44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    köszönjük,kivételesen most nektek is minden jót kívánok :)

• fsgh
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Juve Fanoknak^^
  • 9csöves9
    köszönjük,nektek is viszont
  • gabber_saviola
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet a Juventus fanoknak, aztán gyertek a Serie A-ba mostmár :)
  • 9csöves9
    Boldog karácsonyt,minden Juventinonak és szeretteiknek!
  • 9csöves9
    január 6.-án játszunk a Milan ellen,a régebben nyáron megrendezésre kerülő Berlusconi kupa keretében

jó lenne elpicsázni őket
  • BADE
    Kellemes Ünnepeket Minden Juventinonak!
    Forza Juve!
  • HTB
    regen volt?meg most is van!

(najo segitek, z-vel kezdodik a neve es ebina-ra vegzodik)
  • Zsolti9014
    amit belinkeltem az engem meggyőzött. az utolsó lassítás
  • 9csöves9
    sokat gondolkoztam ezen én is,de nem néztem meg soha perdöntő kameraállásból
  • Zsolti9014
    Az a Real-gól 98-ból akkora les volt mint egy ház, nem láttam élőben a meccset, akkoriban kezdtem szurkolni a Juvénak Del Piero és Zidane miatt, 8 éves voltam. Néhány éve az eurosporton több alkalommal is megnéztem a klasszikus meccsek között, most pedig direkt rákerestem YouTube-on, amikor először láttam akkor is azt mondtam, hogy les, de most is látom, h 3-an is lesen voltak.
    Itt van!
  • Barni
    hát igen, mindenki fényezte puhl sanyit, én mindig is utáltam, többekközött emiatt...
    egyébként a kövi évben is sokkal jobbak voltunk mindenkinél, erre mijatovic...
  • Trunks
    Buzi Puhl, a legnagyobb csaló állat. Hogy szétfújta azt a meccset, úristen... a "világ legjobb bírója" pfffff
    Abban az évben annyival jobbak voltunk mindenkinél, a döntő előtt biztos voltam benne, hogy megverjük a Borussiát. Erre tessék.

Boumsong meg mehetne a búsba, ekkora szerencsétlen emberünk már régen volt.
  • nono84
    Azon a meccsen volt az a Del Piero sarkazás ha jól emlékszem ...Az azért ott volt a szeren .De amit a ez a Ricken gyerek csinált azt sajnos soha nem tudom elfeledni :(
  • 9csöves9
    most megy a Juve-Dortmund az eurosporton,hihetetlen hogy ennyi év után is feltudja baszni az agyam ez a meccs...rengeteg kihagyott helyzet,kapufa,meg nem adott szabályos gól,és két dortmundi szögletgól helyzet nélkül-.-
  • 9csöves9
    nem ússza meg ennyivel:D
  • Count Adyn
    Akkor tuti ő választott bírót, vonj le tőle pontot
  • 9csöves9
    faterom x-re vette :o
  • Bereet
    elmnt a juve miatt a ticketem :/
  • Zsolti9014
    ezeket Youtube-ra tegyétek már ki lécci!
  • Zsolti9014
    francba, sebaj!
    Minden Juventus-drukkernek kellemes ünnepeket és Boldog Újévet! De úgyis jövök még ide. Ja és a klubnak és a csapatnak is!
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    Palladino egy állat,nem szabad elengedni őt kurva nagy játékos lesz belőle.Pavel visszavonulása után nyugodtan átvehetné a bal oldalt

Boumsong meg...már épp gondolkoztam rajta valamelyik nap,hogy milyen régen hibázott erre mindkét gól az ő lelkén szárad
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    Del piero crossbar

1-0 Trezeguet

2-0 Palladino

2-1 Martinetti

2-2 Martinetti

1-0
    2-0
    2-1
    2-2

Palladino Skill

by juventuz.com
  • 9csöves9
    nem hiszem el...este valakit felhívtam mi az eredmény,mondta hogy 2-0 ide és a riválisok x-re állnak

előre ittam a medve bőrére :(
  • Count Adyn
    Jah csinált egy 11 est a kugli:/
  • HTB
    azt csiripelik a madarak hogy bumszong megint alkotott!
  • Kaplan
    Megint perceken belűl kapunk gólt..
  • Count Adyn
    Vége:/ bazze ezt hogy hozták össze 2-0 ról 3 perc alatt 2-2 :/
  • Kaplan
    2-2 bazmeg... :@
  • faláb
    már 2-0.
  • Count Adyn
    65' Palladino 2-0 :)
  • Count Adyn
    huh végre
  • james69holden
    58' GOAL!!! Trezeguet opens the scoring. Birindelli curls the ball in from the right wing, Palladino sells a wonderful dummy to free up Trezegol and the Frenchman thumps the ball home from the edge of the area with his trusty right boot. 1-0
  • jbal
    HT Juventus 0 - 0 Arezzo
  • 9csöves9
    a bwin-t emlegetik

azért remélem megtudunk egyezni a Tamoil-al
  • Trunks
    Ja és külön öröm, hogy a kis köcsög árulót kiállították tegnapelőtt. Fegyelmezetlen buzi.
  • Trunks
    Egy ideje ugyan nem írtam, de követtem az eseményeket és olvastam a topicot is. Igen szomorú, ami a fiatalokkal történt. A Bologna elleni győzelemnek örülök és annak is, hogy minden csatárunk, aki játszott, lőtt már gólt (Ale, Trez, Bojinov, Palla, Zalayeta).
    Remélem győzelemmel zárjuk az évet.
  • james69holden
    és nem tudni még ki lehet a köv. támogató?