amikor nem tudnak együtt játszani

rég láttam rajtuk kívûl Juve csatárokat veszekedni

"Nem számít, ha néha rosszul játszol, attól még neked mindig helyed lesz a csapatomban. Semmit sem kell bizonyítanod." tavaly mondta Capello Zlatannak

no comment

Kaplan
Hát jah, de mivan ha tényleg nem számít már rá ? 😞
Eléggé úgy tûnik, s ,hogyha Cassano is idejön.. ejjj... akkor vége Alex karrierjének itt sajnos 😞

Kit--Kat
mindíg a "legjobbformában" lévõ Zlatan játszik és kész....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
Örülök a gyõzelemnek hiszen negyedgõzzel játszva egy másodpercig sem forgott veszélyben a 3 pont kérdése

Capello nagyon felbaszta az agyam már a szurkolók is 5 percen át énekelték Alex nevét de fenthagyta a végig szenvedõ Zlatant

Ennyit arról hogy mindig a legjobb formában lévõ játszik

gercse
nekem is

Shotogan
Ezek szerint nem:

Roma boss Luciano Spalletti has made it clear that if Antonio Cassano ends up staying without renewing his contract, he risks of being left out of the team.
"There are still some days left before the end of the transfer market. If nobody asks us for him, and he won’t extend his stay with us,
I would have to consider him a player who's here just transitorily," said the Roma ’mister’ ahead of the match with Reggina.

Cassano’s contract expires in June 2006, and if he fails to extend his contract, he will leave for free at season’s end.

Spalletti is expected to put Cassano on the bench when Roma face Reggina this afternoon.

BADE
Capello kapja be és takarodjon!Ennyi a hozzáfûznivalóm a mai meccshez!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Rudee
Cassano múltkor írta alá az új szerzõdését.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Shotogan
ja,ha jól tudom azért mert azt mondta a Roma edzõje,hogy ha Cassano nem hosszabbít szerzõdést,akkor nem fog kezdeni a csapatban

Barni
nem játszott ma Cassano sem és Del Piero sem, remélem nincs összefüggés a két dolog között...

Avanti Italia!

Kaplan
Igen sajnos eléggé nagyon 22-s csapdája kezdd lenni a dolog 😞
Eggyre több a nagyon jó játékos de ezért áldozatot is kell hozni révén nem lehetünk 20-an a pályán 😊))(((((

Shotogan
Én õszintén szólva nem tudom elképzelni a Juvét Del Piero nélkül,igazából miatta kezdtem el szurkolni a Juvénak,õt nem látnám szívesen más mezben.de az sem lenne jó ha végig padozna a szezonban.viszont Cassanot nagyon szívesen látnám zebramezben!
akkor most mi lenne jó?

Breki33
Hátha tényleg nem számol vele...............
Kit--Kat
Azért tényleg jól lealázta Del Pierot a nagy mester, elküldte edzeni aztán leültette.....

Kaplan
eheeee... 😛

Breki33
ámen
Kaplan
hát megnyerjük a köv meccset tuti.
A Milan is hozni fogja.
Érzésem szerint a Roma ki fog kapni otthon és az Inter tuti x-el vagy kikap a Palermotól 😞

941-es hozzászólás <#wink>
amúgy empoli

Kit--Kat
Na jól leoltotta Várhidi Del Pierot kicsit csalódtam benne..

Kaplan
De az Inter is nyert méghozzá 3:0-ra... 😞
Köv. fordúlóban kivel játszunk?

Shotogan
a lényeg hogy megvan a gyõzelem,meg 2pontos elõny a Milannal szemben

Kaplan
Én is.
Elég gyatra a meccs!
Zlatant le kéne hozni , nem megy neki de erölteti a góllövést... 😞

Shotogan
nemtom ti hogy vagytok vele,de én behoztam volna Alexet.