Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shotogan
Trez góljával vezetünk félidõben
Zambrotta adta a gólpasszt
Sztem szép gól volt,ja és Alex nem játszik 😞

Kaplan
<#taps><#eljen><#taps>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Milan - Juventus 1:6

<#taps><#taps><#taps>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
ja,nincs is orf 1 em csak 2 😄<#levele>

gercse
orf 1 adja a meccsünket <#eljen>

Rudee
Szeptember 27.
20:00 FC Barcelona - Udinese Calcio
22:45 AFC Ajax - Arsenal FC

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Ha kell vkinek hoszabban avi-ban jelezze
Breki33
lehet szerencsénk lesz?

Az nb1.hu-n a Juve-Rapid Wien van kiemelve meg a Pana-Werder, ok azt szoktak kiemelni, amit a TV ad (vagy azert, mert itt vannak magyarok?).

A www.viasat3.hu-n a Barcelona-Udinese meccs szerepel.

A mai Blikk sportoldalan nagy Juventus cim meg hogy 20:45 Viasat 3, lejjebb, kisebb betumerettel 20.45 Barcelona-Udinese Viasat3, meg a masik meccs.

A port.hu szerint szinten Barca-Udinese.
Breki33
nyugi már megszoktam tehát nyugodtan mondogatom <#wink>

9csöves9
szerintem mi ne fogadkozzunk mint õ, általában az ilyenek szoktak csúnyán pofára esni

Kaplan
Hát nagyon tévedsz barátom. Sajnálom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem idén õ lesz a bajnok 😄

Breki33
Inter egy szabálytalan lesgóllal nyert lehet idén õ lesz a _Milán? P
BADE
a viasat biztos nem adja,remélem valamelyik osztrák adó igen

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
remélem adja vmelyik tv
BADE
Remélem A Rapid ellen a Del Piero-Ibrahimovics csatársor kezd.Zalayetat meg már el kellene felejteni!

9csöves9
nah kedden Rapid, nyerni kéne remélem mostmár nem fog ennyire rotálni Cap

aztán hétvégén Derbi d'Italia , szépen játszott tegnap az Inter bár az tény hogy semmi ellenállást nem tanusított a Fiorentina...

sztem mindkét meccs nyerhetõ és ha az Intert megvernénk akkor sztem az õszi bajnoki cím biztossá válik

FORZA JUVE!

helo,Inter topic bannerjába benne van de berakom ide is ha vkit érdekel:

9csöves9
te meglepõdtél?

Rudee
Így közvetítette a TV.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Egy kicsit közelebbit lehetne
?
Meg élesebbet
BADE
Azért Capello megint hozta a formáját az 5 csatárból 4-et játszat,kivéve Alexet...

McFrost
nm

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
<#eljen>

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Jövõ vasárnap izgi lesz.

9csöves9
grat a fiúknak , bár ahogy hallottam ismét nem voltunk fényesek... Camo gólja gyönyörû volt, Zlatan gólpassza is szép volt viszont én tõle többet várok 6 meccs 1 gólpassznál

meg ez a korai rotáció a kp-n...

Kit--Kat
neked is!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Barni
én is így gondolom, na mindegy ez van.
jóéccakát!

Avanti Italia!

Kit--Kat
Áhh én már ilyenekben nem is emerek reménykedni, há 5 meccs alatt öszehozott az a förmedvény 1 gólpasszt, szal minimum 5 meccsen õ neki kell kezdenie....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Barni
csak attól félek, hogy Del Piero továbbra is mellõzve lesz...
remélem azért a bl meccsen õ kezd

Avanti Italia!

Kit--Kat
hát jahh, de azért úgy vettem észre idén ez eddig egész jól ment

Barni
de azért remélem ebben egyetértesz 😄D

Avanti Italia!

Kit--Kat
Passz....😛

Barni
az igaz, de mióta capello van azóta se szépen se igazán jól nem játszunk, annak ellenére hogy hozzuk a meccseket.
miért nem lehet pontosan passzolni ezt sem tudom felfogni, ez mindennek az alapja..

Avanti Italia!

Kit--Kat
ez az, hogy összességebn nem játszottunk jól

Barni
hát én nem tudom, szerintem az utolsó fél órában kifejezetten jól játszottunk, nem volt annyi eladott labda sem.
fura hogy nem del pierot cserélte mondjuk be capello, de megint bejött neki.
én azthittem nekiáll cselezgetni ibra de ahogy odaadta le a kalappal annak ellenére hogy jobban kedvelem alexet

mondjuk azt nem értem hogy miért nem bírjuk végig járatni a labdát, ez az íveléses szisztéma nem igazán jön be...

Avanti Italia!

Kit--Kat
ehhh??? komolyan mondod?? Szörnyen játszottunk a mecs 70%ban

Barni
az elsõ félidõben nem voltunk jók, de a második félidõben mikor bejött nedved mutu helyére és ibra is szerintem igen jól játszottunk, nem volt annyi eladott labda stb... sok helyzet. így kéne játszani mindig, nekem idén eddig most volt a legszimpatikusabb a játékunk
szerintetek?

Avanti Italia!

Breki33
tudnál olyan képeket csinálni amiben egyben látszik több reklámtábla és nem takarásban?
Breki33
A Serie A 5. fordulójának második mérkõzésén az AC Parma a 14. percben az exrómai válogatott csatár, Marco Delvecchio révén megszerezte a vezetést, de Camoranesi egy óriási és gyönyörûszép találattal kevéssel a szünet elõtt egyenlített.

A Juventus a hajráig nem tudta meadásra kényszeríteni a hazaiak védelmét, a 82. percben azonban az Arsenaltól igazolt francia középpályás, Patrick Vieira volt eredményes (harmadik gólját szerezte a torinóiak színeiben), és ezzel gyõzött a Juventus.

A forduló többi mérkõzését holnap rendezik, az viszont biztos, hogy a Juve megõrzi az elsõ helyét, hiszen a riválisai öt pontnyira vannak lemaradva.

Kit--Kat
Áhhhhh Alex?? Lett volna rá oka??:s Annyi volt, hogy megfuttata a pálya mellett Capello azt kész..
Mutu játszott viszont, 1. félidõbe eléggé szenvedtünk, a Parma jól nyomta nagyon és gyönyörû támadásokat vezetett le, 1 ilyenbõl kaptuk a gólt is.
Aztán az 1enlítõ gól köztudott.
Ibra beállt, lenyomott 1 cselsorozatot, aztán bénázott 6percet a pályán és 1 szép beadással Vieira fejére varázsolta labdát, aki a kapuba. Kb. ennyi.

Shotogan
aki látta a meccset tudna írni valami összefoglalófélét?
jók voltunk-e szépek voltak-e a gólok,játszott e Mutu,Alex?ilyesmiket

Kit--Kat
1 hónap bérelt hely Ibrának<#worship>

Fyrex
kéretik megdicsérni minket minimum! 😛
FORZA PARMA! :p

Avanti Crociati!

Kaplan
Nem pörgött a topik a meccs alatt 😛
De ezt is megnyertük 😊
FORZA JUVE!

gercse
Vieira-t érdemes volt leigazolni...

McFrost

McFrost