Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zambrotta adta a gólpasszt
Sztem szép gól volt,ja és Alex nem játszik 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
20:00 FC Barcelona - Udinese Calcio
22:45 AFC Ajax - Arsenal FC
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az nb1.hu-n a Juve-Rapid Wien van kiemelve meg a Pana-Werder, ok azt szoktak kiemelni, amit a TV ad (vagy azert, mert itt vannak magyarok?).
A www.viasat3.hu-n a Barcelona-Udinese meccs szerepel.
A mai Blikk sportoldalan nagy Juventus cim meg hogy 20:45 Viasat 3, lejjebb, kisebb betumerettel 20.45 Barcelona-Udinese Viasat3, meg a masik meccs.
A port.hu szerint szinten Barca-Udinese.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
aztán hétvégén Derbi d'Italia , szépen játszott tegnap az Inter bár az tény hogy semmi ellenállást nem tanusított a Fiorentina...
sztem mindkét meccs nyerhetõ és ha az Intert megvernénk akkor sztem az õszi bajnoki cím biztossá válik
FORZA JUVE!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
meg ez a korai rotáció a kp-n...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
remélem azért a bl meccsen õ kezd
Avanti Italia!
miért nem lehet pontosan passzolni ezt sem tudom felfogni, ez mindennek az alapja..
Avanti Italia!
fura hogy nem del pierot cserélte mondjuk be capello, de megint bejött neki.
én azthittem nekiáll cselezgetni ibra de ahogy odaadta le a kalappal annak ellenére hogy jobban kedvelem alexet
mondjuk azt nem értem hogy miért nem bírjuk végig járatni a labdát, ez az íveléses szisztéma nem igazán jön be...
Avanti Italia!
szerintetek?
Avanti Italia!
A Juventus a hajráig nem tudta meadásra kényszeríteni a hazaiak védelmét, a 82. percben azonban az Arsenaltól igazolt francia középpályás, Patrick Vieira volt eredményes (harmadik gólját szerezte a torinóiak színeiben), és ezzel gyõzött a Juventus.
A forduló többi mérkõzését holnap rendezik, az viszont biztos, hogy a Juve megõrzi az elsõ helyét, hiszen a riválisai öt pontnyira vannak lemaradva.
Mutu játszott viszont, 1. félidõbe eléggé szenvedtünk, a Parma jól nyomta nagyon és gyönyörû támadásokat vezetett le, 1 ilyenbõl kaptuk a gólt is.
Aztán az 1enlítõ gól köztudott.
Ibra beállt, lenyomott 1 cselsorozatot, aztán bénázott 6percet a pályán és 1 szép beadással Vieira fejére varázsolta labdát, aki a kapuba. Kb. ennyi.
jók voltunk-e szépek voltak-e a gólok,játszott e Mutu,Alex?ilyesmiket
De ezt is megnyertük 😊
FORZA JUVE!