44078
-
#12567 köszönjük,kivételesen most nektek is minden jót kívánok :)
-
#12566 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Juve Fanoknak^^ -
#12565 köszönjük,nektek is viszont -
#12564 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet a Juventus fanoknak, aztán gyertek a Serie A-ba mostmár :) -
#12563 Boldog karácsonyt,minden Juventinonak és szeretteiknek! -
#12562 január 6.-án játszunk a Milan ellen,a régebben nyáron megrendezésre kerülő Berlusconi kupa keretében
jó lenne elpicsázni őket -
#12561 Kellemes Ünnepeket Minden Juventinonak!
Forza Juve! -
HTB #12560 regen volt?meg most is van!
(najo segitek, z-vel kezdodik a neve es ebina-ra vegzodik) -
#12559 amit belinkeltem az engem meggyőzött. az utolsó lassítás -
#12558 sokat gondolkoztam ezen én is,de nem néztem meg soha perdöntő kameraállásból -
#12557 Az a Real-gól 98-ból akkora les volt mint egy ház, nem láttam élőben a meccset, akkoriban kezdtem szurkolni a Juvénak Del Piero és Zidane miatt, 8 éves voltam. Néhány éve az eurosporton több alkalommal is megnéztem a klasszikus meccsek között, most pedig direkt rákerestem YouTube-on, amikor először láttam akkor is azt mondtam, hogy les, de most is látom, h 3-an is lesen voltak.
Itt van! -
#12556 hát igen, mindenki fényezte puhl sanyit, én mindig is utáltam, többekközött emiatt...
egyébként a kövi évben is sokkal jobbak voltunk mindenkinél, erre mijatovic... -
#12555 Buzi Puhl, a legnagyobb csaló állat. Hogy szétfújta azt a meccset, úristen... a "világ legjobb bírója" pfffff
Abban az évben annyival jobbak voltunk mindenkinél, a döntő előtt biztos voltam benne, hogy megverjük a Borussiát. Erre tessék.
Boumsong meg mehetne a búsba, ekkora szerencsétlen emberünk már régen volt. -
#12554 Azon a meccsen volt az a Del Piero sarkazás ha jól emlékszem ...Az azért ott volt a szeren .De amit a ez a Ricken gyerek csinált azt sajnos soha nem tudom elfeledni :( -
#12553 most megy a Juve-Dortmund az eurosporton,hihetetlen hogy ennyi év után is feltudja baszni az agyam ez a meccs...rengeteg kihagyott helyzet,kapufa,meg nem adott szabályos gól,és két dortmundi szögletgól helyzet nélkül-.- -
#12552 nem ússza meg ennyivel:D -
#12551 Akkor tuti ő választott bírót, vonj le tőle pontot -
#12550 faterom x-re vette :o -
Bereet #12549 elmnt a juve miatt a ticketem :/ -
#12548 ezeket Youtube-ra tegyétek már ki lécci! -
#12547 francba, sebaj!
Minden Juventus-drukkernek kellemes ünnepeket és Boldog Újévet! De úgyis jövök még ide. Ja és a klubnak és a csapatnak is! -
#12546 -
#12545 Palladino egy állat,nem szabad elengedni őt kurva nagy játékos lesz belőle.Pavel visszavonulása után nyugodtan átvehetné a bal oldalt
Boumsong meg...már épp gondolkoztam rajta valamelyik nap,hogy milyen régen hibázott erre mindkét gól az ő lelkén szárad -
#12544 -
#12543 Del piero crossbar
1-0 Trezeguet
2-0 Palladino
2-1 Martinetti
2-2 Martinetti
1-0
2-0
2-1
2-2
Palladino Skill
by juventuz.com -
#12542 nem hiszem el...este valakit felhívtam mi az eredmény,mondta hogy 2-0 ide és a riválisok x-re állnak
előre ittam a medve bőrére :( -
#12541 Jah csinált egy 11 est a kugli:/ -
HTB #12540 azt csiripelik a madarak hogy bumszong megint alkotott!
-
#12539 Megint perceken belűl kapunk gólt.. -
#12538 Vége:/ bazze ezt hogy hozták össze 2-0 ról 3 perc alatt 2-2 :/ -
#12537 2-2 bazmeg... :@ -
faláb #12536 már 2-0. -
#12535 65' Palladino 2-0 :) -
#12534 huh végre -
#12533 58' GOAL!!! Trezeguet opens the scoring. Birindelli curls the ball in from the right wing, Palladino sells a wonderful dummy to free up Trezegol and the Frenchman thumps the ball home from the edge of the area with his trusty right boot. 1-0 -
#12532 HT Juventus 0 - 0 Arezzo -
#12531 a bwin-t emlegetik
azért remélem megtudunk egyezni a Tamoil-al -
#12530 Ja és külön öröm, hogy a kis köcsög árulót kiállították tegnapelőtt. Fegyelmezetlen buzi. -
#12529 Egy ideje ugyan nem írtam, de követtem az eseményeket és olvastam a topicot is. Igen szomorú, ami a fiatalokkal történt. A Bologna elleni győzelemnek örülök és annak is, hogy minden csatárunk, aki játszott, lőtt már gólt (Ale, Trez, Bojinov, Palla, Zalayeta).
Remélem győzelemmel zárjuk az évet. -
#12528 és nem tudni még ki lehet a köv. támogató?