Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Benfica-Miccoli: Yes!
8/31/2005 10:48:00 AM
Fabrizio Miccoli has joined Benfica today from Juventus.
The deal between the Portuguese and Italian champs will see the little man join Benfica on loan for a year, at the end of which Benfica will be able to gain full-ownership over Miccoli for an undisclosed fee.

“It’s true, we found a deal, and I will fly to Lisbon this morning to sign the deal. I am very happy,” said Miccoli before leaving for Portugal.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
szuper

bõvebb info?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Shotogan
Miccoli a Benfica-hoz szerzõdött

Breki33
Hát miért nem javasoltad?
Fabio Capello
Abbiatti jó kapus, de vannak nála jobbak is akiket leigazolhattunk volna!

9csöves9
hát jah, bõven van mirõl beszélniük😄

Breki33
Azért Peruzzi-val van pár közös élmény
9csöves9

9csöves9

9csöves9
és most is nevet 😊

9csöves9
engem nem addig érdekel a játék szépsége amíg bajnokok leszünk

najo egy kicsit érdekel de nem azért szerettem meg a Juvét mert a csatárok 8 ezer biciklicselt megcsinálnak a 16 oson belül aztán mellélõnek

Capelloval biztos nem lesz szép játékunk és ha idén nem nyerünk vmit akkor sztem repül

Breki33

Kit--Kat
csak 1 általános példa volt...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
én inkább azt mondanám,szerencsétek,hogy nem Capello az edzõtök,mert már nagyon elegem van belõle,bajnoki cím ide vagy oda!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Rudee
HA a válogatott miatt akarna jáccani, akkor tavaly is sírhatott volna.

9csöves9
sztem meg nektek szerencsétek hogy nem félgõzzel hanem negyedgõzzel játszottunk😄

McFrost
szerencsétek hogy nem erõlködtünk a 7végén, mert lett volna égés!😄DDDDDDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
rettegek a holnapi naptól, de egyben várom is

Kit--Kat
Nem lehet, hogy 1 szerûen játszani akar??? Tudom érdekes ez a hozzállás a Realban, de nem mindenki csak a pénzért akar játszani.... Na és akkor ottn van, hogy a válogatottság miatt i..

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
ha tudnád mit jelent Alexnek ez a mez és a foci akkor nem mondanál ilyet hogy pénzér ücsörög a kispadon

azért mert nem hisztizik nem azt jelenti hogy nem rossz neki az hogy nem játszhat

Rudee
Carvalho is tele van pénzzel, mégis sír hogy nem jáccatja Murinnyó. És miért? Mert nem elég neki a heti 60-80ezer font, a gyõzelmekért járó prémiumra fáj a foga.

Hát szerintem egy alex szintû játékos ne mennyen egy ilyen csapatba.

Shotogan
Most a Manchester City bejelentkezett Del Piero-ért.Szerintetek van realitása annak hogy oda szerzõdjön?
A Juve kijelentette,hogy más scudetto-ra esélyes csapatnak nem fogja eladni (Milan kilõve)

Shotogan
könyörgöm,Alex már így is milliomos,nincs akkora szüksége már a pénzre!

9csöves9
Auguri Pavel!

ma 33 éves!

9csöves9
jól van feküdj le

Rudee
Akinek nincs a játékához kötve a fizetése, azt nem nagyon érdekli, hogy jáccik-e vagy sem. A millióit úgyis megkapja.

9csöves9
Alex azt nyilatkozta Capelloval kapcsolatban ,hogy amíg gyõzelemre vezeti a csapatot addig nem kell magyarázkodnia ha kihagyja õt

kiváncsi lettem volna más sztárocska hogy nyilatkozott volna

9csöves9
a Corriera della Sera 7-est!!! adott Zlatannak <#guluszem1>

Kit--Kat
Pagliuccat is leigaziolhattuk volna, veszett jó kapus

gercse
Abbiati? mi a szösz sztem mindkettõnél jobb

😄DDDD

9csöves9
Kapusok: De Sanctis (Udinese), Peruzzi (Lazio).

Hátvédek: Barzagli (Palermo), F. Cannavaro, Grosso (Palermo), Materazzi (Inter), Nesta (Milan), Zaccardo (Palermo), Zambrotta.

Középpályások: Barone (Palermo), Camoranesi, De Rossi (Roma), Esposito (Cagliari), Gattuso (Milan), Mesto (Reggina), Pirlo (Milan).

Csatárok: Del Piero, Gilardino (MIlan), Iaquinta (Udinese), Toni (Fiorentina), Totti (Roma), Vieri (Milan).

9csöves9
a bíró hogy utánozza Trezegolt 😄

Breki33
gercse
sérült volt az év elején nem?vagy rosszul emléxem?

Kit--Kat
Na ki ne találd, hogy Alex nem....

Breki33
Nedvedre ez igaz
Kit--Kat
2003-2004ben is vitte a hátán a csapatot Nedveddel...

Breki33
hát nekem a fél csapat kedvencem

illetve az egész

és nem azt mondtam, hogy ne játszon....
gercse
akkor más a véleményünk ez van
az egyértelmû h magához képest semmit nem nyujtott,mármint az IGAZI magához képest,de ez nem is kérdés,ezért mondtam h ne magához hasonlitsd
sajnálom,mert nekem "a kedvencem" szal,én miatta nézem a juventus meccseket,de ha nem játszik akkor nem tudom mi lesz...

Breki33
figyi nekem egyik kedvencem, de had hasonlítsam már ahhoz mikor megszerettem játékát

de a többiekhez viszonyítva is ez a véleményem

De pl Nedvedrõl is ez ha a tavalyi évet nézzük.

Pedig õ a másik kedvencem.
Breki33
sok igazság van benne
gercse
ne sajátmagához hanem a többiekhez hasonlítsd, magasan jobb lett volna ha állandóan megfelelõ mennyiségû játéklehetõséget kap

Breki33
szerintem több éve nem az igazi sajnos

reméljük majd idén
McFrost
Én 3-0 tippeltem nektek....
de jó meccs volt, nekem tetszett!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kaplan
Nyugi nem vitatkozás képp mondtam 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

McFrost
Persze, ez nem is vitatéma!

Kaplan
Ehh.... 😛))))
Amúgy nem volt rosz a Chievo tegnap de a Juve is csak 20% adott ki magából sztem kb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

McFrost
Nem tom hogy belemerjek-e szólni a zebrások dolgába, de szerintem Capello direkt jegeli DelPiero-t, ezzel hergelve õt, hogy ha beáll csússzon-másszon!
DelP nem fiatalodik sajnos...ha kezdõ hajlamos lazsálni, mint Totti.
Ja és van egy arany szabály: vagy meg szoksz, vagy meg szöksz! Gondolom Alex nem akar a Chievoban nyugdíjas lenni, például.