44078
-
#12126 azta :O
ez komolyan teltház :P -
#12125 fu nézem Én is , mert felénk Amici a Napoli :P -
#12124 Király! Hú milyen hangulat! Kezdek izgulni! Kösz a linket! -
#12123 beszarok nekem meg mennem kell el otthonról :c -
#12122 lesz tv közvetítés!!!!
http://www.telecaprisport.it/
http://209.227.244.113/telecaprisport.asx -
#12121 van a rai-nak is valahol rádiója az nem elfogult -
#12120 lesz rádiós közvetítés, jobb mint a semmi, igaz hogy Napoli drukker a kommentátor
http://www.kisskissnapoli.it/
(itt a jobb alsó sarokban a barna rádióra kell menni) -
#12119 Chiellini-Legro páros lesz középen :| -
#12118 én is nagyon tartok,pláne annak fényében hogy mennyi hiányzónk van -
#12117 Nem tudom ti hogy vagytok vele de én tartok ettől a meccstől! A Napoli nagyon jó kis csapat. Jó lenne ha látnám valahol a meccset,de sztem igen kicsi az esélye. Apropó a hétfői meccsek azért vannak hőtfőn:) mert tv-s meccsek? -
#12116 Velem egyetemben. :( -
#12115 nah ennek énis örülnék, olyan rég láttam a csapatot játszani :( -
#12114 húúh nagy meccs lesz a mai!
80ezer nézőt várnak nápolyba
mutatja valamelyik tv adó, nem tudjátok?
mondjuk olyan aminek van online streamje... -
DJ BP #12113 Cannavaro sztem is -
#12112 -
#12111 és a többi: http://www.ggzidane.com/gallery/
:) -
#12110 -
#12109 sok a sérültünk,Nedved sem teljesen egészséges...én tartok nagyon a meccstől
14 Balzaretti
2 Birindelli
22 Belardi
9 Bojinov
1 Buffon
16 Camoranesi
3 Chiellini
29 De Ceglie
10 Del Piero
23 Guzman
30 Legrottaglie
15 Marchisio
12 Mirante
11 Nedved
20 Palladino
19 Paro
33 Urbano
25 Zalayeta
6 Zanetti
27 Zebina -
#12108 tegnap megnéztem a Roma-Fiorentinát,jó volt látni mutut
úgy viselkedett az egész meccsen mint egy hisztis cigánykurva,a második félidőben pedig labdába sem ért szinte -
#12107 Még szép, hogy meg se említette Zidane-t. Nevetséges lenne, ha ő kapná. Már az is vicc volt, hogy a VB legjobb játékosa díjat megkapta. Undorító. Undorító.
P.S.: Cannavaro megérdemelné. -
#12106 Egy esetleges győzelemmel feljönnénk a második helyre :) -
#12105 mindkét meccs döntetlen lett, igyse rossz:)) -
#12104 Genoa 0 - 1 Crotone
Rimini 0 - 0 Albinoleffe
Mindkettő félidőnél tart. Így maradthatna :o) -
#12103 végülis igen -
#12102 szép csak aktualizálni kéne -
#12101 Ezt egy haverom, Mike0013 csinálta. Ha fentről vki leveszi a bianconeri-juventus portal feliratot, nem is lenne rossz.
-
#12100 Gianluca Buffon :DDDD -
#12099 hápog -
#12098 ARSENAL: BUFFON LEHET LEHMANN UTÓDJA
Angol lapértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapatának vezetősége Gianluigi Buffont szeretné szerződtetni Jens Lehmann helyére, a német válogatott kapusának a szezon végén ugyanis lejár a szerződése a londoniaknál. A hírek szerint az Arsenal már idén nyáron megkörnyékezte a Juventus hálóőrét, a 28 éves világbajnok játékos azonban hű maradt a bundabotrányban elmarasztalt és másodosztályba száműzött torinóiakhoz, akiknél 2010-ig szól a szerződése. -
#12097 Platini Buffonnak adná az Aranylabdát
2006-11-02
Zinedine Zidane-nak bizonyára nem esett jól korábbi példaképe, Michel Platini nyilatkozata. A háromszoros aranylabdás francia sztár mindenképpen az olaszok kapusának, Gianluca Buffonnak adná az Aranylabdát. Máig az egyetlen Aranylabdás kapus az orosz Lev Jasin, aki 150-nél több 11-est hárított.
Michel Platini kedd este a helyszínen tekintette meg a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája rangadót. A találkozó után az élő legenda hosszasan beszélgetett az újságírókkal. Arra a kérdésre, hogy vajon ő kinek adná az idei Aranylabdát, Platini némiképp meglepő választ adott – tudatta a Samsungsport.
- Mivel a vb évében vagyunk, a szokások azt diktálják, hogy mindenképpen egy világbajnok, vagyis egy olasz kapja meg az Aranylabdát. Szerintem a csapatkapitány Cannavaro, a játékmester Pirlo vagy az évek óta fantasztikus formában védő Buffon joggal kaphatná meg e kitüntetést – mondta Platini, aki nem említette honfitársát, Zinedine Zidane-t.
Az UEFA elnöki posztjára pályázó Platini hozzátette: itt az ideje, hogy Lev Jasin után egy másik nagy kapus is megkapja ezt a díjat. Máig az egyetlen Aranylabdás kapus ő, aki az ötvenes-hatvanas években 150-nél több 11-est hárított. -
#12096 igen mert ott oldalon van nem fórumon
csak ideiglenes amíg egy juve-s rá nem ér másikat csinálni
nem szeretnék bérmunkát ide -
#12095 nekem is tetszik,nem túl bonyolult de jó
a juve.pl -en jobban mutat valahogy lehet hogy azzal a lekerekített résszel együtt kéne berakni -
#12094 jaja!! grat annak aki csinálta
(bár lehetne kicsit szélesebb hogy kitöltse a "keretet" :p) -
#12093 Jó lett a banner! -
#12092 Ja, sorry. Ennyire érdekel mostanság a Serie A.. -
#12091 ugyanezt gondolom én is -
#12090 "Jó tudom a Fio minuszban van, de attól még nem kellene elveszíteniük a meccseket."
Az elmúlt 5 meccsükből 4-et megnyertek, csak a Palermótól kaptak ki (épphogy)... -
#12089 A jövő évi igen, az idei viszont innen már tuti. Én megmondom őszintén sajnálom, hogy csökkentették a büntetést. Úgy lett volna vmi értelme (bár még onnan is sima lett volna) a bajnokságnak, így lejátszani is felesleges. -
DJ BP #12088 meglesz, hát már utolértétek :) -
#12087 Úgy érzem a feljutás zsebben van, a kérdés a bajnoki cím lesz.